92

Анонимен

преди 2 години

Живущите ще ви го турим, опитайте се да спрете някой да си стигне имота. Не забравяйте, че караме стари коли, не защото ни харесва.

91

Анонимен

преди 2 години

Имам парно котле, газ нямам и се чудя да паля ли котлето или да стодувам цялата зима???

90

Ккк

преди 2 години

Има директива от световните господари раята да остане без коли. Навсякъде по света готвят брадвата на личния автомобил. Нашите подлизурковци обаче искат първи да се наведат, и най-ниско при това. Тука проблема не са колите, а тези които са гласували подобно нещо? Защо няма масови протести и чупене на общински прозорци и глави? Явно си ни е добре.

89

Асан

преди 2 години

Коя кола може да влиза у центъра на София? :)))

88

Центъра

преди 2 години

В центъра e пълно с мизерници потомци на разни дърти комунисти, които са с голямо самочувствие и се топлят на твърдо гориво. Горят всякакви ***.

87

аз

преди 2 години

А колите на газ или метан? Защото те със сигурност цапат по-малко от колкото нов дизел

86

Мен

преди 2 години

До АнонименПритежаването на кола не е задължително. Като не можеш да си позволиш такава, която да отговаря на нормите(и не това не са чисто нови коли!) ползват общественият транспорт, който специално в софия е доста удобен. Като цяло идеята с глобите няма смисъл обаче. Строги технически прегледи + високи данъци за старите коли са това което ще свърщи работа. Забраната за регистрации също.

85

аз

преди 2 години

Честито! Най-ниската минимална работха заплата в Европа (не само в ЕС), и..... глоба в размер на една МРЗ ако не можеш да си купиш нова кола. Да живееш в България - безценно!

84

до пенсионера

преди 2 години

В Испания на прегледа според модела ти казват колко оборота трябва да вдигнеш на служебната бяха малко над 4 000об/мин , говоря ти за дизел.

83

Анонимен

преди 2 години

Поредната простотия! А някой пита ли ги тия хора защо карат 20 или 30 годишни кошници? Ако имаха нормален доход, дали щяха да карат една кола цял живот? Или щяха да я сменят на всеки 5 години както се прави по света?

82

Анонимен

преди 2 години

Плачевна е новата ГЕНИАЛНА идея на Фандъкова и придворните й - да наричат зоната с най-мръсен въздух в Сф: "Зона с чист въздух" )))

81

Ам гъл

преди 2 години

За по голяма Измама. Горим *** от чужбина Замърсяваме повече Плащаме по скъпи Емисий съответно промишлеността и Тока ни стават в пъти по скъпи Унищожаване производствата. Връщаме се в каменната ера. Да живей живей труда да Ама другия път. И така Другари и другарки Унищожението на България върви с Пълна Сила а Вие си чакайте политиците /мръсниците да ви "Спасяват". Да ще ви Спасят /отърват от Живота.

80

До 105

преди 2 години

И със сигурност чного по- малко от такава без дпф, бълваща черен дим, каквито са почти всички стари дизели, и всички баничарки.Не е важно колко стара е колата, просто трябват реални ГТП.

79

Анонимен

преди 2 години

Твърде зависими от правилата???

78

Анонимен

преди 2 години

Кола на газ 98-*** със сигурност замърсява по малко от дизелов джип 2012-та

77

Анонимен

преди 2 години

Строителството в София се извършва с много стари камиони. Интересно това как ще го променят???

76

Анонимен

преди 2 години

И защо около южния парк, като най-мръсно е в Хиподрума и Кр. село? Защо не и около другите паркове

75

Анонимен

преди 2 години

Коги? Толкова ли не може да сложат винетки за центъра по 500 лв годишно, с тол камери? Нека го ядат и богатите с новите коли поне

74

Анонимен

преди 2 години

карат хората да купуват електрички, ами да се замислят този бюджет от къде ще го пълнят, еко такси акцизи на горива, ддс на горива. Фа кажат от къде ще доставят тази енергия за заряд , кога ще има достатъчно зарядни станции.....все въпроси без отговор. Зареждането в САЩ отдавна не е без пари. В Норвегия както нямаха данъци така взеха да ги облагат полека лека.

73

Анонимен

преди 2 години

В алгоритъма за еко категория по български водеща е възрастта на колата, а какво из. Излиза през ауспуха е на задно място. Игнорира се и дали е на газ. Така с пускане на ограничението за влизане въздуха... Няма да стане по чист.