73

Анонимен

преди 2 години

Имаше едно пророчество на св. Антоний, в което се казваше, че светът ще полудее и 9 болни ще казват на един здрав "Тиси болен, защото не си като нас."

72

Анонимен

преди 2 години

Ти, който сравняваш неваксинираните с престъпници... Нямаш и 5 грама акъл. Престъпникът е доказано виновен. Затова е в затвора. Докато сега неваксинираният се приема по презумпция, че е виновен, без никакви доказателства. Обратното, ти трябва да доказваш, че не си болен, т.е., че си невинен. А ваксинираният по презумпция се приема, че е невинен, т.е. че не може да заразява другите, което не отговаря на истината. Върни се за още няколко години в училище, та дано придобиеш поне малко акъл.

71

Анонимен

преди 2 години

Значи ваксиниран има право да се разхожда и заразява, а неваксинираният няма.

70

Анонимен

преди 2 години

А защо в Зап. Европа не е дискриминационен. Даже и съдебни дела имаше...

69

Me

преди 2 години

Aко болните и неваксинираните са дискриминирани, по същия начин и престъпниците в затворите са дискриминирани. Те, също не могат да се разхождат свободно сред нас, защото ще ни навредят. По същия начин и болните и тези които отказват да се предпазят ни заплашват като ощество. Така че, тук аз никаква дискриминация не виждам.

68

--

преди 2 години

Правят ни на луди!!!Защо в лошата Русия на лошия Путин никой не задължава да се ваксинираш?Хем Спутника е доста по-добър от тия недоказани ваксини?Значи там е по-демократично?А тука всички се наведохана западните фармацефтично компании>>

67

иван

преди 2 години

редно е хората да имат еднакъв шанс да умрат. ваксинирането директно нарушава това поставяйки хората в неравностойно положение... да се забрани. заедно с медицината разбира се...

66

ПРОМЯНАТА--УМРЯ

преди 2 години

Радев доказа, че със "зеления сертификат"--ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА БРЮКСЕЛ И САЩ , А НЕ НА БЪЛГАРИЯ.

65

"заповедта изт

преди 2 години

на непряка дискриминация". ОТМЕНЯЙ!

64

Анонимен

преди 2 години

До Експертин - Ето с вашта теза съм съгласен! Написвам си една декларация, че съм здрав (поне откъм Ковид!), защото наистина съм здрав! Не съм боледувал, не съм преболедувал и нямам и намерение, нямам антитела, ама.... съм здрав! Пък някой ако докаже някъде, че това НЕ Е така - да ме спре да влизам в ресторант и да ме прати да се лекувам! А не обратваното! Да доказвам, че съм бил болен! Защото НЕ СЪМ бил!!!

63

Експертин

преди 2 години

Уважаеми колеги, експерти,Вие не разбрахте ли, че тези сертификати всъщност са доказателство за здравен статус. И къде пък някой ви накара задължително да си слагате тази така омразна за вас ваксина. Дадени са ви алтернативи. Какво повече мрънкате. Държавата осигурява безплатни ваксини. Другото си е за ваша сметка. Защо пък данъкоплатците да плащат за вашите тестове? Големи поборници за права се оказахте. Не че пък знаете какво са правата ви.

62

Анонимен

преди 2 години

Вече има изявления на европейски депутати и то от различни групи по въпроса за зелените сертификати. Хората казват, че този сертификат е замислен само за улеснение на международните пътувания. Така че ще има раздвижване.

61

селтак с тумбак

преди 2 години

Докажи че си здрав и няма проблеми, на приказки много трудно се вярва ;)

60

Анонимен

преди 2 години

Ковида бил страшно смъртоносен ли? Хм, я да видим данните на СЗО на които се позовава 65-и кометар. Смъртност от грип - 4,5/1000, смъртност от ковид - 300/100000Аз съм учил математика, даже си давам сметка защо за пръв път в историята на медицината данните се дават на 10000, а не на 1000, а вие?

59

Анонимен

преди 2 години

А защо в книжарницата не мога да вляза? Тя е под 300 кв м! Ако ми трябва сертификат, защо пред важни места, каквито са книжарниците, няма пунктове за бърз тест? Защо дискотеката е по-важна от книжарницата? По същите причини поради, които алкохола е по-важен от учебниците ли?

58

Хахах

преди 2 години

2016 г. срещу 2017 г. при последната по-сериозна грипна вълна умираха по 120 човека на ден, ама бухали като теб не са и чули даже тогава, ама сега ви облъчват ежечасно.

57

Анонимен

преди 2 години

Абе няма ли юристи в тая държава? Да ги съдим до дупка. Това е абсурд. Всеки ден някакви тетки ни обясняват, че ваксата правила по-добър имунитет. И как бе? Нали ваксината имитира естествения имунитет. Целта на ваксината е да създаде колкото се може по-близък до естествения имунитет за да бъде обявена за действаща. Абе тоя ковид създаде нова наука вирусология. Лошото е че е платена, а не базирана на научни факти. Хубавото е, че и глу*поватичките го разбраха.

56

Хахха

преди 2 години

Ковид е в пъти по-смъртоносен в момента, защото е нов вирус. Я , виж при появата на всеки един от по-опасните щамове на грип А колко смъртоносен е бил всеки път, бухал!

55

месечинко

преди 2 години

мамин, кажи нещо де не го знаем ;)

54

Анонимен

преди 2 години

Ковид е 16 пъти по-смъртоносен от грипа. Виж СЗО. Заради гнусните ви пропаганди и лъжи сега сме на тоя хал.