35

Същият

преди 2 години

Вучич е сръбският барба Ганьос. Същият бабуин като Боко. И също като Боко много го е страх да не го пушнат.

34

Анонимен

преди 2 години

Георги Димитров въобще не е поканен на никаква почивка в СССР, а директно е отвлечен от чекистите. Натоварили са го на самолета като чувал с йартофи и излитат за Москва. И повече никой в България нито го вижда, нито чува жив. Е и Вълко Червенков е бил в заверата.

33

Анонимен

преди 2 години

Тито бяга от СССР в началото на тридесетте години. И няма нищо общо със Сталинския комунизъм - социализъм.

32

Анонимен

преди 2 години

Тито след ВСВ не е никакъв комунист. А избягва на самолетоносач на САЩ и се спасява от убииците. Така се след това се обръща тотално против СССР.

31

Анонимен

преди 2 години

До28. Г. Димитров е поканен на почивка в СССР . Връщат го в ковчег. Милован Джилас предупреждава Тито , че това го чака ако посети Сталин. Сталин прави опити да убие Тито на няколко пъти от групи през границата на НРБ , но неуспешни. В отговор Тито му пише " престани да ми пращаш убиици , че един ще ти пратя и няма да повтаря" Тито след бягство от СССР не е вече никакъв комунист.

30

Анонимен

преди 2 години

Прави си пиар. Изкарва се жертва.Ако са искали, досега да са го ликвидирали.

29

Анонимен

преди 2 години

До 28Доста евреи !Сталин-грузинец,дясната му ръка Берия,тоже грузинец,Вячислав *** -руснак,шева на армията маршал Жуков -руснак,шефовете на КГБ-почти всички са руснаци,евреин е бил Ягода1936-38.Стига си измивал ръцете на руснаците с евреите!

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Тито е бил 100% комунист!

27

Анонимен

преди 2 години

До АнонименГлупости ,Тито си е бил баш комунистна 100%, а българите от Македония, които са изпратени в коцлагери от сърбите, никак не са били комунисти , ама никак, но са ги избивали!

26

Анонимен

преди 2 години

Сърбите бяха по-свободни само благодарение на това, че нямаха обща граница с СССР. Ако бяха долепени до СССР, щяха да лаппад *** пижки като сички останали. В Сърбия също е имало огромна руска (сталинистка) пета колона, която титовистите са смачкали и набутали по лагерите.

25

Анонимен

преди 2 години

До Я па ти.. По това, което четох, точно след един разговор на Георги Димитров с Тито, Югославия обръща плачинката на запад, Димитров се връща от СССР и на връщане към България тайно разговаря с Тито, след което Тито обръща палачинката, а Г. Димитров е бил убит. Същото се случва и при евреите, които руснаците спасяват от масова смърт от нацисма, вместо благодарност, евреите обръщат палачинката под влиянието на Англия. А в СССР са управлявали доста евреи.

24

Старата сова

преди 2 години

Сърбите не ги мислете. Открай време още от Тито само те от соц.лагера можеха да ходят и да работят по целия свят. Сега въртят сачове с руснаците и получават оръжия и газ на промоция.

23

Анонимен

преди 2 години

Вучич от години реве ,че е подслушван и се крои атентат срещу него.Това се прави ,за да си вдига рейтинга,а някой казват ,че Вучич е свързан с престъпни организации.

22

Анонимен

преди 2 години

До 23СФРЮ не е Сърбия,поне докато беше жив хървато-словенеца Тито.Самият факт ,че им натресе автонония на Косово и Войводина ,а в същото време сърбите в Босна и Хърватска нямаха автономия.Освен това СФРЮ имаше голяма подкрепа от Англия и САЩ .През 1950те години Пентагона им подари оръжие за над 700млн.долара ,това са около 7- 8 млрда на днешни пари.

21

Знайко

преди 2 години

Убийството на вучич може да е организирано само от кучич.!.

20

Анонимен

преди 2 години

И там си самопращат писма, за да използват безплатната охрана и да си правят пиар.

19

Анонимен

преди 2 години

Вучич , ми е симаптичен, тих и скромен е, малко страхлив и трепери от страх, но е добър човек. Пожелавам му , да бъде жив и здрав!

18

Анонимен

преди 2 години

До 16 МИЛОВАН ДЖИЛАС.

17

Край

преди 2 години

Сега разбрахте ли Бате що пищова му е до главата и що ще му трябват много пари доде е жив. Щото сме на Балканите и защото власт и сила вървят ръка за ръка.

16

Анонимен

преди 2 години

Както е казал Черногореца Милован Джулая. /Секретарка на Тито/"По добре с банан в ръката от колкото руски ботуш на главата 1949г."