182

анонимен

преди 2 години

Нема такава нация и държава ........Ашколсун, Евала.......................

181

анонимен

преди 2 години

Оправете си картата

180

резултат

преди 2 години

Неносенето на маски на открито и закрито от ваксинирани и неваксинирани е причина за високата заболеваемост. И липсата на дезинфекция. Ваксинирани и неваксинирани еднакво се заразяват и заразяват околните. Маските са спасението.

179

Анонимен

преди 2 години

до анонимн183 ; Не важно дали прекаралите вируса са повече от населението на Б-я , важното е театрото да продължи - става дума за едни пари от ЕС дето си търсят нов собственик ! "Не си ти ,когато си гладен (за пари ) " ,а и заради страхът да не бъдеш отстрелян от европейските си господари !

178

някой

преди 2 години

Властта защо позволява на ваксинираните да се разхождат по молове и заведения и да разпространяват заразата? Доказано е, че са преносители.

177

Анонимен

преди 2 години

Хората искат зелен сертификат и това е. Явно е, че повечето нито ги е страх от ваксина, нито от ковид, защото в момента ваксинирането е 5-6 пъти по-високо от преди мярката със зелените сертификати. Най-ясно се вижда от това, че всички си удрят еднодозовата ваксина въпреки, че в цял свят се говори за значително по-ниската й ефективност. Антиваксърите и ваксърите дето не спират да реват като бити кучета по форуми и фейсбук сумарно нямат и 40% от обществото. Останалите 60% един бог знае какви са.

176

йхфйгкй

преди 2 години

Та това е половината на заболеваемост от грип през 2009 година.Не се шашкайте толкова!

175

Бай Г...

преди 2 години

До ВиоЕто още един философ Ами така ще е като има такива като теб Значи всички които сме ваксинирани сме ***, а вие сте ЧОК отворени и разбирате всиякоако искат да ви заразят просто ще намалят цената на някой продукт и ще го пуснат на пазара и сте готови И ХОП ЩЕ ГО ЛАПНЕТЕ КАТО НИЩО ;)АНТИ ВАКСЪРИТЕ НЕ СЕ МИСЛЕТЕ ЗА МНОГО УМНИ ХАХАХАХХАХАХАХАХ

174

Вио

преди 2 години

До Бай Г...Аз пък живея в Западна Езропа и при над 80 процента ваксинирани, случаите растат и от 2 ноември очакваме нови мерки.

173

Бай Г...

преди 2 години

Преди седмица бях в северна европа нещата седят по съвсем друг начин Хората са ваксинирани на 80 % и вече са забравили за мерки А при нас много философи и разбирачи и простолюдието им вярва и сега ще *** невинни хора

172

Гегенчо Наначев

преди 2 години

Така и не ми съобщиха от медиите колко е процентът на смъртност от Кови19 у БГ -то ?? Некаква голяма тайна ще да е това ...

171

Тромба Зенека

преди 2 години

Стъкмистиката се помпа от фалшиви тестове, непригодни за диагностика, по думите и на изобретателя на технологията. След нова година държавното CDC в Щатите официално прекратява тестване с RT PCR.Между другото, в момента лабораториите са заредени с китайски тестове, които реагират положително в 80% от случаите, включително при наличие на грип А, Б и още двадесетина вида патогени.

170

гост

преди 2 години

некадърни и алчни лекари са причината за високата смъртност !

169

Един от северозапада

преди 2 години

Имайки предвид тихия ужас, който цари в михайловградската болница, и безкрайните опашки в поликлиниките, ми се струва, че тоя път умишлено занижават бройката, да минат изборите, а после да се оправя който иска.

168

Waffen SS

преди 2 години

"""България в тъмночервено - 737 на 100 000 е заболеваемостта от COVID""" Е, това не е повод за хвалене ,а за дълбок анализ и правилни изводи

167

Анонимен

преди 2 години

С вчерашните 6816 нови заразени ще влезем и в черната зона

166

ОСТАВКА на министри1

преди 2 години

Някакви араби и китайци разпространяват ВИРУС, подобен на ГРИП, по целия свят и искат да продават на КОРУМПИРАНИТЕ министри- на Б.Борисов и СЛужебните министри, Китайско- турски МАСКИ и Китайско- турски ВАКСИНИ, за да ни ОГРАБЯТ...Всъщност, българите умират МАСОВО, заради мобалните фирми- А1( Емтел) и Вииваком, които ни разболяват с РАК и Левкемия. А някои дори Ослепяват. Емтел беше собственост на Владимир Грашнов, който умря от СОбствената си ОТРОВНА фирма от РАК..

165

Щирлиц

преди 2 години

България все още не в...тъмночервено,но всичко по реда си,имайте търпение,на прав път сте.

164

Анонимен

преди 2 години

Най-сетне при управлението на другаря Радев се изпълни заветната мечта на другарката Нинова и на три поколения български комунисти, България да почервенее до тъмно червено.

163

Анонимен

преди 2 години

За да се разкара тоя вирус - абсолютно всички задължително трябва да се ваксинират поне веднъж годишно в продължение на няколко години. От бебета до баби. И това със сигурност ще стане.