28

Анонимен

преди 2 години

Смятайте за каква демокрация говорим, че след проверяващия да върви полицай. Те тези глоби ще паднат в съда, ясно е, но каква е тази полицейщина?

27

Баче Кике

преди 2 години

И в съда тази смешна глоба пада, само трябва да имаш излишно време и нерви да се занимаваш...а да и парички :)

26

Анонимен

преди 2 години

През лятото вирусът беше на екскурзия до Марс и затова никой не следеше, дали се спазват мерките, нали?

25

баба мара

преди 2 години

авт 111 люлин младост ядене пиене музика тел разговори и никакви маскиа тези на лицата на хората са много стари и износени в суперите пипаттестените неща от витрината без да използват щипките япълна анархия никаквадисциплина

24

до 19 от славянин

преди 2 години

Значи накрая си признавате, че ваксината не е за да ни пази нас, а за да пази здравната система от рухване! Само че в много прехвалени масово набодени страни, ваксината и от това не ги пази - здравните им системи се пукат по шевовете! Та въпросът е дали ваксината пази въобще от нещо!?

23

славянин

преди 2 години

Всички глоби падат в съда! Това са фактите!

22

ИСТИНАТА

преди 2 години

Тия дето не плащат билет няма да сложат и маска. Играе се на котка и мишка - като видят контрола слизат и чакат следващия автобус. Тарикатеят

21

Анонимен

преди 2 години

Свръх висока производителност показват тези екипи от по 5-6 човека. За 2 месеца 60 акта, като ти разделиш на 15-20 екипа резултата е плачевен. Та те и за билетче даже не успяват да заработят.

20

доц. д-р Чоко Боков

преди 2 години

Предполага, тази инициатива, плод на някой извънземен разум и титаничен мислител, не касае рейсове 11, 45, 60, 72, 73, 77, 83, 102, 309 и 310, трамваи 20 и 22 и тролеи 6 и 7. Всички пасажери там са с маски, карти и билети.

19

Разбрал

преди 2 години

Правилно.Това е основното средство за предпазване . Та азиатците още преди епидемията бяха накичени с такива заради градския въздух.

18

Анонимен

преди 2 години

Нито маска нося, нито дупча, нито за ГР ОБ гласувам, не съм и от " "квартала".

17

CriticusMagnus

преди 2 години

Ваксината и Зеления сертификат предпазват здравната система да не рухне! Не пази ваксинирания да не се разболява, а да не се препълват болниците от неваксинирани... Толкова ли е трудно това да се разбере... За себе си, всеки си поема отговорност - големи хора сме все пак. Но ако заради това, че някой не ще да се ваксинира и пълни болниците, и няма място за мен или мои близки - дори за други заболявания - няма право да ми реве после по форуми!

16

Анонимен

преди 2 години

Пазете се от всички на държавна хранилка. Непрепаратизирани са ,нетествани са и сеят зараза денонощно.

15

До А?

преди 2 години

Ами защото ваксинираните също се разболяват. В момента те са най-големите приносители на зараза. Ваксината не те преви безсмъртен! Запомни го!

14

Анонимен

преди 2 години

Проверявайте по автобусни линии 309 и 310, както и тролей 6. В тях всичкото роми е без маски дори и под брадите си. В метрото също има наглеци, но са по рядко.

13

:)

преди 2 години

Щамът на Радев атакува редовите граждани на България. упс извинявам се, исках да напиша Щабът на Радев ;)

12

ХЕЙТЪР

преди 2 години

ЩЕ СПРЕ И ЛОКДАУН И СЕРТИФИКАТИ И ВСИЧКО ДЕ ЩО НИ ДИСКРИМИНИРА И ОГРАНИЧАВА !СКОРО....ДЕН ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ПОЗНАТА СХЕМА !

11

Анонимен

преди 2 години

Напишете, къде точно върлуват.

10

Анонимен

преди 2 години

Глобите падат при обжалване

9

Taню

преди 2 години

Цялата му натура на задния еничaр издава пределна готовност за събиране на рeкетa. По принцип, маските са задължителни в тези условия.