79

Анонимен

преди 2 години

Спомни си името, с което Й.Цонев е известен в България - Данчо Ментата, припомни си и факта, че е вторият човек в ДПС - една протурска партия и това е достатъчно да не му обръщаш внимание. Единственият, който се съюзи с ДПС, е бившият възпитаник на Магнаурската школа - Симеоново Б.Борисов.

78

ББ

преди 2 години

дпс-гроб...почти убиха България,разпродадоха животите на предците ни на..скрап,създадоха имидж на Народа ни..като на ..роби...крадци..единствените крадци са политическата мафия...пеевски свали доган...ДПС корпорацията ограбваща цяла държава...Народа на България...е в ръцете на неграмотният и алчен...пеевски...пазен он гешев..ако сте пичове да си върнем прокуратурата..да свалим гешев и да си върнем ..България!Честта и Достойнството си..от нас зависи!...ако ви дреме ..гешев оставка!в затвора!

77

ББ

преди 2 години

ДПС-Гроб...са като...Ескобар...безмилостни,търгуват контрабанда и...Ескобар бе и депутат бре,сеят смърт и корупция,беззаконие и безправие,насаждат...неграмотност,зависимости...фашизъм в 21 век...финансиран и подкрепян...от ЕС,Европейските Народи не са преживявали подобен позор и предателства от политиците си!ЕС се превърна в...финансиращ мафията!никой в ЕС не говори за отговорност...съд...справедливост...откровенно съучастие в престъпленията на мафията!Бог да пази САЩ...последният защитник....

76

ББ

преди 2 години

САЩ са последният пазител Свободата и Справедливостта на човеците...диктатори с армии и тонове злато...с атентати,убийства,хитрини...са опитвали...и са история...ДПС-Гроб си повярваха,че могат да водят война със САЩ...подкрепяни финансово от ЕС и русия...опасна игра играе ЕС...е.ич.рче...това не е тука има,тука нема...ще излъжете САЩ с хватки?вече не е политика ...оцеляване е...и вие нямате шанс мафиоти!Бог да пази САЩ!

75

ББ

преди 2 години

ментата-ен.ча.я,продължава с манипулациите...оцеля и се мисли за хитрец!...играта обаче не е свършила...мента...Президента на България...не е роля,роля бе вашите лъжи,че ви дреме за хората чиито гласове купувате...за да ги ограбвате в последствие...30 г. играете ролята...ще ви съдим...ще променимЗакаоните си...и ще търсим отговорност...съдебна...без давност...и гешев ще осъдим...справка Историята ни!...за да можем да продължим напред...трябва да ви осъдим и вкараме в затвора!ЕС...си отива!

74

Анонимен

преди 2 години

Цензорът изчака да напиша коментара и понеже не хвалех Й.Цонев размаха брадвата. Само ГЕРБ+ агите от ДПС!

73

95%

преди 2 години

от депесарите гласуваха за Радев на предишните избори.Много от тях ще повторят тази вот,ако изобщо има втори тур.

72

95%

преди 2 години

от депесарите гласуваха за Радев на предишните избори.Много от тях ще повторят тази вот,ако изобщо има втори тур.

71

Значи

преди 2 години

Р.Р. бил избран с гласовете на "присъствителите"? И какво ли им е обещавал, та да го изберат? Повече девици в рая? И как са разбрали, че не само не са станали повече девиците, ами и изобщо липсват?

70

"ДАНЧО Е

преди 2 години

ВЕЛИК"? И ти ли си от" ВЕЛИКОТО"му крадливичко котило?

69

1

преди 2 години

До СМЕХ...ментата може да обещава,но ние,за човека на тиквата, герджиков,няма да гласуваме,ще гласуваме за Радев,а ментата и централното ръководство на дпс,да гласуват,за когото си искат.

68

МАЯМАТА СЪДИ РАДЕВ

преди 2 години

...ЗА "ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ"....А ПППП-КИРЧО И КОКОРЧО ,ДАВАТ СЪВЕТИ И КАДРУВАТ НА СЛАВИ , КАК ДА СИ ИМУНИЗИРА КАНДИДАТИТЕ ЗА ДЕПУТАТИ....ХА,ХА,ХААААААААА..."ШОУТО" ---ПРОДЪЛЖАВА С ПЪЛНА СИЛА....!

67

СМЕХ...

преди 2 години

Радев , беше избран с гласовете на българските турци.....АМА ТАЗИ ГОДИ НЯМА ДА Е ТАКА...ха,ха,хаааа......ДАНЧО МЕНТАТА ВИ ГО ОБЕЩА ПУБЛИЧНО!

66

Иво

преди 2 години

Щом ДПС реват значи Радев е човекът!!!

65

Поплавски

преди 2 години

Бат Даньо,говори като ашладисан мюсюлманин.Не дрънкай глупости,не споменавай Р.Радев,който ще ви накара да се хапете за мъ..те,когато на 14-ноември спечели от раз!

64

иван

преди 2 години

някой ден ако оцелее тази страна някой ще напише книга "Рушители на нова България". Този ще е сред главнитре герои...

63

РАДЕВ Е ПРОДАЖНА ГАД

преди 2 години

ПРОДАДЕ СЕ НА БРЮКСЕЛ И САЩ , ЗА ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ , СРЕЩУ ПАРИ ОТ 1/2-млрд./?ДОГОДИНА ЩЕ ВИ НАЛОЖИ И ТОТАЛНА ИМУНИЗАЦИЯ ЗА К-19 , СРУЩУ ПЛАНА ЗА РАЗВИТИЕ....БЪДЕТЕ СИГУРНИ , ЗАЩАТА НЯМА ПАРИ!

62

ДАНЧО Е ВЕЛИК....

преди 2 години

САМО ДПС МОЖЕ ДА КАТУРНЕ РАДЕВ И ХУНТАТА МУ!

61

Анонимен

преди 2 години

А ти , Данчо ,разбра ли защо вече толкоз години търкаш седалките на НС и ,въобще , защо си там ?!Щото аз от теб освен дрънкане на глynocmu , друго не съм видял !

60

Избирател

преди 2 години

Данчо Ментата се изказал като бивш депутат от ДПС за президента. Той ще види парламента през крив макарон, както и председателя на партията му президентството. Ще е доста по-добре, ако обясни защо Прокопиев го е изгонил от СДС, та се налага сега да се прави на етнически турчин !