188

Анонимен

преди 2 години

До Коя е проф Баба МираИ кво от това? По-умна е от теб даже ако е с деменция.

187

Коя е проф Баба Мира

преди 2 години

Професор бабата е на 71 години от град Сливен. През 1995 г. започва работа в Националният център по заразни и паразитни болести, където се пенсионира през 2016 г. като заместник директор. Защитава дисертация и получава образователна степен доктор в Москва. От 1991 г. става (доцент), а от 2010- Професор. Със заповед от 2013 година на министъра на здравеопазването БАБАТА става Национален консултант по епидемиология на инфекциозните болести ДО ДЕН ДНЕШЕН на ЗАПЛАТКА, получава парички.

186

Анонимен

преди 2 години

Антиваксъри по официални данни на о.Куку,Американска Самуа,Хауру,Палау,Северна Кореа,Туркменистан ,няма коронавирус и сертификати. Продавайте панелките и хващайте пътя.

185

Анонимен

преди 2 години

До Къде са болните? (200).. Много болести се лекуват но за съжаление за твоята (Глупостта) няма лек !!

184

Анонимен

преди 2 години

И да се криете и да не се криете на кой му е писано все ще пукяса. Вакси-макси, все таяНяма измъкване!!!

183

Ха

преди 2 години

Нали трябва да си пребират парите от ЕС !!! Много ясно ,че ще караме от вълна на вълна !!! Докато не излезнем всички барабар с полицията, щот и на тях им писна от вашите глупости !!!

182

Анонимен

преди 2 години

Успяха да ни облъчат сега сме един срещу друг а вакснатите не усещат че и те са на дръвника.После сертификата ще стане електронен,дали ще пазаруваме с чип не знам,но сигурното е че ни чака нещо което нормалното човешко мислене няма как да разбере и приеме.Сега е времето да спрем тези психопати и всичко идва от Америка,ние имаме вина-социализма бил диктат е,сега демокрацията ни заличава като хора,нещо което соца никога не е правил.Тошо се грижеше за здравето на хората,без американски бъркочи

181

billy lourd

преди 2 години

Този мумифициран рамзес от снимката няма ли да го хване новия локдаун за дартаците над 60 да не излизат???

180

Анонимен

преди 2 години

П88ачавра

179

Къде са болните?

преди 2 години

Миналата година ни обещаха чували с трупове в камиони.Някой да ги е виждал? Сега ни обещават вълна от болни! А те къде са? Болните имам предвис къде са? Миналата зима около мен масово се разболяха. Сега само трима колеги се разболяха от Делта варианта, като двама оздравяха вече и са на работа, за третия не знам още. Та пак - къде са ви болните бе?!

178

ПУ ТИН

преди 2 години

ТАА БАБА СЪВЕТВА ФАТ-МАКО, КАК ДА НИ ИЗТРЕБИ!

177

чиста работа

преди 2 години

Бялата мафия е по-страшна от криминалната. При нея си плащаш да те убе.

176

внучката

преди 2 години

Баба мира кожухарова трябва да се пенсионира вече и да си пие гинкобилобата, а не да раздава акъл, защото мозъкът и отдавна е изветрял.

175

ПУКА МИ...

преди 2 години

Аз съм имунизиран.ДА МУ МИСЛЯТ БАЛЪЦИТЕ.....!

174

Анонимен

преди 2 години

Баба Мира подложи динената *** на Кацаров. Учениците трябваше да са онлайн още от 4 октомври, но забавянето превърна училищата в развъдници на ковид. Беше повече от ясно, че тази вълна ще удари по-младите, защото досега те бяха най-пазени, а не старците.

173

Анонимен

преди 2 години

Може ли някой да сметне общия брой на заболели , излекувани и починали накрая да не излезе че България е около 10 милиона

172

Анонимен

преди 2 години

ахахах 9 тата вълна идва

171

Анонимен

преди 2 години

Случката ми днес: Отивам в мола до банката по работа. В сградата полицай и служителка на РЗИ /така казаха/, имате ли зелен сертификат. Не викам и няма и да имам по легалния начин. Питам ги: Бихте ли ми показали вашите сертификати настана сконфузна ситуация хахаха цирк!!!

170

БАЙ ХОЙ

преди 2 години

Тази май не върши никаква работа като съветник ... очевидно не работят нейните съвети и трябва да бъде махната незабавно, така също и военната хунта..

169

Точно заради такива!

преди 2 години

Некадърни и набедени самообявили се експерти в България се ПРАВЯТ пълни безобразия, грабеж, терор, произвол !!! Експерт съветник консултант КАТО СЕ ИЗДЪНИ и ИЗЛОЖИ СЛЕДВА УВОЛНЕНИЕ и НАКАЗАНИЕ, а ние ги ТЪРПИМ още и ХРАНТУТИМ да им плащаме държавни заплати, за да ни провалят живота и икономиката с некадърност и некомпетентност КАК ТАКА ДА НЕ МОЖЕМ да КАЖЕМ МАРШ и НАВЪН да прогонваме ШАРЛАТАНИ И Доказани НЕКАДЪРНИЦИ ? До кога ще ги търпим! Експерта се проваля публично и НЕ БИВА заема длъжност.