19

Анонимен

преди 2 години

Това, че България е населена с лош матреал, 80% от който са..., питайте проф. Иво Христов. Нали Курделия си къса дрехите при управлението на ГЕРБ, че като намалят ДДС-то на определени стоки и услуги, ще им спаднат цените? Е, ГЕРБ клекнаха! И... Ами няма никакво намаление. Писах ви тогава, аз завършилия с 3.75 УНСС, а не Харвард бизнес скуул в първите 100, че цените са пазарни и каквото и да е ДДС-то, това няма да повлияе на тях. Ама главите чугунини!

18

Анонимен

преди 2 години

Няма какво да намалявате скоро всичко ще гръмне със този имотен балон

17

Анонимен

преди 2 години

Намалете ДДС-то,вдигнете процента на общите части от 30 на 50 процента,да купуваме 90 кв а да живеем в гарсониера,вдигнете и лихвите на ипотеките и жив го заровете народа а банките,инвеститорите и брокерите да трупат лев.

16

Влади

преди 2 години

Навсякъде презастроиха тия алчни акули и продължават да продават жилища още във фаза "поляна". И да намалят ДДС на материалите, нали не мислите, че цените на имотите ще паднат? Аз не. Като намалиха ДДС за ресторантьорите, да не би пържолата в заведение да поевтиня?

15

Ивалин Йоцов

преди 2 години

Работих години наред в немалка строителна фирма, напълно незаконно, без да ме осигуряват. Те така са свикнали-да, нека не плащат ДДС, направо им плащайте, все пак вършат обществено полезна дейност, и вдигнете ДДС на лекарствата, те са отрова!

14

Анонимен

преди 2 години

До 16 Излиза им много по малко от 70 000 за апартамент, за 7 стени и плоча отгоре 70 000 лв. ли струва? За 70 000 лв. ще се построят 2, три етажни къщи.

13

Анонимен

преди 2 години

При положение,че един апартамент им излиза на 70 000 - 80 000 ,а го продават за 200,не виждам смисъл и да искат помощ под формата на намалено ДДС !

12

Анонимен

преди 2 години

Това с искането на намаляването на ДДС или други данъци стана национален спорт. Куцо и сакато иска помощ от Държавата вместо да реорганизира и адаптира бизнеса си към новите реалности. От тези данъци се плащат пенсии заплати на учители полицаи пожарникари и военни и цялата държавна администрация..

11

Анонимен

преди 2 години

Изцяло да се премахне ДДС на всичко. Аман от данъци вечв не се издържа.

10

22

преди 2 години

Ако ще се минава на диферанцирано ДДС, нормално е да се започне от лекарствата, после учебниците и след това да се мисли за други сектори

9

Анонимен

преди 2 години

Ай стига с това намаляване на ДДС. Ненаядоха се!

8

Анонимен

преди 2 години

нима, когато намалиха ддс на заведенията цените паднаха? Така ще е и с магистралите и обществените поръчки.

7

Анонимен

преди 2 години

А това пък защо? Как не чухме някой да говори за намаляване на ДДС за стоки хранителни от първа необходимост, ДДС от фактурата за електроенергия, вода, топло? ДДС на лекарства, детски стоки и учебни пособия?

6

Анонимен

преди 2 години

Защо? На мен кой ще ми намали осигуровките? Защо аз да плащам няколко стотин лева всеки месец, а на този с мерцедесите да му намалят ддс-то. Глупава държава, *** народ

5

!

преди 2 години

Не!

4

Най - точно

преди 2 години

описващата снимка ПАНЕЛИСТАН!

3

истина е

преди 2 години

Не е нормално в най-бедната държава в ЕС. ,където живеят пет милиона хора ,да има седем милиона жилища !!!!!

2

Евала

преди 2 години

Значи, не може да се намали ДДС на детски стоки, на основни храни, на лекарства, на горива , ще ми намаляват ДДС на милионерите да не обеднеят. Много неща търпя за да остана при семейството си и детето ми да израстне в тая скапан.а държава, но ако се случи нещо подобно ще гори нещо и ще имигрирам възможно най-далече!

1

Анонимен

преди 2 години

Категорично НЕ, местиха че там е най-голямата пералня, а те и ддс-то ще намалят. Ако ще го намаляват за нещо нека са лекарства или детски работи