469

Анонимен

преди 2 години

Добре, че е този ковид като леко грипче иначе кой знае колко щяха да умрът до сега

468

Баце ви Билчо

преди 2 години

И като се ваксинират всички от какво ли ще се умира?????Ами ако тогава във ваксинираният свят смъртността бъде по-голяма от сега?????Няма ли да говорим за съкращение на населението на земята??????

467

Анонимен

преди 2 години

Българинът не е дорасъл за свобода и демокрация. Ще се научи по трудния начин - с жертви и загуби.

466

До Аз

преди 2 години

Да, останалите продължавайте! Ако знаехте накъде, бихте се спрели в минутата.

465

УСЛОВИЕ

преди 2 години

Сертификатът е условието, което поставиха на Радев в Брюксел преди няколко дни, за да се отпуснат парите на България по Плана за Възстановяване. Толкова е просто! Досега плащахме с пазарите си, вече и с душите си. НЕ!

464

Аз

преди 2 години

Пада им се на антиваксърите, да се заразяват, нали искат личен избор....Пълен локдаун за всички антиваксъри и останалите продължаваме напред!

463

МАНИПУЛАЦИЯ!

преди 2 години

Да, на 25 октомври, при 51685 теста са октрити 5861 положителни, което е 11,3 %. Но, предният ден, при 10,554 теста са открити 1370 положителни, което е 13%. Кажете сега каква е кривата от вчера до днес - нагоре или надолу? На 24 октомври 13%, на 25 октомври 11%. Ето така ни манипулират. С откровени лъжи. За да умираме от страх и да сме съгласни на всичко, за да спасим кожите. На запад от България успяха. Но в България не са успели за 500 години, та сега ли? Бъдете будни, българи. Заедно сме!

462

Анонимен

преди 2 години

Такава им е работата на всички комунисти. При Борисов се ревеше защо не сме като Германия. При комунистите ще е борба за оцеляване. Не се научи тоя народ

461

Анонимен

преди 2 години

Жал да те хване. А тия рубладжии в коментарите как не се засрамят да спамят с конспирации, при положение че толкова народ си замина. После точно те говорят за патриотизъм. ***

460

Препатил

преди 2 години

Слагането на ред в т.нар. Здравна система е по-наложително дори и от кошмара с прокуратурата. Онзи ден един професор по nova призна, че в София има само няколко читави реанимации. В Пловдив от държавните болници (6 броя) бих влязъл да ме лекуват само в 2 и то ако преди това някой се обади за мен. Проста така не може да продължава. Болницата е институция в която отиваш да те излекуват, а не да те уморят. Ей това е голямата ни трагедия.

459

анонимен

преди 2 години

Преди вируса умираха 300 на ден. Сега средно по 450. Особено в последните два месеца. Сега управляващите некадърници,погребват България.

458

До "умирания по

преди 2 години

Умират повече, и то е повече от естествено когато една цяла здравна система е абдикирала да лекува хората, всяко друго лечение е спряло, а лекува ковид който никой не знае как да го лекува. Вчера има 1370 положителни теста представени като 13%, днеска 5863 положителни представени като 11%. 5 пъти увеличение на положителните, а процента намалява. Вчера само 40 починали, днеска 243, или около 5 пъти повече. На двудневна база може да са еднакви, но разпределени по дни имат различен ефект.

457

Анонимен

преди 2 години

Двама антиваксъри болни от два дни. Стискат зъби и си пият хапчетата и се молят да не се влошат. Мерят сатурация през два часа и звънят на родителите си, да ги питат как са. Изборът си е техен. Толкоз.

456

До демокрация

преди 2 години

Повечето сме за отваряне, обачето Големия бял баща не дава.

455

Стойчо Кацаров

преди 2 години

...ние спасяваме животи ,а други се борят за гласове за изборите!

454

ден на лъжата

преди 2 години

ВТОРНИК - стъкмистиката

453

USA

преди 2 години

ДОКТОРИТЕ А ЗАСТРЕЛЯТ МАТЕМАТИЦИТЕ !

452

USA

преди 2 години

КОИ ПРОВЕРИ ТЕЯ ЦИФРИ ? ИЛИ ВЕРВАТЕ ШО СТЕ МНО УУМНИ ?

451

Анонимен

преди 2 години

В цяла Западна Европа, всички 15 държави, с население 550 милиона души за вчера има по-малко починали отколкото в 7 милионна България. Това ако не е някакъв уникум, здраве му кажи.

450

Касандра

преди 2 години

@477 който е малко по-болен да стиска зъби, да си пие хапчетата и да го изкара. Глава ни е дадена да разберем как да се лекуваме и че ни мамят. А гръбнак ни е даден, за да взимаме трудни но правилни решения. Но хей, ако искате, продължавайте да се тествате, да се тресете от страх, да плюете тези с различно мнение и да слушкате послушно. Дотук тази стратегия работи отлично. Може да ви бустват 2 а не 3 пъти годишно. И да ви пускат на улицата за 4 а не 2 часа седмично.