47

Анонимен

преди 2 години

През 2007 г. цареше същия ведър оптимизъм ! После дойде 2008 г. и си е... мамката ....

46

Джони

преди 2 години

Да, чакайте и ще видите, годинка - две след ваксинация на 70% от населението как всичко ще опустее, как ще има жилища а няма да има кой да живее. То и сега е така, ама с тия лъжи, че уж търсенето е било повече от предлагането. Това да не е обувка да си купуваш разни и на опрелен период от време и с тия локдауни, безработица, било по голямо търсенето 😀😀😀😀на кой ги разправят тия, ве. Жадните строителни предприемачи.....

45

Мен

преди 2 години

Според мен да се инвестира в България в каквото и да е е безперспективна. Мойте пари ще инвестирам в образованието на детето, но не в България. А с една част от тях ще си по живеем с жената след пенсия т. е ще си задържим стандарта на живот и след пенсия.

44

Анонимен

преди 2 години

Преди *** балона, търсенето е най-голямо.

43

Анонимен

преди 2 години

Не мисля, че покупка на имот в България е добра и сигурна инвестиция.

42

Анонимен

преди 2 години

Като станеме 5 милиона и София няма да бъде пощадена, тогава ще ги видя тия с многото апартаменти, как само ще им плащат данъците. Докато държавата изглежда по тоя начин, никой няма да дойде тука.

41

Алекс

преди 2 години

До Анонимен 21 Когато предлагането надхвърля търсенето МНОГОКРАТНО цените падат.Елементарно правило на пазарната икономика.Обаче в София това не се случва.ФАКТ.

40

До 53

преди 2 години

И аз имам статистика за кооперация в Центъра на София строена през 60-те, в която имам жилище, но стои празно по мой избор. 24 апартамента, нито един не е под наем,. С изключение на моето във всички живеят хора, много от тях са пенсионери. В последните години има починали, но веднага някой купува жилището. Има и заминали в чужбина, но също някой купуваше жилищата им.

39

Алекс

преди 2 години

Факт е,че повечето жилища ново строителство в София се продават още на зелено

38

Анонимен

преди 2 години

Ето малко статистика от входа ни в кооперация в "атрактивен район":10 апартамента. В 4 от тях собствениците починаха от старост и наследниците им ги отдават под наем. Живеещите в 3 от жилищата няма да доживеят още две години. 6 от имотите са наследени и притежавани от хора които в момента са в чужбина. 5 се отдават под наем, като квартирантити се задържат до 6 месеца, само в един са 2 години. В 3 от жилищата се отглеждат деца, но са наследени, не са купувани по ?200к.Нещата са зле.

37

Апартамент

преди 2 години

Да излиза статистиката от националното преброяване да се видим колко малко калъфи сме останали в тая дупка и колко са свободните жилища из страната и в София.

36

Анонимен

преди 2 години

Брокер: Търсене на жилища с цел покупка или наем няма, предлагане мноооого.

35

Анонимен

преди 2 години

Банковото лоби инфлуенсва. Проблема на българските банкери е, че разглеждат парите като отворена система. Демек представят си че колкото и много пари да засмукват от населението и бизнеса - отнякъде на магия ще се появи още някой да им даде още повече пари. Да, ама не. Парите са толкова колкото БНБ е напечатало. И като раздуеш имотния балон раздавайки все по-големи заеми няма кой да те спаси. Включително такива подканящи списвания в медиите.

34

Анонимен

преди 2 години

Банките готвят вдигане на лихви.Познат в чужбина в момента е в процедура по покупка на жилище и адвоката му го съветва да приключи с банката преди месец Март,защото след това лихвата ще бъде по висока.Скок на цените за няколко месеца с 20 %,не само не е признак за балон ами за дирижабъл и още нещо в София от 20 обяви само 2 са на що годе реални цени,не се лъжете,за зеленото до оня ден писаха за фалити и незавършени сгради заради инфлацията.

33

Анонимен

преди 2 години

Има търсене ама друг път, мечти на брокерите. В сайтовете за имоти обявите за продажби висят с години. Нали има търсене хахаха. Всяка година България се топи с 80 000, а сега в пандемията с много повече.

32

Алов

преди 2 години

Балон има, но както при олиото има търсене, няма да се пукне току така. Аз с жената имаме чист доход 11, 000 лева на месец и можем да си позволим с кредит 100к евро двустаен в що годе добър квартал или 3тристайна панелка. Ало 11 хиляди на месец като пестим по 9000. Колко хора са като нас и ние се отказахме поради високите цени. Не ги знам тия с по 2000 заплати де отиват.

31

Анонимен

преди 2 години

Надувайте балона на недвижимите имоти, но когато се спука много хора ще останат голи и боси.

30

Имотен сертификат

преди 2 години

Днеса беге виждат, че имотите са болна тема за българина и пишат яко статии за имоти хахаха. Че и цял батальон троляци си имат тук, е*ати тъжната картинка.

29

Анонимен

преди 2 години

не купувайте на зелено.строителите няма да изпълнят договорите.цените растат главоломно.ще изоставят строежите.после няма да обслужват кредитите може и банките да пострадат.ще ви отидат парите.само готов апартамент.ако ще да е стар.

28

Анонимен

преди 2 години

То пък и едни брокери! Добре владеят изкуството на лъжата.