30

Ясно е!

преди 2 години

"Калфин: 80% от работилите от разстояние искат да продължат и в бъдеще"-- Ооо това нищо не. В САЩ пък вече въобще не искат да работят, след като Брандън им налива трилиони ковид-помощи от които получават повече отколкото ако работят. Бизнесите не могат да намерят работна ръка и фалират. Държавата фалира по план. Задължитетелното ваксане изхвърля на улицата хора. С капитализма ще се приключи веднъж за винаги, до пълна победа на Комунизма и всички зависят от Партията и Министерството На Истината

29

Анонимен

преди 2 години

До Таня И кво работиш от вкъщи ако не е тайна?

28

Анонимен

преди 2 години

До АлексНе се иска много акъл за да се сетиш.В момента светът е вече в световна депресия. Има натиск върху фирмите чрез нарушени доставки, рестрикции, сертификатии следва глобална резесият.е. намаляване на икон. дейност.т.е всички дейности като реклама, туризъм, внедряване на технологии ИТ ще бъде спрянот.е. вие ще довършите сегашните проекти и няма да получите дригу и ще останете без работа както и всички таки он-лайн казвам го защото и аз съм така но мога да виждам напред

27

Анонимен

преди 2 години

До *** Тоя е един дето бая пара е заработил и за разлика от тебе може и да не работи вече.

26

Анонимен

преди 2 години

До Айти Кого лъжеш бе копейкин?

25

циник

преди 2 години

Тоя, кой беше?!?!?! ... ***.ник някакъв, че не се сещам ... п.... и ......

24

Анонимна

преди 2 години

До АнонименТя е за хора с образование, а не за бачкери като теб.

23

Анонимен

преди 2 години

е как не ,такива дето работят от вкъщи с много юалко изключения са напълно безполезни особено държавни служители

22

Алекс

преди 2 години

Компанията в която работя реализира доста сериозна икономия,откакто се работи хоум офис.Предполагам,че дори и след края на пандемията,който желае ще го оставят хоум офис.

21

Анонимен

преди 2 години

Ако нямаш работа става, но аз имам и в нас ми е тегаво. Не съм толкова продуктивен, нямам социални контакти. Не е работа, плюсът е, че избягвам трафика

20

Анонимен

преди 2 години

Проучването Ви е направено върху 80% хора без дрца!

19

Алекс

преди 2 години

До Анонимен20 Изобщо четеш ли статиите ,под които пишеш коментари.Каква е връзката между Радев и хоум офиса?Или се плаща на буква?

18

Анонимен

преди 2 години

всичко върви по план значи ;)

17

Анонимен

преди 2 години

Как няма да искат! На баницата мекото кой отказва? Да гушкаш едни лесни парички докато лежиш на дивана в хола, с пуканки или чипс в едната ръка, и биричка в другата, гледаш си телевизия, ако някой те потърси служебно по телефона се правиш на зает и отговаряш важно, ако изобщо те търсят!Ехей, такава работа и при комунизма нямаше!

16

Анонимен

преди 2 години

прайм се,че работим, а градинките ,трототаорите, фасадите са помия

15

до 15

преди 2 години

Цялата фирма сме ваксинирани от април месец, ама никой не стъпва в офиса. Даже го върнахме на landlord-а и работодателят вместо да плаща наем 50000 евро месечно (хубав офис беше), ни осребрява двойно на преди ипотека. Никоя фирма в ИТ сектора не натиска хората да се връщат в офисите, даже напротив.

14

Анонимен

преди 2 години

Да. Всяка офис работа свързана с обработката на информация или вътрешни за фирмата срещи може да се вършат и от вкъщи, което е сигурно 95% от фирмените човеко-часове.

13

Жорж

преди 2 години

Мързела брато ,ако е болест досега да е изтръшкала , по -голямата част от човешката популация. Толкоз.....

12

пл

преди 2 години

тоя веднъж го видях на центъра да носи едни рекламни балони с някакви платени младежи и щях да повърна. за първи път видях на живо един алчен и гнусен български политик.

11

до 10

преди 2 години

Точно обратното. 95% от квалифицирания труд може да се прилага онлайн (че дори скоро и лекарите ще могат да работят онлайн). При квалифицираните служители засегнатите от пандемията са не повече от 1% за разлика от неквалифицираните, където процентът е над 80.