8

Русенец

преди 2 години

Това е резултат от управлението на БСП любимеца Пенчо Милков. За половин мандат - 2 години, нищо не направи, освен разруха. С активната помощ в общинския съвет на ВМРО. Договорките са ясни на всички русенци. Вижда се и от гласуванията в общинския съвет. Всичко се приема с гласовете на БСП, ВМРО и няколко продажници от Демократична България, една бивша кметица и някакви неясни субекти от Атака. Единият от атакистите даже гласува увеличение на наемите на общинските имоти, да по-висока заплата.

7

Анонимен

преди 2 години

И нали при Радев вече нямаше да има такива работи?

6

бравос

преди 2 години

Поредния тъпънар писал простотии..В река Русенски Лом ще се изливат дъждовни води умнико.

5

Смешници

преди 2 години

До АсанСелянин е баща ти..Ти какъв си, се сещай ***.Долапите и Кулата са квартали от 1959 г.Едни от най-скъпите имоти са там.А населението е повече от 6000 човека.И върви да го духаш.Сега имотите ще станат още по-скъпи и привлекателни.Там трудно се намира имот.Голямо търсене и почти никакво предлагане.

4

Асан

преди 2 години

Що не си карат с к енефи на двора... За 200 селяни милиони кражба народна пара за канализация :)))

3

Анонимен

преди 2 години

Фирмата, правеща строежа, от ГЕРБ/ДПС ли е?

2

Менчо Пил-Микрофона

преди 2 години

Ас като кмет на Руситу искам да ви кажа,че ние от бекапету продалжавами да рушиме както преди нас герберасто-депесаро-"путреотите"! Гласвайти пак за нази и ше ви осигорим още мизерии и крадене! Руситу ше стана бетер Завет! Венсеремус-Ашколсун-САМУГРОБ!!!

1

орнела

преди 2 години

гения