32

Киро брейка мама

преди 2 години

Тва е на Били солта*ака

31

Анонимен

преди 2 години

Най-накрая да сме на едно мнение с дъртия комунист, макар и по различни причини. Остава открит въпросът дали Гебрейесус ще бъде съден за престъпления срещу човечеството - първо за действията си като зам.-министър на здравеопазването, а по-късно и министър на вътрешните работи на Етиопия, и второ, за действията си като шеф на СЗО. Не че самият то ще спечели нещо, ако се отърве от човешкия съд, защото от Божия съд не може да избяга, но ще разберем докъде е стигнал светът и злото в него.

30

Анонимен

преди 2 години

КОЙ УБИ ВЕЛИКИЯТ ФРЕДИ МЕРКЮРИ ?? ..убиха го с ваксина уж спин,а той им е бил нужен за реклама като известна личност.. а спин няма ! има слаба имунна система вродена и придобита но не се предава от човек на човек имунната с-*** е ключът към здравето а тя се унищожава от лекарства ваксини наркотици- токсично в-во което уврежда черния дроб.Няма състояние което да не може да се излекува.Тялото си знае работата.

29

Хората

преди 2 години

по света ще живеят по-добре, ако всички убийци се разкарат от територията, наречена Земя..

28

Анонимен

преди 2 години

Вярно е,че сме много. Вярно е, че пречим, щото и с още по-бързи темпове се множим. Първо превъзпитание как нямаме нужда от определен пол, после пандемийка и хоп веднага световен експеримент с необявен състав, боцкане в противоречие с всички медицински изисквания за имунизация, че още по-кчествена и неподлежаща на спиране мутация. А вие се зверете един на друг. За умрелите не е важно кой щял бил да изглежда по-умен.

27

Анонимен

преди 2 години

Всяко едно поколение от тия мизантропи е опитвало да намали населението на планетата. От древни времена тия си имат родствени връзки. Може да се поровите, доста е интересно.

26

Анонимен

преди 2 години

Ама те и преди това са опитвали 1720 - бубиннс чума, 1820 - холера, 1920 - испански грип, следващите преди мен са изброени.

25

Анонимен

преди 2 години

Хора ако още не знаете от година и осем месеца сме управлявани от този очилат чичко ,който ходи по три пъти на ден на солариум и преди пет дена пробута на Радев и Кацаров фашистките си заповеди.Това не ви ли дразни?

24

Анонимен

преди 2 години

Ееее! Ние аха да ударим 20% и почна да сода процента щото изтичат 6-те месеца валидност на ваксината за тия дето първи си я поставяха. Там някъде ще се въртим - около двайсетака най-много и с третата доза. Само да не би да се отчаят хората и да спадне интереса за четвърта доза, че не знам вече с какво ще ги плашим!

23

Случаен минувач

преди 2 години

Бил Гейтс ще си организира с приятелчетата си ново събитие 202, после пък 203, ще ги покани пак хора от клановете Рокфелер, Ротшилд, Морган, от ФБР, от ЦРУ, от фармацевтичните фирми, някой и друг пиар-експерт. Можеш, Бил, да поканиш пак и Анита Сисроу (Anita Cicero) от институт "Джон Хопкинс" за модераторка. Па си пийнете и си хапнете и си симулирайте "пандемия",ама този път да умрат не 50 милиона, а 500 милиона за 1 година. Само не знам едно: Докога останалия свят ще ви гледа безучастно?

22

Нане

преди 2 години

скендер сила, косовар ислямист ви налага мерки бре стадо... Кога ще го осъзнаете...)))

21

Анонимен

преди 2 години

Тоя корумпирания некадърник защо още го държат?

20

Случаен минувач

преди 2 години

Отдавна се чудят как да направят пандемия, така че да намалят световното население. В края на 20 век опитаха със СПИН. Не се получи. От началото на 21 век са много по-активни. През 2006 - луда крава - не стана. През 2010 - свински грип - не се получи. През 2012 - птичи грип - не стана. През 2014 - Ебола. Ахаа да се получи. Пак не стана, ограничи се само в Африка. А и измислиха лекарства за нея. Е най-сетне през 2020 успяха!

19

Право в целта

преди 2 години

Жалка марионетка на юдео-масонската върхушка!

18

Случаен минувач

преди 2 години

Трябва населението на света да се намали, прекалено много е. Така разсъждават "господарите", хората, притежаващи повече от 100 милиарда $ всеки. Човешкото въображение е твърде бедно, за да си представи такава сума. Но ние, простосмъртните, им дишаме въздуха, замърсяваме им водата, произвеждаме много много боклyци... Затова трябва да намалеем... Ако може до 1 милиард. Те могат без нас, имат си технологии за всичко. Искат освободена от "плебса" планета.

17

Йесус

преди 2 години

Този човек е един от основните виновници за тази нелепа и истерична ситуация, в която се оказа планетата в последните 2 години. Фейсбукаджия шеф на СЗО. Ето докъде я докара.

16

Нане

преди 2 години

Тия не случайно Тръмп искаше да ги приключи, ама не можа...шиптър от косово командва в България...)) докога ще го търпите....)))

15

Случаен минувач

преди 2 години

До 4Едва ли Гейтс чака 200 милиона приходи - това за него са жълти стотинки. Работата е много по-дълбока.

14

Асан

преди 2 години

Лъже като гербаджия за пари :)))

13

АХА!

преди 2 години

Как го разбирате това: Светът разполага с всички необходими инструменти за борба с пандемията от коронавирус, включително медицински. ВКЛЮЧИТЕЛНО МЕДИЦИНСКИ! Този умник призна, че всичко свързано с пандемията е всичко друго, но не и свързано с медицината. Това доц. Мангъров го твърди от ден 1.