23

Анонимен

преди 2 години

Строг локдаун на ваксинираните и нещата ще се оправят.

22

Анонимен

преди 2 години

Ваксаджиите са виновни, защото не спазват правилата. Щом са ваксинирани, могат да правят каквото си искат, а в същото време разнасят вируса и заразяват останалите.

21

Анонимен

преди 2 години

Рекордьори поне в едно нещо. На първо място в целия свят. Благодарете на антиваксърите и гнусната им пропаганда .

20

ммм

преди 2 години

Пътя Русе - Бяла, Бяла - Попова и Бяла - Плевен да бъдат затворени! Всичко да се затвори. Бяла е на кръстопът, спират ТИРове, жп гарата е далеч, но коли има в озибилие. Бяла да бъде блокирана до пролетта и по този начин всичко ще си дойде на място. Предлагам и да се затворят зимните КУРорти, там има много зараза; Държавата трябва да се блокира поне за няколко години, а по този начин ще се елеминира заразата и всочко останало. Да се премахне и трафика в небето над страната, от там също идва зараз

19

анонимен

преди 2 години

Кой ви следи и кой ви чипира, бе т......нари? Не ви ли идва наум, че повече им трябвате здрави и прооооости, та да работите без пари? Какво ще ви правят зомбирани и чипирани, че дори и с прословутата ви свобода, какво ли ще я правят!?

18

ха ха

преди 2 години

Голема стъкмистика-в Бяла живеят 10 000 човека.... всеки десети е умиргащ :)))))

17

Петя-Преслава

преди 2 години

Лъжа ееее........

16

Бай Миле

преди 2 години

Интересно ми е и го смятам, ама как и да въртя цифрите не се получава! НЯМА ФИЗИЧЕСКИ КАК ДА СЕ ИЗСЛЕДВАТ ТОЛКОВА ПРОБИ ЗА ДЕНОНОЩИЕ!!!!! Съвсен ни взехте за тапи!!!

15

Маняк

преди 2 години

До до МанякДа, видял съм тази във Варна. Ако направим пак същата сметка идват 132 случая за 14 дни.

14

до Маняк

преди 2 години

Според уикипедия, община Бяла, русенско има 14 224 човека население.

13

Маняк

преди 2 години

В община бяла има 3716 човека население и като приравним горните данни към самото население излиза че има 33 болни за 2 седмици в общината. Ало стегнете се бе

12

Анонимен

преди 2 години

Ами ваксинирайте се! Иначе локдаун до дупка! Докато измрат още 100 000.

11

до 8

преди 2 години

То от шаване по улиците зараза не се хваща. Обаче те се събират вечер да пият и пеят и там стават белите. Аз знам една компания миналия ноември. От 6 човека, 1 умря, 4 в болница и само един изкара леко. Това след една вечеринка в малка уютна стаичка. Така и не разбраха от кой тръгна всичко

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7Вчера италиянския премиер Марио Драги обяви,че в италия и ЕС започва цифровизация във всички сфери на живота,и че ЕС ще създаде до 2026 година "ЕКОСИСТЕМА ОТ МИКРОЧИПОВЕ".

9

Анонимен

преди 2 години

Казват , че много хора щели да останат без работа защото не искали да се ваксинират.Но никой не казва кой тогава ще изкарва парите на работодателите и кой ще плаща данъци ?Както всички знаем богатите не обичат да плащат данъци !

8

Анонимен

преди 2 години

Щото в провинцията има много хора,повечето са възрастни и не шарят много по-улиците особено в студа. Не може в провинцията да има толкова болни.

7

Анонимен

преди 2 години

Това е защото повечето вярват на конспирациите и си набиват в главите че ще ги тровят и чипират. Че не е ок всичко, не е, ама ако искат да ни тровят и следят има по скришни начини без да се усетим от къде идва. Малко ли ни следят чрез айфоните и фейсбуците. Малко ли ни тровят с качеството на живот?

6

до 5

преди 2 години

Успокой се ве. Тебе пък кой е тръгнал да те убива?

5

Анонимен

преди 2 години

Проклети убийци само знаете да се хваляте стия бройки и лъжи дано да горите в ада проклети убийци никой не ви вярва вече и вие лекарите ще си получите заслуженото малко ви остана и на вас проклети убийци

4

Дедо

преди 2 години

Айде пускайте тоз локдаун . Кво се прайте на стриктни и прецизни в статистиките . Лъжат с по 500-600 човека , днеска се праят за 80 .