19

Анонимен

преди 2 години

ЕЙ ПРОГРСАМИСТА АНОИМНИ КЪДЕ БАЧКАШ ТИ БЕ Я СИ КАЖИ ДА ПИТАМЕ КОЛЕГИТЕТИ ЗА ТЕБ?ИЗЛАГАШ ЦВЛАТА ГИЛДИЯ

18

Анонимен

преди 2 години

Пандемия ,ментата ваксини ,сертификати ,е нужно всичко да бъде безплатно за всички хора ,или лекари и мед сестри не желаете да се ваксинират ,и км правят безплатен тест за да влезат на работа ,защо бря докторя не искате ваксините а рекламирате и тръбите че ние трябва да се ваксинираме

17

Анонимен

преди 2 години

Въобще с/у какво са тези тестове като съдържанието на ваксините е някакво сборно и има всичко друго но не някаква част от тоз сочен вирус Ковид19 както е по подразбиране за ваксина и вируса посочен,които трябва да съответстват на някаква определена точност с условията на съжествуването необходимост и достатъчност за образуването,а понеже други вируси са вложени и откъде толкоз набрани,че допълнителни тъкани и материи от съединения по спецификации възпроизвеждащи специфичното на сочения Ковид19.

16

Асан

преди 2 години

Урсула да плаща щом са безплатни :)))

15

Анонимен

преди 2 години

Мислим си, че въздухът е безплатен, ама :)))))

14

Анонимен

преди 2 години

С огромен кеф ще си правя тест при необходимост , и когато разбера ,че съм положителен - ще се постарая да заразя поне няколко ваксинирани ПРОГРАМИСТА . Да видим дали ....Пък и ако пукне някой - светът ще стане по-добър .

13

Анонимен

преди 2 години

До: номер 14 Какъв код пишеш ти бе?! Нали ви виждам масово, млади-зелени, научили някой друг скрипт от интернет и си мечтаят за четирицифрени заплати в евро! Ако ти си пишеш "кода" така между другото, докато спамиш в интернет, жална им майка на тия дето ще го ползват! Всъщност единствените "кодове" които пишеш са във форуми като този, да агитираш за ваксинация и подобни.

12

?

преди 2 години

До 12Откъде накъде ще си плаща, щом се е осигурявал здравно!!!? А да ми кажеш какво плащат сега неосигурените/ромите/?

11

Анонимен

преди 2 години

До: номер 12 Ми то не е за разбиране, как ще го разбереш?В хода на експериментите ваксините бяха разработени за първоначалния вариант, от Ухан. И се оказа че срещу него ефектът е почти 100%. После чак се появи английският вариант и тогава разбраха (пак в хода на експериментите), че срещу него ваксините не са толкова ефикасни. Сега дойде Делта варианта, срещу който те са още по-малко ефикасни! Затова ни обясняват че да, може пак да се разболееш, но по-леко и няма да умреш.Но сертификати има

10

Анонимен

преди 2 години

До: номер 10 (програмист) Ако наистина беше програмист, щеше да си гледаш програмирането а не да философстваш по теми които не ти влизат в работата! Държавата - това е ЕС! И да, точно ЕС определя тези ваксини като експериментални, ЕМА са органът издал "Emergency Use Authorization", т.е. няма "Full Authorization" за никоя от ваксините, и затова още искат твоето писмено съгласие да участваш в експеримента (ако искаш)!

9

Анонимен

преди 2 години

Добре де едно нещо не мога да разбера.Нали ваксините са за да може по леко да се изкара вируса а не да не се разпространява.Значи дефакто тоя който е без ваксина си рискува само своя живот какво лошо има. За какво са рия зелени паспорти и тъпотии сам си решава човек как да живее. Да го направят само така че който е неваксиниран и влезе в болница с усложнения да си плаща всичко сам а не някакви *** тестове да плаща по 5 10 лв

8

Анонимен

преди 2 години

Ей сега виждаме за какво беше целия този цирк. Здравето на хората - друг път!

7

Анонимен

преди 2 години

чл.29, Ал.(2) от Конституцията на Република България! Ало, адвокатите, Хаджигенов, Манолова, сезирайте КС! Никой няма право да ни принуждава да участваме в медицински експерименти!

6

Алекс

преди 2 години

Има безплатна алтернатива-ваксина.Щом си решил да плащаш за тестове,значи можеш да си го позволиш.

5

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се безплатни само ако имаш симптоми, за ходене до Мол-а трябва да са поне 50 лева.

4

ХА-ХА-ХА

преди 2 години

Колко струват безплатните тестове! Ами два крокодила хвърчели. Единият наляво, другият - зелен! Пита се в задачката: Защо ми е хладилник, като не пуша?Колко стрували безплатните тестове моля ви се...

3

Анонимен

преди 2 години

Ами учителите ще пробонабират и отчитат резултати безплатно. Нали така искат Денков и Кацаров.Всеки учител лаборант и ще преборим коронавируса.

2

Радеф

преди 2 години

*** то и тока ви е базплатен ,инфлация няма,всичко е под контрол,неееблагодарниции такива!

1

Хикс

преди 2 години

35 лева в лаборатория Синево