91

Анонимен

преди 2 години

Значи да си ваксиниран и да заразяваш няма проблем. Проблем е да не си ваксиниран.

90

Анонимен

преди 2 години

Значи да си здрав и да не си се разболявал е престъпление по презумпция. А да си бил болен - това е добре. Това не е наука, това е антинаука.

89

анонимен

преди 2 години

До АнонименАбсолютно , Подкрепям точно така !

88

Анонимен

преди 2 години

Аз зелен сертификат го разбирам да показва, че съм здрав (какъвто съм и затова нямам и антитела!). А не да удостоверява, че съм бил болен! Защото не съм бил! )))

87

Българка

преди 2 години

Държавите, които отмениха мерките, дали са отменили ваксините или те ще си останат до тогава докато са им нужни??? Който иска да се боде свободна му воля. Но какви са точно притесненията на всички тези, че все още има хора, които проявяват разум и поставят здравето си пред разни безумни решения и правила. Набодени сте, еми спокойно тогава и напред към безсмъртието. Успех!!!

86

Анонимен

преди 2 години

Трябва бой по протестиращите като в демократична Холандия и Белгия.

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 92 Мрачно бъдеще се очертава пред нацията,след като децата се обучават от невежи учители като теб.

84

Анонимен

преди 2 години

Така ще е всеки ден до победата.

83

Анонимен

преди 2 години

В едно стадо има кучета и овце. Овцете са много повече от кучетата, ама това не означава, че овцете са по-умни понеже са повече. Така, че бройката не протестиращите нищо не показва, че били рехави.

82

1984

преди 2 години

За колко ни продадохте ?? и фашизма откога има общо със зеленото и зеленият цвят ???

81

Не

преди 2 години

Не на фашизма !! Не на черните сертификати !!

80

Алекс

преди 2 години

Напишете по колко протестиращи ще се съберат .Предишните изяви бяха доста рехави.

79

До 62 Баце ти Билчо

преди 2 години

Учения чакай малко сухата статист.е хубаво нещо,но когато се опиташ да я съчетаеш с "случайни събития"/инфлация,300%ток,300%газ,отрицателни лихви по депозити и облигации,печатане на пари,въглеродни емисии,Пандори,сертификати....и ред други "хубави"нещица ти става ясно ,че са свързани,ама требва много да го мислиш и...АБЕ КВОТО КАЖАТ....КВО МОО ДА НАПРАВИМЕ...

78

Беселина

преди 2 години

Никой никого не принуждава. Къде пише, че ваксините са задължителни?! Просто няма да ползваш някои неща хахахаха.

77

DDD

преди 2 години

"Наказателен Кодекс: Раздел V: Принуда: Член 143: (1) Който принуди другиго да извърши, да пропусне или да претърпи нещо, противно на волята му, като употреби за това сила, заплашване или злоупотреби с властта си, се наказва с лишаване от свобода до шест години. ". За сведение на привържениците на силовото бодене - Законите в Република България още не са отменени!...

76

Киро

преди 2 години

Тези хора не виждат ли какво става по света и Европа? Аз не съм от ваксинираните и преболедувалите,но не мога да осъдя мерките-във всички държави се предприемат такива -в Гъция преди месец бяха,да не говорим за цивилизованите страни...Така ще си останем на опашката и по интелигентно поведение!

75

DDD

преди 2 години

Айде на опашка за ваксини, като скотове и ***!...

74

До 81

преди 2 години

Екологизъм

73

Анонимен

преди 2 години

Наука за екологията/зелен сатанизъм/-човека е враг на околната среда и следва да бъде премахнат или ограничен.Но без ядрени войни разбира се ...

72

Анонимен

преди 2 години

ЕС и НАТО вън от България!!Забрана на всякакъв вид ваксини!! Обявяване край на пандемията!!Гладувайте за Възраждане и Костадин Костадинов!!