12

Ядосан антиваксър

преди 2 години

Искам да успокоя антиваксърите ,не се ядосвайте за овцеглавите дето се ваксинират.След две години природата сама ще се прочисти от ***-ло-умната *** и ще настанат по- хубави времена.Винаги се диша по-хубаво когато около тебе няма плоскомозъчни ол.иг-оф.ре-ни -за вас ковид-и-диоти говоря ,дето наркоманите се бодат по-малко от вас.

11

питам

преди 2 години

Хиляди граждани не могат да се ваксинират заради заболяване и забрана от лекарите, и възможни опасни последствия.Те не получават сертефикат,не могат да посещават молове и големи промишлени магазини, не могат да ходят на работното си място и никой от здравното министерство не говори за тези случаи. Кацаров защо мълчи.

10

Вьзмутен

преди 2 години

Сигурно е вече - на изборите - радев пьтува за зелен сертификат с баце

9

Анонимен

преди 2 години

Двама познати починаха след ваксинация. Ден след това или няколко дни. Миокардит е диагнозата. Единият е млад човек на 40 г. След поставената ваксина и смъртта му са обяснили на жена му че е бил болен от ковид и затова е починал. Мъжът е бил в отлично здраве и в разцвета на силите си. Факти. Не е агитация. Всеки да мисли сам

8

Др Менгеле

преди 2 години

А в лагерите др Иозев менгеле е инжектирал бензин за да предпази затворниците от - измръзване при ниски температури

7

Анонимен

преди 2 години

Графенов оксид с изтекъл срок.Разпространяваш,боледуваш и инкубираш мутации.Редете се на опашка,не се бутайте,след време история ще обяви това за най-големия не само здравен,но социален експеримент,в който вие овчици сте жалки съучастници

6

антиваксъра

преди 2 години

Ама защо само за час, завинаги трябва?!

5

Анонимен

преди 2 години

Ромите казаха , че техните ваксинирани - светели , дано има повече от моят квартал , че вечер е малко тъмно

4

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Ти погледна ли акциите на биг фарма преди да говориш глупости :) Не си. Слушай приказки от 1001 нощ във фейса :)

3

Анонимен

преди 2 години

Хак Ви!

2

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо да ми влеят еликсир срещу кихавица и калинкаджийското сайтче спря. Добре че продават биляшки.

1

От

преди 2 години

болницата да не призовават столичани да се ваксинират, защото после няма да има кой да ги спасява от страничните прояви на отровите..