73

Анонимен

преди 2 години

1 починал на под 40 г., 9 починали под 50, всичко други починали са над 50 г.възраст т.е. всички над 40г. трябва да се ваксинират.

72

Анонимен

преди 2 години

Мъж на 36 години, мъж на 100 години, вируса мори наред.

71

Ужас

преди 2 години

Ми това младо момче само на -100Ние в бьлгария доживяваме минимум -160 от този хубав живот

70

Дзъ

преди 2 години

Ужасно болна нация сме. Никаква превенция на заболявания, повечето хора отиват на лекар, само когато опре ножа до кокала..., живеем в тотална нищета, постоянно сме в стрес за оцеляване и нон-стоп сме изложени на всякакви издевателства от кой ли не и т.н. Мисля си, че за това имаме такава висока смъртност от тая гадост

69

Асан

преди 2 години

Снимка няма ли на героя

68

75

преди 2 години

Има статистика, има си сайт. Гледай infostat. Аз медиите не слушам. Има си информация, която човек може да намери, ако има някакво съмнение. Чета вашите коментари и се чудя на акъла ви.

67

Анонимен

преди 2 години

73 - тия 40 000 ги пиши на медиите. Има доста лабилни психически хора, чиято имунна система буквално се срива при апокалиптичните сценарии, които от две години вече не спират.

66

Aнонимен

преди 2 години

Статията я пуска някакъв антиваксър, да ни убеди, че е грешна статистиката. Някак подигравателно звучи. Само че, в списъка има и хора на по 40 до 60 години. Това са активни хора. Които работят и създават. А останалите - всеки може да умре, не от ковид. Липсата на капацитет на болниците за лечение на другите болести в момента води до още повече смърт. За това има 40000 умрели повече от обичайното. От тях едва половината са с ковид.

65

Aнонимен до М,даа-то

преди 2 години

Има си статистика. Влезте на сайта на НСИ. И ще видите, че от началото на пандемията са умрели 40 хиляди повече от обичайното за същите времена от предходни години. Странно, нали? Сигурно са им платили, за са умрат? Вие как мислите?

64

Анонимен

преди 2 години

Това ли било хватката за дълголетие. Не предоставяш данни за здравето си. Ама те сега правят точно обратното, събират данни, принудително.

63

Анонимен

преди 2 години

Освен, че няма данни за заболявания, сигурно няма данни и за ваксини. Този човек сигруно спринцовка не е виждал през живота си, а най-силното хапче, което е пил се ограничава до аспирин, като и това не е сигурно.

62

Анонимен

преди 2 години

Благодарим за узчерпателния лист, а а сега ако можете да извадите и малко статистика отпреди 2-3 години да видим какви са били цифрите при нормална смъртност? Бас хващам, че са били горе-долу същите.

61

Господи

преди 2 години

Честно ли я публикувахте тая статия? Вие вече съвсем за *** ни взехте. Мир на душата на човека.

60

Анонимен

преди 2 години

До Ммм, дааа Нали ги виждате в този списък - за които се знае, все са сърдечно-съдови, диабет, затлъстяване и рядко белодробни и неврологични.

59

Ммм, дааа

преди 2 години

До varna: Аз съм с две ръце "за" това, да се съобщават всеки ден починалите по основните групи заболявания. Например : от сърдечно-съдови-толкова човека, от неврологични-брой, от ракови-брой. Само че никой няма да извади такава статистика. Защото не е удобна. Ама никак. Ковид, ковид.... Там са парите!

58

Е, па...

преди 2 години

Заглавието ме просълзи! Ако не беше трагично, щеше да е комично. Лека му пръст на човека, поживял си в доволно. Само че! На 100 годишна възраст, без никакви заболявания.... Дай Боже всекиму. Само дето не е вярно. Просто така е регистриран в системата, а не че няма такива заболявания. Изобщо, подобни статии, с нелепи заглавия са срам за журналистиката.

57

Анонимен

преди 2 години

Права е д-р Антония Първанова, че от статистиката трябва да излязат всички възрастни над определената средна възраст за продължителност на живота, защото след нея колкото изкараш, толкова-подарък. Но не, всеки един чинно се отбелязва да се плашат хората.

56

Анонимен

преди 2 години

Отиде си без време човека.

55

Анонимен

преди 2 години

Ето виждате ли, ако се беше ваксинирал можеше да живее поне до 200! Вие антиваксърите го убихте млад и зелен!

54

Анонимен

преди 2 години

Нероден почина от ковид. Умрял от ковид почина втори път. Възможно ли е, Гогол да е бил преносител на ковид. Може да си допълните с какъвто ви харесва абсурд...