42

До Да не спорим

преди 2 години

Не, не е. Защото с лекаря трябва първо години инвестиция с обраование. Няма как да стане иначе, колкто и да искаш да платиш.

41

Да не спорим

преди 2 години

И като се стигна до недостиг на природен газ какво се случи с цената му???? А за лекари и сестри - да изчакаме,да види е,да се снишиме......... Подходящ ли е примерът?!!!?

40

Анонимен

преди 2 години

Ако мерките и сертификатите отпаднат ще сме просто в грипна ваканция

39

Анонимен

преди 2 години

"МОЖЕ"? Вие подигравате ли се? У нас недостиг на лекари за всичко има от години. А за останалия медицински персонал от този понеделник окончателно Кацаров ни остави без такива!

38

Анонимен

преди 2 години

С две думи , всеки ще се се спасява сам . Ще се обикаля по различни градове . Дали за Ковид или за друго заболяване .....

37

Анонимен

преди 2 години

Алибегов ще отиде ли доброволец ? Нали е против всякакви мерки . Хора ще трябват да помагат . Все ще му намерят , какво да прави . Или е по-лесно да се гледа и плямпа отстрани

36

Ти нормален си

преди 2 години

До ? Теб от къде те изтърваха??? Как сравняваш 18 годишно хлапе минало шест месечен курс в Телерик с човек, който трябва да учи 8 години и да специализира още 10, за да може да лекува. Как се самозабравихте само защото в момента получавате по-високи заплати от чуждестранни компании със съмнителен произход на средтсвата, а за *** за зеле не ставате.

35

Анонимен

преди 2 години

Е това ясно то легла ще се намерят но лекари уви не. Но се питам защо се позволи да се стигне до тук, къде беще здравния министър къде бяха безодговорните рипащи по дискотеки, къде бяха др. Институции да следят за спазване на мерките. А сега какво

34

Анонимен

преди 2 години

"Спряхме плановите операции и плановия прием" С това ще бъдем запомнени за историята - всичо отворено , болниците се затварят . Тотална некадърност на упрвляващите вече почти 2 години . От алчност за някой друг глас покрай изборите , оставиха всичко останало на заден план , като грижа за хората и т.н

33

Някой

преди 2 години

Тиквата разчита на изпитани оръжия - Кантарджиев, Кунчев, Мутавчийски. Отбор юнаци. Младите не го интересуват.

32

Анонимен

преди 2 години

За времето на царуване на Боко са се дипломирали девет випуска. Интересно къде са тези млади лекари? Какво направи тиквата за да останат в България?

31

Някой

преди 2 години

Много интересно хора. Пишат "антиваксари", но забравят, че повечето медицински лица не искат експерименталната "ваксина". Защо ли ?

30

Анонимен

преди 2 години

Съсипахте системата на здравеопазване. Сега ковид виновен.

29

Някой

преди 2 години

То сега излишък ли има или са тЪмЪн ? Ние имаме недостиг от 20 години и ще става по-зле. Затова бягме на първо място по смъртност в света преди великата ПЛАНдемия.

28

Анонимен

преди 2 години

До ? Как ще сравняваш полуграмотен нърд, с 3-4 години образование, гордо наричан ИТ ``специалист``, с хора за чието обучение се изисква 10-12 години?!!!!!! Личи си че си от тези полуинтелигентни ***, компютърджиичетата!!!!

27

Анонимен

преди 2 години

Важно е да не стигаме до недостиг на професори и доценти, че няма да има кого да гледаме по телевизията.

26

?

преди 2 години

Айде стига драма. Има липса на 50 хиляди програмисти, ама не тръбят по новините, а си обучават кадри за бизнеса. Честно казано, лекарчета можеш да си вземеш от всякъде. Давам им жокер, в бюрото по труда има доста безработни в момента.

25

Евроатлантик

преди 2 години

От Афганистан и Бангладеш ще дойде квалифициран медицински персонал.Няма страшно!

24

Анонимен

преди 2 години

До 27 И двамата могат. Я гледай днеска колко умрели имаше. Колкото и при Борисов. Способни са и двамата и работят в синхрон. Не ги подценявай. Не са и диот и, много добре знаят какво правят.

23

Анонимен

преди 2 години

Довечера си пуснете да гледате Фермата и след това на дискотека на чалга ретро парти. Е, т'ва е живота. Само от това няма да се лишавате! И всичко ще се нареди.