16

Анонимен

преди 2 години

На нас ще има ли компенсация за високите цени? Това е много важно, иначе ще започнем сериозно да свиваме разходите и на големите няма да им излезнат сметките и ще започнат да фалират.

15

...

преди 2 години

На база на какво очакват пролетта на 2022 да се успокоят цените? Какво означава "успокояване" след като станат петорни да спрат да растат или ? АЙ СИКТИР! Разстрел за всички дето разпродадоха централите, затвориха 2 блока на АЕЦ и не построиха Белене досега!

14

Анонимен

преди 2 години

България е социална държава, трябва да помагаме на богатите да не обеднеят. Бизнесът трябва да живее в социална държава, в комунизъм. Да му се плаща за пазарните цени на тока, а той да продава своя ток от ВЕИ-тата скъпо на борсата...............В Африка, Индия и Латинска Америка така живеят - богатите живеят в комунизъм, бедните живеят в капитализъм. Искаме ли да станем страна от Третия свят? Да построим комунизма за бизнесмените и богатите?

13

Анонимен

преди 2 години

ТЕЦ-София трябва да продава тока си само на софиянци..............Само софиянци да плащат скъпия ток на ТЕЦ-София...............Да продават тока и парното заедно само на софиянци.............Държавата не трябва да купува тока на софиянци.

12

Анонимен

преди 2 години

Днес една хубавичка журналистка попита ТЕЦ-овете в Софя не произвеждат ли ток и не продават ли ток, скъп ток? Как ще са на загуба? Тогава, питам аз, парното не е ли вторичен продукт, който охлажда съоръженията на Тецовете и не трябва ли на нас да се плаща, че спомагаме за това охлаждане. Е, поне да не ни се вдигат цените ....

11

Анонимен

преди 2 години

Този либертарианец иска пазарни цени и социални държавни помощи за богатите и бизнесмените. Ако пазарните цени не ни харесват - държавата ще плаща на богатите и бизнесмените...........Бедните и работниците ще живеят в див капитализъм на богатите и бизнесмените, а бизнесът ще живее в социална държава и комунизъм.......................Този е либертарианец, когато му харесва............Комунист за богатите, капиталист за бедните..............

10

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Енергетиката трябва да бъде 100 % държавна! Всичко останало води до сегашният хаос !

9

42

преди 2 години

Джипко Бибитков вместо да дава пари за бъдещи фърчипланери, да беше започнал Белене, че след няколко години ще е внос и на свещи. Атомната електроенергия подържа основните мощност. Всички други се включват като допълнителни.

8

Анонимен

преди 2 години

Единственото решение е да се запазят сегашните мощности и да се модернизират... Газ, атомна енергия... това е много време и нови огромни разходи, които ще влязат в цената на тока... Заради комисионните, които ще се вземат и работата, която ще има за наши... фирми...

7

Анонимен

преди 2 години

Писал съм по долу че проблема ще продължи 10 години защото при регулациите на ЕС за толкова време се строи АЕЦ .Росатом и за три години и нещо построи реактор за да не остане Крим без ток ,но в ЕС минимум 10 години. Бързото решение на проблема е ГАЗ . Нищо друго . Това показа китайският опит . Дори да бъдат отворени всички затворени ТЕЦ ове това не може да покрие бързото нарастване на потреблението заради електромобилите и копането на крипто валути . Не по малко от 10 % на година .

6

Анонимен

преди 2 години

До Нане Тъ-п си Нане, като истински шоп!!!!!!!!!!!! ННикой не искаше свободен пазар, ама откъде ***-ил като теб да го знае? Правителството на Бойко ку-рвата ПРИНУДИ всички небитови абонати да излезат на свободния пазар!!!! Мислиш ли че някой би се отказал от протектираните цени за бита?! Но не се безпокой - контрата накрая ще остане в теб, като ти вдигнат цената на всичко!!!!!!

5

истина е

преди 2 години

Само да питам .Тоз Иван Иванов ,Христос ли го е назна4ил !! Вси4ки от тази вятърни4ава агенция са за затвора !

4

Един от Северозапада

преди 2 години

Изцяло грешна стратегия! Аз предлагам, да се продадат и далекопроводите, като се обяви на търг междустълбовото разстояние. На всеки стълб-прекупвач с кочан фактури, да вдига цената. Необходимо е и да се затвори изцяло АЕЦ-а-не е екологичен, опасен е и не европейски. Всеки депупат, партиен функционер или областен управител-с ВЕИ-било панелки, било перки, и да продава и той. Народа ще купува. Няма къде да иде. 500 години е търпял, ще търпи още, че и зелени сертификати ще взима.Овца стръвница няма.

3

Нане

преди 2 години

Продавайте им тока на 1000 лева на тия измамамници.... Нали искаха свободен пазар.) ====)))

2

Анонимен

преди 2 години

Цените на тока може да се удвоят още тази зима. А на пролет ще има само временно понижаване . След това само ще растат в продължение на не по малко от 10 години. А след това зависи от енергийната политика на Брюксел ;)

1

Анонимен

преди 2 години

Едва ли червената мафия мисли така!!!!!!