33

баце

преди 2 години

Причината е , че никой не е избирал тия "политици", ами направо са ги назначавали. Нямат милите калинки популярност, уважение и други такива неща. Решението е да търсят и привличат некви дето некой ги е обявил за инфлуенсъри, фоловери и не знам кво още.

32

Анонимен

преди 2 години

Защото хората повече им вярват, в тубата има много по-качествено съдържание отколкото по наще купени от олигарсите всички видове медии. Не случайно сме на 125-то място по свобода на словото и на първо в ЕС по фалшиви новини.

31

Що"Да"Вида

преди 2 години

Идва криза, в политиката вече няма далавера, бизнесмените не щат.Ще набутата балъците от нета за пълнеж, а и после няма да искат нищо отгоре.

30

Анонимен

преди 2 години

Белобрадова нямаш грешка ! Допадат ми политици с позиция и активност спрямо децата и техните родители.

29

Анонимен

преди 2 години

Пишете на български "писна ми" от чуждици - "...инфлуенсъри..." - А как се превежда на български език? Инфлуенца (грипна инфекцаия), която се причинява от два вируса Influeza virus type A или type B;)

28

Боби

преди 2 години

На тая у френската и викаха ели откачената, бех по-малък и помня.

27

търсете в гуглето

преди 2 години

търсете с "Окървавената Елисавета: Имаше ритане, имаше и палки!" и вижте каква снимка ще изскочи на Белобрадова

26

я па съм

преди 2 години

Пъpдящaта Годзила Брадату

25

Фло

преди 2 години

ДБ щом опряха до това да слагат "инфлуенсъри" за водачи на листите съвсем са изгубили представа за реалността.

24

Анонимен

преди 2 години

Тази жена определено отвращава.

23

Анонимен

преди 2 години

Козилата си е луда и това е известно отдавна. ДБ са много зле да я сложат начело на листата.

22

Светозар

преди 2 години

Тая Белобрадова не я ли помните, от протестите 2013 г. ? Потърсете я в търсачката.

21

ЕЖК

преди 2 години

една инфлуенсърка ми сподели, че щял да стане голям гаф на изборите, защото в крайния резулт от машинитие заложили 93,5% за Радев, обърнали цифрите вместо 53,9%

20

Просто

преди 2 години

инфлуенсърите са си подготвени политици - говорят това според кой и колко им е платил - няма морял, няма съвест - също като политиците.

19

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Днес,приятел полицай, ме предупреди,че съм издирван на всяка цена от евреите. Случи се в Дакс. Бил съм бил говорил много.Какво правят евреите в "Европа",тоест Х(К)АНААН(земята на Кановете ? Това са фараоните ***,които не престанаха от ери насам да ни грабят и нихилират. Фашистка сran! Тоест предстои ми арест,защото защитавам Истината. Предстои ми,в най-лесният случай,психиатрия. Такава е еврейската процедура. Кураж Българи! Не се давайте на евреите! Давете ги!Те не са живи същества.

18

:))

преди 2 години

До Алекс Лъжат!

17

Joro

преди 2 години

Давайте! Тази година ядохме доматки по 4 лв. килоглам, догодина ще папкаме по 7 за кило. То, вече и бабите се изтарикатиха и те само във Фейсбук и Инстаграм висят. Някой да е пробвал, лайковете засищат ли? Да не забравяме, че има и реален свят.

16

Анонимен

преди 2 години

Инфлуенсър - другото име на комсомолски агитатор ! Един крилат инфлуесърски призив от близкото минало: Другари, по-близо до масите !

15

как да се довериш

преди 2 години

Някаква, дето се е нарекла летяща козила, както и някакъв си кибрит. Колко трябва да ти хлопа дъската, че да се наречеш летящо нещо си.

14

Анонимен

преди 2 години

Какво е това инфлуенсъри? какво работят тези хора.