10

аха

преди 2 години

До Инфоама намалява броя на заразените и времето за "преборване" на вируса.

9

Инфо

преди 2 години

Вваксината НЕ предпазва от заразяване

8

Анонимен

преди 2 години

Медицинските лица, персонал и всички, които работят в социални заведения, особено държавните, трябва да бъдат ваксинирани. Мантрата, че ще напуснат вече не върви. За частните такива, таксата е космическа 800-1000лв. и близките на тъй наречените потребители, имат правото да изискват всички мерки за сигурност на техните роднини. Няма потребители, няма хора за обгрижване.

7

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power - Пропускаш (може би съзнателно) тънкия момент ,че ваксиниран ,пак може да се зарази и да зарази тия стари хора . А и тия старчески домове нали първо в тях ваксинираха старите хора ?

6

Шопа

преди 2 години

Тия па!!! Целата държава потъна в хаос.

5

Това със тези

преди 2 години

сертификати си е пълна порнография - абе, аланколу, те хората за ковид не са чували по разни села и махали, ти сертификати им искаш. Това да не ти е София - дето и в метрото и в мола ваксинират - от къде да ти го търсят хората тоя сертификат, ковид и т.н. модерни измишльотини. Те имат само картофи, и прасе за коледа - това е. А ти не им даваш да ходят в оремага да се напият.

4

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Напълно си прав ! Откъде накъде болен носител ще ходи сред възрастни и ще сее смърт !!?!?!? Или се ваксинира или се тества всяка седмица. До 1-2 месеца съм ОК да му плащаме сертификата (здравната система). След 2 месеца обаче да си ги плаща сам. Никой не му е длъжен. А пък ако иска да напусне. Хора ще се намерят. А пък ако иска да ходи в Европа да работи там без документ няма да стъпи.

3

Анонимен

преди 2 години

До 1,И аз се чудя за какво плащам данъци. Защо ще плащам с моите данъци тестовете на другите. Ама всеки да си плаща!

2

Анонимен

преди 2 години

По-добре да закъснеят за работа от колкото да убият някой, нали? Нека да си кажем истината неваксинираните медицински лица в старческите домове са потенциални убийци.

1

Анонимен

преди 2 години

След като (принудителните им) ваксини са 'безплатни' задължително е и (принудителните ) тестове да са също 'безплатни'. За кво плащаме данъци на тоз разграден двор наречен България?