16

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

ИКОНОМИКАТА НА ПОСТ-СОЦ-а ТРЕБВА ДА СЕ СРИНЕ ОКОНЧАТЕЛНО!....КВО , ТУКА НЕКАКВИ СИ "КОМУНИСТИ" ШЕ МИ СЕ ПРАВЯТ НА "КАПИТАЛИСТИ".....!!!?У НАС --НАЙ-ДОБРЕ Е Тя ДА СЕ СРИНЕ ПРИ РАДЕВ /..депутата на 14--тия конгрес на БКП при ТАТО И ДС/БКП/......така няма да има ПРОБЛЕМИ!

15

Анонимен

преди 2 години

Когато петрола се търгува в долари, а последните 2 години се напечатаха 1/3 от всички долари печатани някога, какво очаквате да се случи.

14

Анонимен

преди 2 години

Снощи излъчиха интврвю с пенсионери в Германия. Разказваха че не можели да си позволят да пускат кафеварката по 3 на ден и затова правят кафето само сутрин, не се къпели всеки ден за да не пускат бойлер всеки ден. Това го излъчиха по не наши канали, иначе тук се плюе само срещу Русия. За запада само най-доброто се показва, но всъщност истината май е друга. Хора гледайте независими западни канали, ще разберете много

13

Анонимен

преди 2 години

Енергийната криза в ЕС създадена от безмозъчните брюкселски зелки ще ни удари яко по джоба. Ще го усетиме декември и най силно януари

12

Анонимен

преди 2 години

От 10 години карам с горело олио. Купувам го на 50 ст. за литър. Претаквам го и го сипвам в резервоара. Дизеларката върви като ухапана. Където мина осмърдевам на пържени картофки. Най екологичната кола карам.

11

Анонимен

преди 2 години

Зеленита сделка се проваля. Със перки, карбонки и соларки да се заместят ВГВ.и АЕЦ.Само, ако се утилизира 80% процента от популацията.

10

безпартиен

преди 2 години

Путин го каза в четвъртък: Високата цена на газа е "цветочки". От 10 години ограничават кредитирането на инвестициите в петролния сектор. Сега очаквайте полет на цената на нефта. -----------------------------Ние, източноевропейците, през 90-те години на 20-ти век излязохме от социалистическия лагер и се хвърлихме надолу с главата в бурните, но бляскаво мамещи води на демокрацията. Оказа се обаче, че Брюксел поистепенно започна да се управлява от либерасти, закърмени от Брежневската доктрина.

9

Taню

преди 2 години

И след тоя явен крeмълски шaмар ако са останали рyблофили, то те са за инститyция...

8

Анонимен

преди 2 години

ВАЖНОТО Е, Ч ЕИМАМЕ ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ...

7

Анонимен

преди 2 години

Идва новият световен ред, в който антиваксърите ще властват, защото няма да умрат от ваксините. Разбирай- българи и румънци. Планетата ще пребъде с тези велики нации начело!

6

Анонимен

преди 2 години

Чака ни нов скок към бездната на небитието ......

5

баба мара

преди 2 години

лукоил всеки ден с по 2 стотинки за бензин95 днес е 2.38 лв

4

Анонимен

преди 2 години

Като беше отрицателна цената на петрола, горивата не паднаха много.

3

селянин

преди 2 години

я отдавна съм на зелена енергия магарето Марко ич го не интересува петроло а що дръва ми е прекарало се крадени де да не си помислите че се греем на ***

2

Анонимен

преди 2 години

Цента на петрола, га цените на бензина стигнаха 2.50лв/л. беше по 100-120$ на барел. Още сме далече, но цените вече са по 2.30-2.40, като имат идея и да вдигнат акциза... А и само да попитам, какво стана с проверките на големите фирми от правителството, аз още не съм чул НАП да е влязла в централата Лукойл да речем.

1

Анонимен

преди 2 години

Не само ни очаква, а се случва. Само гледайте Биткойна как лети ценово нагоре