40

Анонимен

преди 2 години

уволнявай

39

Анонимен

преди 2 години

Всичко заето и хранещо се от държавната компаня трябва да има зелен сертификат или тест,който откаже е свободен да си търси място под слънцето,ако искаме да борим пандемият не може да се мери с двоен аршин!

38

Анонимен

преди 2 години

Докато не почнат с дисциплинарните уволнения,тия ще се лигавят и ще се правят на интересни същото се отнася и за учителите,държавната,общинската администрация и за здравните работници!

37

Анонимен

преди 2 години

БРАВО!

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 Всеки ден има починали ваксинирани. Има поне 26 000 починали от самата ваксина в Европа. Най-вероятно са много повече. Не ни обяснявайте лъжите си!

35

Жан Валжан

преди 2 години

Алоооо, директора на НЗОК, какви неплатени отпуски разписваш на структура от национално значение в извънредно положение в държавата? Утре ги връщай, ако не искат уволнение. Иначе си за прокурор. Това да не е концерт по желание?

34

Анонимен

преди 2 години

я не отрече, че сутринта е имало служители пред сградата, които са отказвали да си направят тестовете, защото са платени,-----=====------Плащането на тестове излиз по-евтино от неплатен отпуск. Ваксинирането е много по-евтино от плащането на тестове. И като "бонус" (много е странно, че ползата от ваксинацията се налага да се опише на населението на територията като бонус, а не като основна цел) получавате защита от Ковид-19.

33

Анонимен

преди 2 години

до 37Може на неграмотните да им се иска да е така, но уви, не е баш както им се иска. Здравният статус не подлежи на договаряне на вратата на работното ти място, като условие да ти позволят да упражняваш правото си на труд.

32

До33

преди 2 години

Кой не ги допуска?След като не желаят ваксини,Тестът се прави доста бързо,ако и него откажат както предполагам,улицата ги зове след две самоотлъчки!

31

аз

преди 2 години

Интересно ми е какво ще стане ако лекарите кажат че няма да отидат на работа.

30

Анонимен

преди 2 години

Викайте и Инспекцията по труда! Не че са много работспособни и те, ама Вие си ги извкайте на място, като не Ви допускат на база на незаконна заповед. Искайте и писмена заповед! В тази държава Конституцията не се отменя от министерски заповеди. Все още. Въпреки че това се опитват да сторят.

29

Анонимен

преди 2 години

Не може да им посочи вратата работодателят, щото той не ги допуска. Той е в нарушение.Търсете си Синдикатите! Блеят по гаргите ли или си човъркат носовете...

28

Анонимен

преди 2 години

Възраждане!

27

Ивза

преди 2 години

Ако така продължава ще се окаже ,че тези хора/ бройки / са излишни и без тях дейноста на РЗОК няма да спре.Дано някой се сети да анализира и докаже излишъка от бройки като цяло в НЗОК.

26

БГ Щам

преди 2 години

Вероятността да се секвенира БГ Щам е много голяма - а на всичкото отгоре този вариант, ще бъде не само опасен и нов, но и много инатлив ;-) Няма да признава нито РНК, нито ДНК - да не говорим за РЗИ ;-)Европа да се готви

25

Анонимен

преди 2 години

Ами ако и утре отсъстват,РЗОК като работодател може съвсем спокойно да им посочи вратата,аман от лигавщини!

24

Анонимен

преди 2 години

Беселина, да оставим настрана просташкия език, ама освен че си неука и неосведомена, лъжеш на база тази си неграмотност. Може да е ефект от ваксината. Дано е временен.

23

Анонимен

преди 2 години

Браво на достойните, дръжте се!

22

Анонимен

преди 2 години

Най-висока смъртност от всичко друго имаме години наред вече. Смятайте ква читава и перфектно работеща, здравеопазваща система у нази! Та, защо сега да не сме последни!!?? Естествено, че ще сме последни пак. Пардон, първи по смъртност и както винаги досега, последни по опазване на живота. Това е ефект на управлението. Винаги.

21

пфу

преди 2 години

Безумна свинска история. Европейската Комисия, която не сме избирали заповяда и нашите козируваха. Радевци, Гербавци и всякакви. Върнахте ни в комунизма с червените и черните точки.