220

Анонимен

преди 2 години

Същата история като миналата година - отваряме училища - измира ме (уж) после пак затваряме...

219

Анонимен

преди 2 години

ЗАЩО ПРЕДИ НЯКОЛКО СЕДМИЦИ НЕ ВЪВЕДОХТЕ ЛОКДАУН АМ ЧАКАХТЕ ДА СВЪРШАТ МЕСТАТА. Какво чакахте. Хамериканците ли. Сега вечее късно. ЯКО много ЯКО ше се мре. Населението се топи като ланският сняг. Ще управлявате чепо.вете си. Ше ги ла...пнете и сму...чете.

218

Анонимен

преди 2 години

До карачанаков 240 "даже и заяви НИЕ ИМАМЕ ПЛАН КАК ДА СЕ СПРАВИМ С КОВИДА за разлика от ония. КВО СТАНА И КЪВ ТИ БЕШЕ ПЛАНА БЕ УБАВЕЦО" Ами, "плана" му беше да излъже избирателите докато докарат ДС и Радев на власт, пък след това да наглее колкото си иска.

217

Гражданин

преди 2 години

***.

216

ЗИГ

преди 2 години

Остана и сертификат за хранителните стоки.Доброволно е иначе.Или БОЦ или умираш от глад.

215

Ваня

преди 2 години

На това нещо което е безкрайно нагло ,какво да му кажеш?Освен да му се изплюеш в лицето.Държавата се тресе то с интриги се занимава

214

Анонимен

преди 2 години

Милия, а преди 20 години спасяваше хора, като учатва в престъпните схеми на Костов и ограби милиони хора в съучастие. Само доброто ни мисли. Ние няма ли да помислим за него, както в северната съседка помислиха за управляващите си преди 30 години. Затова сега са напред от нас във всико!

213

Анонимен

преди 2 години

А ние се борим за права, че не сме добичета на заколение от залханата. Прасето дето е прасе и то *** на коледа ... Мълчанието на агнетата. ..Църквата що мълчи. Що не защити свободната Воля. . . Трябва протест но не за ваксините, а против зелените сертификати ...Едновременно във всички градове и нас и по света.

212

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 231 "Всички болести са от окислена кръв." Това звучи като откритие за Нобелова награда по Медиина. Можеш ли да обясниш подробно какво представлява окислената кръв, как се открива и какъв е механизма на получаването на окислена кръв. Ако е много дълго обясни само най-важните неща, а за останалото дай реномирани научни източници да си прочетем сами.

211

Анонимен

преди 2 години

Долу служебните продажници! Дойдоха на власт с фалшиви обещания срещу мерки и сертификати! Зеления протрит чорап обяснява , че това е летен грип и плю по мерките на тогавашните, а сам наложи фащистки и дискриминационни мерки по-лоши от всякога!

210

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами когато тези някои се бориха с Ковида и си имахме специален ЩАБ, който информираше ежедневно и ежечасно за развоя на пандемията, и когато тези някои направиха и невъзможното за да ни подсигурят ваксини, здравният министър на служебната хунта, наричаше Ковида просто едно грипче, самият фигурант сбираше русофилите на Шипка и ги призоваваше да не се страхуват, а мангъровците Ви водеха откровена кампания против ваксинирането, в резултат на което изпаднахме в сегашната ситуация ... !!!

209

северозапад

преди 2 години

Това каче нали за това е служебен здравен министър ,а не да казва кой за какво се бори ,този много ми прилича на една министърка където Боко я беше намерил на някакво кръстовище ,абен и с мозък като промит речен камък.Загрижен за хората ,ама друг път,жалка карикатура.

208

Анонимен

преди 2 години

До 228 Всички болести са от окислена кръв. Хората с алкална кръв не боледуват никога, от нищо.

207

Мунчо

преди 2 години

Сетила се Каца, кога да се побара.....

206

Гиб Мелсън

преди 2 години

Партия Възраждане трябва да спечели изборите и да се отървем от медицинския фашизъм и да си възвърнем нормалния живот.

205

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 224 "Принуда или не, много малко са лудите които си инжекрират графен оксид и нанотехнологии." Изказването ти е пълно с двъсмислия. От една страна е вярно, че тия които се ваксинират срещу Ковид хич не са луди. От друга страна, не става ясно какво имат графеновия оксид и нанотехнологиите с каквото и да било. Питла съм те/такива като теб и те не могат да обяснят научно какво се случва. Просто говорят едни думички, които не знаете какво трябва да значат.

204

dfjdj

преди 2 години

Хахахаха, този ненормален клоун вече не знае дори какво плямпа, сега изведнъж стана много "загрижен" за хората-***!!! Такива като Кацата трябва да бъдат публично екзекутрани и после да има гавра с труповете им!!! За подобна интервенция е и преЦедента Гадев!!!! Мръсни лешояди!!!

203

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 221 Ами, щом искаш просто нарушавай законите и подзаконовите нормативни актове и си готов. Тук с приказки като анонимен едва ли някой може да провери дали си успял да "си платиш ипотеката" с пари от държавата.

202

Анонимен

преди 2 години

Не съществува никакъв вирус. Съществува план за технологична революция и технократско общество.

201

Анонимен

преди 2 години

Принуда или не, много малко са лудите които си инжекрират графен оксид и нанотехнологии.