10

Анонимен

преди 2 години

Кои са тия *** които са разрешили подобно нещо? може ли такава идиотия? С българската земя и гражданство не се спекулира и не се печели Може и да живеем в печалбарски времена но това вече минава всякакви граници. Това нещо в близко време да го няма защото е гадно и предателско спрямо държавата ни.

9

турци

преди 2 години

араби изгонени от турция

8

Анонимен

преди 2 години

Хе,кой знае кви инвеститори)те са на опашки за българско гражданско ,кой е умрял да става българин )

7

д-р Дрегер

преди 2 години

Тази схема е в интерес на руската, украинската и китайската мафия. България няма ефективни средства да контролира собствеността на къде по-прости неща, на практика гражданството се продава за 10 хиляди лева колкото е лихвата върху заем 1 милион за няколко месеца. Е да де - и подкупче за да минат документите по-бързо.

6

Асан

преди 2 години

Кой е от Конго... Кофи Бабоне :)))

5

Анонимен

преди 2 години

Докодина ще сме с отрицателни инвестиции, аз деинвестирам всичко и го наливам другаде.

4

Да!

преди 2 години

Аз пък предлагам да няма вече вечни гробни места. Искаш да си вечно на гробища? Ами плащаш по 99 лв на годинаи до там, но после сумата може и да се дига. Представете си само, във всеки град гробищата се увеличават за сметка на земеделската земя! То в скоро време няма да има и земя, а? Предлагам всичко да се продава - било гражданство, било гробни места, било и .. индулгенция.

3

Геле

преди 2 години

Инвеститор ли - ха-ха-ха... тука на един съмнителен тип от бившите съветски републики му дали гражданство / вицепрезидента/ само защото си е купил четири къщи в затворен комплекс. Има пари чиляка - безспорно е , ама какъв инвеститор е той - като само си купува недвижими имоти. Да им имам разбиранията на властимащите... то и във Франция дават гражданство на инвеститори - ама искат трайно открити работни места - 5 , 10 , 15 работници....производство, а не да си купуваш гарсониери

2

баба мара

преди 2 години

спрете издаването на бълг документи на чужди граждани земя и имот да не могатда купуват

1

Анонимен

преди 2 години

Ами нека си купуват гражданство. Какво им пречи на ЕС това? Само нека инвестициите наистина се случват.