169

Ц до дядя

преди 2 години

АЗ СЪМ НУЛЕВА ГРУПА И НЯМАШЕ ДА ГО ИЗКАРАМ ЛЕКО, АКО НЕ МОЖЕХ ДА СЕ САМОИЗЛЕКУВАМ. НЯКОИ ОТ ИЗПОЛЗВАНИТЕ ЛЕКАРСТВА ВСЪЩНОСТ СА ПРОТИВОПОКАЗНИ, А СЪВСЕМ ДРУГИ - ПОДХОДЯЩИТЕ. ВСИЧКИ ЛЕКУВАТ ПО ГРЕШНАТА СХЕМА НА СЗО, КЪДЕТО ГЛАВНИЯТ ВЪОБЩЕ НЕ Е ЛЕКАР! Да се смееш ли, да плачеш ли?

168

пишман математик

преди 2 години

За да докарат бройката по таргета, дето са им го задали началниците, ще тестват и децата! Куцо, кьораво сакато - бройката е злато!

167

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

Мерките не давали резултат. Ха Ха. И ти си един проефсооор мани мани. Сертификата слага чатал на врата на някои хора, те отиват масово да се тестват и воала нов рекорд "заразени". Това е резултата.

166

Бате Сечко

преди 2 години

Един ден, когато съдбата реши и се срещнем- ще разбереш понятието,, твърда ръка"...!!! Само Фашисти ли са останали...?

165

Зрител

преди 2 години

Така като се замисля много точно попадение е този Витанов доста плаши мяса на Бустанско плашило :о)пожелавам му скоро да почне работа в цирка

164

Дядя

преди 2 години

Витанка, би ли обяснил защо в Русия не е препоръчително за хора с нулева кръвна група да се ваксинират? Според руските епидемиолози нулевите го изкарват леко и безсимптомно.Никой никого не задължава... Хората са сега в локдаун,да не стресират децата с обидни тестове с плюнка.

163

Анонимен

преди 2 години

Спрете това фрикшоу, моля!...

162

Анонимен

преди 2 години

Професоре, броят на заразените не е 9 хиляди, както казвате, а толкова колкото е посочено. Хайде стига сте ни каламбуркали вече с окултна статистика и теория на вероятностите.

161

Анонимен

преди 2 години

Професоре, казахте на два пъти, че здравната система ще изгърми. Ама това не е лошо предвиждане, напротив, много хубаво е. Ами да изгърми, какво като изгърми. Ако трябва и сами ще си плюем е в устата, за да изгърми цялата тази нагла система от лекарски робовладелци.

160

Анонимен

преди 2 години

Още един с купена диплома. Как ваксинираните не ограничават контактите си и въпреки че носят вируса, не били заразявали?!

159

Анонимен

преди 2 години

Демек носиш зеления сертификат на врата и вирусите като го видят, бягат надалече.

158

Селянин

преди 2 години

Чудесно, това значи 9000 истински ваксинирани на ден, ще излезем от цялото безумие много преди другите, които ги чака локдаун след локдаун, докато всички си минат реда

157

Анонимен

преди 2 години

Има смърт, но като не ще народа да се ваксинира това е начина за придобиване на имунитет. Аз съм ваксиниран, но това не ме пази на 100%. Трябва да оставят нещата така, който изкара и пробуледува тоз ще живее. Иначе ще си играем на локдаун още 10 - 15 години. Който иска да си тества силата на организма ок, нямам против

156

Анонимен

преди 2 години

Тая гад кога ще го хване вируса

155

Анонимен

преди 2 години

Дано хората имат очи и уши! И да запомнят гробокопачите - Радев и Кацаров, които не само НИЩО не направиха цяло лято, а влошиха обстановката!!!

154

Анонимен

преди 2 години

Тоя пияница още ли го канят?

153

Аллах Акбар

преди 2 години

Плашещо е поведението на антиваксърите. Приликите с ислямизирани "правоверни", готови на мъченическа смърт е направо удивителна !

152

Някой

преди 2 години

Дайте му една Нобелова награда, да миряса завалията. Тююю..., бактъм!

151

До Иван

преди 2 години

Не ми се спори, щом смяташ, че трябва да си слагаш ваксина - сложи си и моята ако искаш, аз такава помия не искам, ваксина, която е направена за няколко месеца и накрая да се подписвам, че никой не носи отговорност, ако нещо стане - Благодаря :)

150

Анонимен

преди 2 години

Кофти е да си взел едни пари и да не ти играят по свирката, а Витанка