103

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирай си персонала и работи.Това казаха във Франция на лекарите и когато 3000 отказаха да го направят,им посочиха вратата.А у нас търпим всякакви лигльовци и мошеници да ни се качват на главите и не реагираме.

102

Анонимен

преди 2 години

Звездите са "Ко йто" неясно по каква причина непубликувано. Ама жъл л турници, какво да ги правиш!

101

Тим

преди 2 години

Аман от умствено ограничени хора! Няма да обяснявам как се формира цената на лабораториите, защото и децата го знаят. Само ще напомня, че в развитите европейски държави САМО ваксините са безплатни! Който не иска да се ваксинира, да се тества за собствена сметка!

100

Анонимен

преди 2 години

При епидемия трябва да има едно безплатно задължително нещо - тестове - редовни и на всички. *** набоден, *** боледувал-без значение. Щом всеки носи зарази-всеки трябва да се тества 2-3 пъти седмично. И карантина на мига за всеки положителен. Ама тестовете от стотинки не са изгодни,нали? Изгодно е да си пласираме инжекциите с изтекъл срок,че там са тлъстите пари! Толкова си прозрачен,Кацаров! А ти, Али, си елементарен слуга на фарма индустрията.И вредител за целия ти бранш! Не знам как те търпят!

99

Анонимен

преди 2 години

И аз не разбирам как дават думата на Алибеговци

98

Алибегов

преди 2 години

Ами една бира в магазина е един лв.при теб е 8лв.Как така?

97

az

преди 2 години

Преди 2 мес. Алибегов искаше зелени сертификати. Сега не ги иска. Имахте 10 мес. да се ваксинирате!

96

Анонимен

преди 2 години

Али, и да извадя сертификат,което вече тотално се отказах да правя след тази ти изцепка тип "Искам на всички да е зле!",няма да ви стъпя в кл о аките! Без друго от миналата година вдигнахте цените тройно, въпреки отстъпката в ДДС, която не биваше да ви правят! Не ми трябва ни да ми готвити,ни кафе на 15 пъти по-висока от пазарната стойност да ми предлагате повече.Адио!Ти изложи колегите си на риск и на фалит! ТИ! В едно с дружките си Борисов и останалата гробарска пас мина с новите й попълнения!

95

Анонимен

преди 2 години

Интересно.Теста струва 5 лева,а услугата 10.Напред към Европа.

94

Анонимен

преди 2 години

Пълен абсурд е,че някой ти обръща внимание.

93

Анонимен

преди 2 години

В ресторантите са с публичен достъп, толкова ли не го разбира. Според него трябвало да се признава и тестът с антитела, ами според мен - не. За туй има едни хора - експерти им се вика. Колкото до икономиката да не се притеснява - има си други хора дето я мислят. С една дума - да фалира като иска, стига ни е занимавал с неговите проблеми.

92

Анонимен

преди 2 години

Много странни неща се случват на моменти аз се си мисля че има някакъв извънземен свят.

91

Анонимен

преди 2 години

Така е, какво му е безплатно щом е 10лв

90

Анонимен

преди 2 години

Тука е прав, защо администрациите ще могат да работят, заводите и те, нали са много хора по 8 часа в едно помещение.

89

Анонимен

преди 2 години

Али, не са по 20 в стая и повечето от тях не работят с клиенти, що да се ваксат, аааааааа за да ти дойдт в скап ани я ресторант като се наваксат, сори ФАЛИРАЙ, явно само на даскали и здр работници не върви безнеса искаш още

88

BG citizen

преди 2 години

До АнонименСус бе ***!

87

Куку руку

преди 2 години

Знаеш ли колко точно ми д.реме на пуловер какво мислиш ти, господин Али? Ако ти е изгодно, бачкаш. Ако не, затваряш си кръчмата и спираш да ревеш по телевизии и къде ли още не, щото ми писна да ти гледам мазната физиономия от сутрин до вечер. Здравето на хората е далеч по-важно, отколкото твоите пориви за печалбарство и дране на кожи насред пандемия!

86

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно прав е Алибегов... Всички в тази държава трябва да имат равни права и задължения... Или пълен локдаун или всички работят... Heкадърниците от кабинета на Чорапа ги дискриминират най-брутално...

85

Анонимен

преди 2 години

При нас е 25.

84

Анонимен

преди 2 години

Без вас си мога,но без здраве не мога.Затова не ме интересува дали ще фалирате.А и не ви вярвам на лъжите.Ако сте толкова зле,отдавна да сте фалирали.