26

Сюлейман паша

преди 2 години

Много се смях на това!! Сценарий за поредния бг филм: дьлбоко и тьмно мазе,10-на нещастници от македонските и албанските чукари с ,,бьлгарско сьзнание"(еее,всички знаем,че не са никакви бгри,а просто имат нужда от пасош да шетат из авропата)плахо плахо поемат дьлгомечтаните тезкерета,оглеждат се дали горе не ги е видял някой и...беж кьм автогарата за автобуса за Скопие!!! Какви клетви,какви церемонии?! Хе хе хеее!

25

Жгмъц

преди 2 години

Тупето да си гледа банковата сметка ( с което основно се занимава) и да не дава акъл какъвто няма....

24

Икономист

преди 2 години

До ИкономистИ О-Т-Р-Е-П-К-А също?!

23

нострадамус

преди 2 години

БРАВО

22

Анонимен

преди 2 години

Секретното да се изкара на светло.

21

Анонимен

преди 2 години

Сега излиза , че в РСМ има различни македонци. Антични, Български от едно време , Югославски от времето на Тито, Сръбски от времето на Милошевич. И сега Северно макединци.

20

Анонимен

преди 2 години

До 20. И той ли е руски шпионин??? или е бивш. И сега се чака да се изкаже по случая.

19

ПроСоТо

преди 2 години

поздравления за господина!..-"Когато получаваш гражданството на една страна - това не секретен акт. Това е церемония, на която трябва пред знамето и герба да се даде документа за българското гражданство на съответното лице, което е кандидатствало доброволно, доказало е своя български произход, заявило е в специална декларация, че се чувства българин."..Съвършено правилно!!!!...Обаче възниква въпроса:-Какво ще стане с ДАЛАВЕРИТЕ покрай това ТАЙНО гражданство,които напълниха гушката на Шкембе и ос

18

Анонимен

преди 2 години

Ковачев кога ще върнете милярдите които с твоя шеф и партията откраднахте от държавата?И кога ще признаеш,че си руски шпионин?

17

Икономист

преди 2 години

До Гоце Делчев Цитат от МАНУ: "На първо място първите човеци Адам и ***. Техните деца са чистокръвният македонец Авел и бугаро-татарската *** Каин."... ;)

16

Анонимен

преди 2 години

Кога ще махнете този руски шпионин от европейския парламент?

15

Гоце Делчев

преди 2 години

РСМ и Албания вървят в пакет,но това не е справедливо и не е продуктивно.ЕС да започне да преговаря с Албания и толкова. Защо Албания да плаща сметката на едни хора,които удивиха света с невероятни и извънмерни лъжи и фалшификации? Зер ЕС не си спомня "античното минало" на Скопие? Спомня си го и затова сега наистина взема предвид нашата позиция. Как да им имаш доверие на тези хора,които най-сериозно твърдяха,че Ал. Македонски им бил баща?Как да не се усъмниш в менталното здраве на нацията?

14

да погледнем фактите

преди 2 години

РСМ е на практика почти превзета от албанците територия и е въпрос на малко време за да се превърне в Северно Косово.....и тогава ще им се стъжни!Защото в РСМ отдавна минаретата са повече от тези в Албания ,а след като допуснаха втори официален език албански,се сещаме какво ги чака! А и то си е напълно заслужено!

13

еее разгеле...

преди 2 години

Най после българските евро дУУпетати откриха топлата вода...Албания да се отдели от Северна Македония при кандидат членството си в ЕС...РСМ няма много време да се мотка. Ако Албания влезе преди нея,след това и тя може да поставя условия за влизане на античните Скопски историчари в Еуропската уния.

12

Анонимен

преди 2 години

До14. На много плачеш за Европа. Да не си с руско гражданство в ЕС. Или получаваш сърцебиене , че България е в Чакалнята за ???????

11

Анонимен

преди 2 години

На този това ли му е кусура. Каква мисъл, каква мъдрост, сичката мара втасала.

10

Лозан

преди 2 години

Но само на мигранти обаче! Етническите българи не покриват евро-атлантическите критерии за българско гражданство!

9

Икономист

преди 2 години

До АнонименТака е в природата: светлината убива бактериите ;)

8

Анонимен

преди 2 години

До9 Икономист. Е много искаш , как ще стане с руснаците на две държавна служби в нас и при тях. То ще са наложи да се открият и да са на светло

7

Анонимен

преди 2 години

И този чак сега ли се сети за това? Колко години управляваха герб, колко години е евродепутат? Защо не направиха нищо по въпроса? Защо не е разяснил на колегите си в ЕП нашата позиция, а стигнахме до абсурда ЕС да подкрепят повече кандидат член отколкото член на съюза? Много подобни въпроси има.