68

Ха ха

преди 2 години

Бивш служител : МИ-6 е истинска заплаха за ЕС .

67

Анонимен

преди 2 години

МИ 6 трие и тука коментари

66

Анонимен

преди 2 години

Какво още не пише в учебниците- 21 857 убити поляци заровени в общи гробове- Катин-4421- масово убийство, военно престъпление,3820- лагера Старобелск, 6311- лагера Усташково, 7385-в западна Украйна- това през септември 1939г/1941г- 14.4.1990г Русия признава и изнася документи потвърждаващи съветското военно престъпление извършено от 120 служители на НКДВ водени от В Блохин. Загиват 16 генерали, 20 университетски професори, 300 медици, 200 пилоти, 100 писатели и журналисти.

65

Marko

преди 2 години

Ей хомосаниен отивай в русия да живееш бре

64

Крали Марко

преди 2 години

Бог да пази Руската Империя сега ,завинаги ,вовеки-веков. Амин. Поклон пред великата Руска Империя.Всяко зло на земята идва от англосаксонския свят. И сатаната сащ. Тяхната разруха означава добруване за земята.

63

Анонимен

преди 2 години

Към 75 Оказа се, че и "м.о-де.ратор" е лоша дума.

62

Анонимен

преди 2 години

Към 74 И *** М.о.лотов лоша дума ли е?

61

Анонимен

преди 2 години

До 73 Прочети още малко и ще узнаеш, че преди договора ***-Рибентроп е сключен договор между Германия и Полша, които нападат и си поделят Чехословакия. Защо не упрекваш Полша за това? Или не е в твой интерес? А СССР, като е завзел половин Полша, защо не си я остави след войната? А можеше да си я остави цялата и не само нея. Да не говорим за огромните жертви, които даде за нейното освобождение.

60

Анонимен

преди 2 години

Какво не пише в учебниците по история-септември Договор м/у Германия и Русия за ненападение на 23 август 1939 г- договорът Рибентроп/***- 1.09.1939г Германия навлиза в Полша,на 17.9. Русия навлиза в Полша, на 28.09.1939г Германия и Русия обявяват че имат обща граница- Полша е разделена.

59

Алекс

преди 2 години

Постоянно се говори за руска враждебност към Запада.Какво пише в учебника по история?Две държави от Запада,първо Франция,след това Германия нападат Русия.Русия никога не е нападала държава от Запада.Кой в случая е враждебен?

58

Анонимен

преди 2 години

"руската враждебност към Запада се засилва все повече." -Враждебността на Русия към Запада ще се увеличава право пропорционално на разкапването на путинската държава. Същото беше и по времето на съветската враждебност към Запада, постоянно нарастваше докато накрая експлоадира и гащите на СССР паднаха до колене.

57

баба мара

преди 2 години

заплаха за човечеството е нато и ес а не русия народ които е дал 20 милиона жертвипрез воината не може да бъде заплаха това са чугунени глави които не знаят че сегае 21 век а не времето на студената воина искам мир и дружба не желая конфликтис русия

56

Анонимен

преди 2 години

Руската враждебност към запада ли се засилва или западната враждебност към Русия?

55

Анонимен

преди 2 години

Служител на външното разузнаване?! Че според тях самите разузнаването не беше ли нещо лошо?

54

Анонимен

преди 2 години

До 65 И ние можем да пъплим, но не го правим, защото сме добри хора. Нали това искаш да кажеш? Не че не можем. Или мислиш, че някои имат право да пъплят, а други не?

53

Анонимен

преди 2 години

То пък в Русия няма, ама изобщо, раздута администрация, лошо управление, лобизъм (вярно, там направо ти изземват бизнеса!), религии всякакви в колонизиране в 19 век територии на юг и изток, та чак до далечния изток. Колонизатори, но не си признават това, за разлика от нормалните държави! И за още територия ламтят. Я ги вижте, пак напъплиха из Африка, например.

52

Анонимен

преди 2 години

Варшавския договор пък въобще не съществува.

51

Анонимен

преди 2 години

А според православното християнство в Русия, те са ни дали азбука и всичко друго ... с оръжие... да им се кланяме.

50

Хайлилаклитата

преди 2 години

Не знам откъде тоя неизчерпаем източник на английски измишлютини! Поне да преписват от викингските саги - по логично ще да е някак!

49

Анонимен

преди 2 години

Още един параноично значим бивш