59

Дедо Ташунко

преди 2 години

Затва на 14ти ,по добре българското врабче в ръката,отколкото руски лешояд,аватар в небето!!

58

РАДЕВ СЕ ПРОДАДЕ

преди 2 години

ЗА ПОЛОВИН млрд/?....ЗА ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ НА САЩ И БРЮКСЕЛ , ЗАЩОТО ПАРИТЕ ВЕЧЕ СВЪРШВАТ И ПРЕДСТОЯТ КРИЗИ И МИЗЕРИЯ!

57

Отрицателна лихва

преди 2 години

Скоро ще стане положителна, даже по скоро отколкото си мислите. И това че си взел на отрицателна не означава че няма да се промени.

56

Анонимен

преди 2 години

що не разтръскат чекмеджетата и офшорките,оттам сигурно повече пари ще изпадат....

55

ABC

преди 2 години

Някой от драскачите по долу, прочете ли цялата статия (с разбиране)? Някой знае ли какво е отрицателна лихва? Може ли някой да ми отговори, колко трябва да върне държавата реално, след 10 години при отрицателна лихва -0.02 и 2% инфлация на годишна база?

54

за 12 год. 40 млрд

преди 2 години

За 12 години взехме 40 милиарда лв нови заеми - още два пъти по 10те и половина млрд долара на Тато (кажи ги 20 млрд лв). Бяха паднали на 9 млрд долара преди Чекмеджан да вземе властта. Досега си мълчахте. Сега за 500млн - новина.

53

Уууу

преди 2 години

Голям рев беше Бойко като вземаше заеми, а сега, миналата седмица заем, тази седмица отново и.... пълно мълчание и спокойствие. А за цените да ви питам ли? Хайде да идват изборите, че да си изберете пак Радев, и да си ядем хляб за 5 лв и да се радвам на простотията на народа български.

52

Крадците на Радев

преди 2 години

Фашистите на Радев крадат като за последно. Ама наистина им е за последно защото след 14.11.2021 г. ще има народен съд над Радев и фашистката му хунта.

51

ww

преди 2 години

Правилно е да се напише: Българинът поема дълг !

50

РАДЕВ Е ПРОДАЖНИК

преди 2 години

САЩ и БРЮКСЕЛ, ВЕЧЕ ГО КУПИХА ЗА ПОЛОВИН МИЛИОН ЗА ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ....!Не го ли разбирате?!

49

Анонимен

преди 2 години

Бойко ти толкоз милиарди дълг навъртя, че няма равен на себе си и никога няма да има! За него половин милиард са просто закуска!

48

Анонимен

преди 2 години

Нали Бойко е лош - Яжте сега !!!

47

радевщина в действие

преди 2 години

Фигуранта и протеженцата му яко ни го нахендриха. Веднага след актуализация на бюджета - тихомълком НОВ ЗАЕМ за половин милиард. ЧЕСТИТО балъци !!!

46

Царя е гол

преди 2 години

Кога някой ще извика ЦАРЯТ Е ГОЛ? Очевидно, е че служебните са баси наредените некадър.ни назначения! Нали бе Киро и Асенчо, като спрете кражбите ще има пари за още 2 магистрали? Защо теглите нов дълг, че май и втори от като сте на власт? Защо вкарвате страната в дългове и това по време на криза, харвардски задн.иц.и? 1 година вече управлявате, питаме, КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ СПРЕНИТЕ ОТ ВАС ТЕЧОВЕ? КЪДЕ НИ Е ВТОРАТА МАГИСТРАЛА? ЗАЩО НИ ВКАРВАТЕ В ДЪЛГОВЕ, СЛЕД КАТО ИМА ПАРИ И НЯМА КРАЖБИ?

45

Анонимен

преди 2 години

А да ви е честита Радевата хунта.

44

Анонимен

преди 2 години

До ГЕРБАбсолютно съм съгласен. По време на управлението на ГЕРБ никога не е имало схеми, далавери, източване на фондове, схеми, фиктивни сделки и т.н., ГЕРБ е символ на честната политика, това са едни достойни за уважение хора, които поставят народа на първо място и не ги интересува всеки да се обзаведе с нова къща, кола, по няколко апартамента и т.н. Нека ги изберем отново.

43

Тотално

преди 2 години

безобразие...внесоха Плана за възстановяване /от неясно какво/, и докато чакат 13-те милиарда те нов дълг поели....

42

Анонимен

преди 2 години

Оп, ще има бонуси, добре че съм зет на който трябва от юмручената хунта!

41

Радев

преди 2 години

Дреееми. Новия мандат ме чака (врътва едно коремно).

40

генерала

преди 2 години

ПРОДЪЛЖАВАМЕ.... ПОДМЯНАТА!