18

баба мара

преди 2 години

в люлин започна сечта моето мнение е че това е купуване на гласове по класическияначин не става рашков не дава и се почна така освен това пред блок 204 започнада се ремонтира пешеходна алея изкопаха старата настилка насипаха камъни и сизаминаха това е за изборите нямам друго обяснение

17

Асан

преди 2 години

Фиданки... дървета ше станат след 20 години

16

Чудесно

преди 2 години

Но нека този път да засадят големи дървета, стига с тези вейки, които я оцелеят, я не. Пък да не гворим кога ще започнат и сянка да правят и въздух ада пречистват. Продават се истински дървета, да не си прибират паричките в джоба, а да инвестират колкото е необходимо и качествено да се свърши тази работа. А дано, ама надали ...

15

Медицинска

преди 2 години

Залесете с Липи Медицинска Академия, заради масовото презастрояване, изрязаха десетки дървета в 500 метра каре изрязохте над 50 дървета.

14

Лойко

преди 2 години

Ние хубаво ги садим,но после никой не се грижи за тях,да ги полива,окопава,закрепва.Повечето умират преди да се захванат.Трябва да се грижим за тях поне първите 3 години.

13

Анонимен

преди 2 години

Ей сега вече сме еко столицата на Балканите

12

Щерю

преди 2 години

Дано ги привържат, оградят и много да ги поливат с вода в началото...

11

Котарак

преди 2 години

София е около 1,5 милиона. Значи едно дърво ще го садят 400 души. Бааа, ние сме готови за Гинес бе!

10

Анонимен

преди 2 години

За жалост, след засаждане на малките фиданки (няма акъл да се засаждат големи такива), грижата остава на живущите наоколо. Както знаем, Гай *** е несериозен бедняк, който няма да се погрижи за абсолютно нищо, освен за себе си, така че доста от тези дървета умират.

9

Сандо

преди 2 години

а кой изсече преди това дърветаат и ги продаде за дървен материал, Софиянски май беше .... и цяла София седеше и гледаше

8

azz

преди 2 години

В Северния парк на една от алеите бяха засадили/от тогава заминали и повече ги не погледнали/ 13 дръвчета,оцеля едно....

7

някой

преди 2 години

Пълни глупости! Така наречените "дървета" са клечки, които изсъхват още същата година понеже никой не ги полива. В София е пълно с такива. От тях обаче текат добре пари към "нашите" фирми. Поредния грабеж на общински пари.

6

Феликс

преди 2 години

Колко безработни може да се наемат за тази работа от босата по 20 лева надница.може да се издърпат от другите сектори,тва е криза е.

5

Анонимен

преди 2 години

Четири хиляди дървета,струват на данъкоплатците сигурно петдесетина милиона лева. Че и белчинската шкафче има ,като на бай чекмеджан.

4

наблюдател

преди 2 години

4001 дървета обаче ще бъдат отсечени.

3

Анонимен

преди 2 години

Хубаво, ама и да се хванат.А не умишлено да се убиват, за да може пак да се сади и да се "усвоява".

2

Анонимен

преди 2 години

Къде ще ги засадите? То не остана 1 квадратен метър незастроен! Да се чуди човек кои са тези некадърни, неграмотни и корумпирани архитекти и общинари, които са дали разрешение за това безумно строителство.

1

Анонимен

преди 2 години

Ами като ги засадите вземете,че и ги поливайте,че половината от засадените после изсъхват.Само дейност отчитате и лапате едни пари.