20

Моля Ви

преди 2 години

Кое е по-важно туризма, или българите студуващи по домовете си, с очакваните вдигания на ток, парно, храни.Държавата трябва да помогне на всички потребители на ток и парно, вода.Стига с тези съсловни интереси.

19

Ваксинираните

преди 2 години

Сега Ваксинираните всяка вечер задължително на кръчма, през 2 дни в МОЛА, и всеки уикенд на почивка Банско, да спасяват бизнеса.Ми нали искаха капитализъм, оти реват държавата да ги спасява.Няма държава, има невидима Ръка на Пазара.

18

Да!

преди 2 години

Аз като пчелар с 585 пчелни семейства също искам помощи! Не се издържа и се чудя дали не е му времето да легна някъде и да ме видят на какво съм способен? Тази година беше суша, но сушата стигна и до моят джоб, а там вече няма никакви пари. Зима идва, на пчелина имам дърва, пчелина е в гора, но в къщата нищо няма. Зимнина не успях да врътна, не съм събрал и билки за чай, хем при мен има през цялото лято изобилие. На море не съм ходил вече 9 година, защото получавам загар от слънцето на пчелина.

17

екскурзиантка

преди 2 години

Тия мързеливци хленчат като палета за помощи, все едно са от малцинств***та, вместо да протестират срещу ограниченията и сертификатите. Пълни поми***ри!

16

Анонимен

преди 2 години

НЯМА РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО.

15

анонимен

преди 2 години

Тези търтеи да се научат да работят истинска работа. Фабриките и земеделието ги очакват.

14

Силвестър

преди 2 години

Ромите взимат фалшиви телкове по 900 лева за българите няма пари.

13

Анонимен

преди 2 години

Цялата страна трябва д асе вдигне срещу диктатора Румен Радев, който краде от нашите пари и си купува къщи във Виена!

12

Анонимeн

преди 2 години

Странно, коментираха преди 2-3 месеца, че тази година е бил най силния туристически сезон от години. Айм сори, ама парите сега трябват за лекарства и тестове. До година пак ще се организираме.

11

Анонимен

преди 2 години

Интересно къде са отишли парите от туристите та трябва ние да ги връщаме?

10

Анонимен

преди 2 години

Абе айде чиба от тука с вашия туризъм хората няма кво да ядат,след 2-3 месеца половин България няма да може да си плати сметките за парно и ток тия пари за туризма искат,айде у лево.

9

пияница мистик

преди 2 години

"Тези средствата трябва да бъдат използвани и за обезщетенията към клиентите за неосъществени пътувания" === Аз това изречение го разбирам така: клиентите си платиха за дадена екскурзия, ние взехме парите, след това обаче затвориха заради Ковид държавата, ние изхарчихме парите и сега чакаме България да им върни парите на нашите клиенти, на които им изхарчихме парите :))))

8

Анонимен

преди 2 години

Замириса на пари.

7

Анонимен

преди 2 години

Гадове работете ,Борисов нали подари пачки ,харесали и сега отново искате пари ,духайте супата

6

Анонимен

преди 2 години

аз имам сертификат.но пред МОЛ Във Варна.охраната проверява сертификата ми с поглед.ама истински ли е.мой ли е .валиден ли е.пародия на мерки.

5

GHT

преди 2 години

Тези пари, които щедро се раздават, да бяха насочени към раздаване на космически заплати на лекари и осигуряване на среда. Сега щяхме да виждаме командировани лекари от цял свят тук и нямаше да се чудят как да ни затварят.

4

Дедо

преди 2 години

След като вече всички искат помощи , интересно от къде ще дойдат тез помощи)))

3

баце

преди 2 години

Е лятото свърши. Сняг няма още. Каква помощ искат ?

2

Анонимен

преди 2 години

Отворете погребални агенции,пак е сходно с туроператорската ви дейност,само че все ви е клиент един единствен път. Трябва да сте гъвкави и готови на трансформации.

1

Анонимен

преди 2 години

Я вървете и протестирайте пред хотелите, там няма ваксинирани, няма качество, няма сигурност, затова няма и туристи, които да ви ползват. А като парите от капарото и гаранциите за пътуванията ги изпукахте, вместо да ги върнете на хората в срок, не ревахте нали?