38

Анонимен

преди 2 години

Абе каква е тая склонност на нашенеца веднага да започва да пише някакви уродливи неща, по която и да е тема.

37

Анонимен

преди 2 години

Тази либерастична комунистическа Г Н И Д А болдуин трябва да си плати за убийството на Хътчинс, която е работила в/у проек за педофилията в сатанисткия холивуд. Много удобен *нещастен случай*, а?

36

много скоро

преди 2 години

Очаквайте коментари, писани с Гугъл транслейт

35

Хаитянин

преди 2 години

Кой ще лежи в затвора, със сигурност алек трябва да носи отговорност дори и да не е цялата $20 000 000 глоба и поне от 5до8години в затвора със строг тъмничен режим и бой с пръчки преди лягане.

34

Дедо

преди 2 години

Толкова ли сте невежи,че да нямате ПОНЕ ЕДИН,които да знае английски?Тази статия все едно е писана за диктовка от български към английски,каквито правехме в 7 клас!!!

33

Анонимен

преди 2 години

По-некадърен превод съм чел само в Блиц

32

Гугул транслейт

преди 2 години

"Въпреки че не включват изстрелване на истински куршум, халосните създават взрив, който може да навреди на близки до тях"

31

АХААХА!

преди 2 години

А защо изобщо е насочвал пистолета към оператора и режисьора. Значи не е било момент от сцена , а се е правил на интересен в някоя почивка.

30

Правосъдие?

преди 2 години

Демонрата Алек Болдуин даже не е задържан.

29

Джукър

преди 2 години

Превода кърти плочки

28

Анонимен

преди 2 години

Как? В даден момент актьорчетата се възприемат за велики, владетели на умовете, едва ли не за богове. Пари, слава, пиянство, наркоти, простипутки. Заиграват се започват да се целят по операторите и режисьорите. И изведнъж оръжието стреля ... И след като белята се случи, цялата мисирска рат е впрегната да търси оправдание на убиеца.

27

Handel

преди 2 години

"Той беше в безопасност, в съзнание и слушаше внимателно""Белото не прощава. Ставаш всесилен и искаш всички да треперят пред теб.

26

Анонимен

преди 2 години

Егаати превода...

25

Анонимен

преди 2 години

оръжието е заредено с "халос" ----///---- С какво е заредено оръжието? Какво е това халос, за първи път чувам? Някой ви е излъгал, че бланк означава халос ли?

24

Анонимен

преди 2 години

Халина е украинският вариант на Галина.

23

Пича

преди 2 години

Въпросът не е кой е виновен, а кой е отговорен - в случая това пак е Болдуин, защото освен актьор, той е и директор на продукцията на филма. Ако след споменатия отказ на екипа да работи, Болдуин е решил да продължи без оръжейник, отговорността е изцяло негова. Иначе да, без съмнение ще има опити да се отвлече вниманието от това, да се хвърли вината върху някой друг, и прочее трикове на Холивуд, заради които той и преди пандемията вече береше душа.

22

Анонимен

преди 2 години

Някакво безумно количесто от правописни грешки и напълно безсмислен превод.

21

Тома Неверни

преди 2 години

Това не е първият филм на Болдуин в който играе с пистолет в ръка ... не е петия ... не е дори десетия ... така че да ми се казва че видите ли Болдуин не бил наясно какво става и че бил много изненадан когато пистолета гръмнал ... ами няма как да повярвам. най вероятно в момента с разни "експертни" изказвания и изявления на колеги и "оръжейници" се цели СПАСЯВАНЕТО НА АКТЬОРСКАТА МУ КАРИЕРА в която Холивуд е вложил много пари .Неприятно като факт ... ама нали все някой е виновен за случилото се

20

Петорен стандарт

преди 2 години

Остава да се замислим как случаят щеше да бъде отразен, ако жертвата беше някоя скрипалка или тиха беларуска домакиня. Съвсем различно, нали?

19

Том Кукуруз

преди 2 години

На времето Илюминаторите ликвидираха и Стенли Кубрик, защото разкри истината за тях. Холивудските Рептили не са шега работа като ги хване някой глич от системата Ем Ка Ултра. А ако са клонинзи става още по-зловещо. Няма да откриете нищо за това в тубата обаче, защото новия световен ред изтри всички клипчета с истината преди две години, за да нямаме информация, когато ни чипират с графенов оксид в пЛандемията, която изфабрикуваха. Мхм