27

Анонимен

преди 2 години

В една от статиите за лечението в германската болница от отравянето на Навални с новичок пишеше за човешкия рецептор АСЕ2 и връзката на новичока с рецептора как проникване с влиянието в/у невроните и мозъка на човека и от какво вещество било необходимо за да се предотврати туй въздействие и сякаш беше на основа аспирин,ацетизал,витамин С,а по начин на последователност на действие на новичока съвпадаше с начина на действие описан за Ковид19 описан за въздействие върху невроните и мозъка на човек

26

Анонимен

преди 2 години

Хак да им е. Кучетата са фашисти, които нападат котките. Всички кучкари в панделата. Ин котка веритас!

25

el_barbudo

преди 2 години

Да ги тестват препаратите върху конгресмените!

24

Анонимен

преди 2 години

те си знаят че ще ги използват и захвърлят след някоя годинка, важното е да са ви взели всичко до 2030

23

.

преди 2 години

Не просто уволнен а в затвора до живот!

22

Анонимен

преди 2 години

Хора може, кучета не може!?

21

Анонимен

преди 2 години

"Миналата седмица обаче Националният институт по здравеопазване разкри, че е проведен "ограничен експеримент", за да се провери дали "протеини на шипове от естествено срещащи се прилепни коронавируси, циркулиращи в Китай, са способни да се свържат с човешкия рецептор АСЕ2 при модел на мишка". Завесата се открехва :)

20

Анонимен

преди 2 години

Този доктор - експериментатор трябва да бъде съден , заради експерименти върху човечеството. Да му се отнемат лекарските права и званието му на учен до живот.

19

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен 14 и 12 ___Човек , ако иска , търси и намира други начини !!!

18

Анонимен

преди 2 години

Ще ги гепат всички виновни за тази пандемиа, един по един в панделата

17

Анонимен

преди 2 години

Аз съм солидарен: жестоко е да се правят медицински эксперименти и тестване на препарати върху бедните кучета, когато наоколо щъкат толкова много прободени ваксъри-баламурки, готови при първа команда от Бай Шиле да козируват и да се надупчат безропотно с всяка съмнителна течност с изтекъл и после административно удължен срок на годност.

16

Qanon

преди 2 години

След като патентоват човешката ДНК, ще станем зависими за какво ли не от разни фармацевтични компанийки. Ще си правят с нас каквото си искат. Ставаме тяхна собственост. Ама да... ваксинирайте се! После ше му берете гайлето!

15

Анонимен

преди 2 години

Брей какви защитници на животните станаха всички републиканци ..., след като Тръмп загуби!

14

Анонимен

преди 2 години

Ами айде да кажат тия конгресмени върху какво да се изпитват лекарствата, ако не върху опитни животни. Могат те самите да станат тестови субекти, щом толкова ги е грижа за кучетата.

13

Войко

преди 2 години

Браво на губернатор Десантис, имало и нормални политици у САЩ! А този Фаучи освен че е *** е и военнопрестъпник!

12

Анонимен

преди 2 години

И как точно да тестват лекарствата, ако не върху животни? Върху малки дечица от Африка ли? Хайде хуманистите да предложат идеи.P.S за веганите: лекарства не могат да се тестват върху броколи и аспержи.

11

пияница мистик

преди 2 години

За да има прогрес в медицината, винаги са нужни експерименти с животни. Вие какво искате? Да умре някой ваш роднина или да се спаси, защото е измислено лекарство на основата на експерименти с животни?

10

Надежда?

преди 2 години

Тръмп отдавна го разбра и искаше да отсвири тоя мишок!

9

ДДРОнег

преди 2 години

Кучето е приятел на човека, но човекът не е приятел на кучето ... и после кой иdЕот ни е нарекъл homo sapiens , след като има толкова толкова жестоки хора ?!

8

Анонимен

преди 2 години

САЩ? Те директно експериментират върху цялото човечество от години, като тази стигнаха до върха на наглостта, тръгнали сламки в чуждото око да търсят. И то защото този човек ги разобличи в античовешката им световна кампания.