76

полу-анонимен

преди 2 години

До Анонимен 84---няма GMO ваксини

75

Анонимен

преди 2 години

До СосиджНали ваксините бяха много ефикасни, защо сега се налага и бустерни дози да се слагат. Или ще трябва всяка година да се бие тази ваксина. Или понеже е все още експериментална ваксината, затова производителите им паднало да лапат, колкото се мо же повече

74

Анонимен

преди 2 години

Всъщност две директиви directives, 2001/18/EC and 2009/41/EC бяха изменени през лятото на 2020, за да разрешат ГМО ваксините. Който има очи, гледа, който има уши слуша, а който има акъл мисли.

73

do 75

преди 2 години

тая салич винаги е била много комплексирана и сплескана, но се сдръжаше с 300 зора преди, докато сега от възрастта почна да й личи каква сплескана крава е

72

Анонимен

преди 2 години

В Исландия забраниха Модерна, защо нито дума за това?

71

Анонимен

преди 2 години

Не, не са ГМО ваксини. Верно.

70

Анонимен

преди 2 години

За журналистите е нужна ежемесечна бустерна доза. Не съм виждал по-уплашени хора от Коронавируса. Всеки ден се бълват статии по темата вече втора година.

69

До 85

преди 2 години

То и ти е ясно колко си успешен, щом най-големия ти успех в живота е да се ваксинираш, а си и страхлив и наивен явно за да го направиш. Сигурно си безсмъртен вече,ама все пак се пази да не кихнеш, че изгоря някой от незащитените възрастни дето уж щеше да ги пазите с ваксините против ковид дето не пазят от ковид.

68

Мдаа

преди 2 години

За ваксарите трябва по една бустерна доза от всички ваксини за по сигурно

67

Анонимен

преди 2 години

Пр()*** пак наизлизали да словоблудстват.Ало,неандерт***ли,ако някой иска да ви трепе,ще ви избие само с вируса бе.Нито ще се занимава с ваксини,нито пък ще ви повтаря и потретва дозата.Абе защо не сте толкова уки при стоматолога и хирурга?С пет изричения от ФБ вирусолог не се става.Как се извъдихте толкова начетени и образовани,а сте последни във всичко бе?!Бедни,болни и вехти,но пък с некви грамадни умствени потенциали,които все някой е виновен да не разгърнете и реализирате в реалността !

66

Гласоданъкоподавател

преди 2 години

След коя доза вече нищо няма да ме боли сутрин? И кога ще дойде обещаното щастие от демокрацията? И ще бъдем всички богати. Досущ като онези от телевизора?

65

Анонимен

преди 2 години

Ама разбира се - само и само да слагаме още буламач, всичко може, може всякакъв. А асфалтаджиите прехвърлят милиони в арабски банки, докато ние заради гениалните хрумки на поредното недоразумение от здравното министерство нямаме вече учители и медици. И ток няма да ива. И хляб няма да има, както върви. А вие се занимавайти с буламачи, които не помагат за нищо.

64

ЛуТ

преди 2 години

Пробвайте я и като добавка в горивото. От графена.Дюзите светват и на прегледа ще ви дадат сертификат за евро 6.

63

Анонимен

преди 2 години

Вчера си имаме два рекорда от началото на епидемията - по брой на починали от Ковид-19 и по брой на новите случаи. Имаме 5843 нови случая и 243 починали, от които 234 неваксинирани (96,3%) и 9 ваксинирани (3,7%).

62

От сценаристите

преди 2 години

В едно модерно електронно СЗО без чип с лични данни и данни за вакси и обезпаразитяване не може. Хващаш кастрираш чипираш и на улицата. До десет години света ще се изчисти . И няма да има нужда от нови войни.

61

про идиоти

преди 2 години

ваксинирайте се

60

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

еее, защо трябва да чакам 6 месеца? Аз исках всяка седмица да си слагам, да стана модерен графенов човек. Ама щом не може, ще си живея скапания естествен живот.

59

Дo 68

преди 2 години

Како сме се засилили, бързо ще я прескочим. Тази вълна е хем проточена във времето, хем доста стръмна. Тоя път може и да не ни се размине крахът. Лошото е, че заради ковдните ще умират и други хора, понеже ковидните са заели всичко по болниците - и места, и персонал.

58

Анонимен

преди 2 години

До 50 До 43 Благодаря, но се занимавам с микробиология . . . . . От хора с хоби микробиология не се взимат съвети! Ако беше следвал поне или да имаше някаква хуманна специалност, да разбирам, но ти се занимаваш, а не работиш! Трай си и не се пеняви, когато някой ти дава съвети!

57

Експеримент

преди 2 години

Инжектирането на графен трябва да става редовно на малки дози. Бустерните дози няма да са само три. Жалко за хората които отказват да се информират.