21

Алекс

преди 2 години

Не жена,а дзвер.

20

Анонимен

преди 2 години

Охх, олекна ми след всичко прочетено до тук!Вече знам,че не сьм само аз в ситуация,описана по долу от някои!Пьлна подкрепа и сьчувствие на шиптера!Дерзай,братко!

19

xaxsasбв

преди 2 години

Спим си по цял ден, ако не готви по-хубаво от мама не излизам. Особено сега с тия зелени сертификати въобще не виждам дори причина да излизам от нас. След първите 30-40 осъзнаваш, че си прекарваш еднакво добре и с тях и без тях. Лека нощ, че нямам търпение да видя колко чорлав ще бъда сутринта. Напоследък обичам да ляжам и ставам рано. Ако има жена освен баба ми на която да и се ляга в 9 и й се става в 5 да звънка.

18

Момчето

преди 2 години

Аз усетих че само жените имат права,а за мъжките права никой не говори и реших да си остана Ерген!!!

17

Анонимен

преди 2 години

Ако, беше шериат, просто и реже шишарката и взима нова.

16

до анонимен

преди 2 години

"""""Аз съм в подобна ситуация. С чужденка извън бг.""""" ------ Защо си търпял, бе, човек? Ставаш, събираш куфара, палиш колата и тръгваш! Никой не може да те принуди да съжителстваш с човек с който е нетърпимо и непоносимо да живееш!

15

Анонимен

преди 2 години

Аз съм в подобна ситуация. С чужденка извън бг. Днес аз бях този който звънеше в полицията. Един съвет към мъжете с ненормални агресивни жени - ескалира ли ситуацията пускайте камерата на телефона. В противен случай мъжа винаги го отнася.

14

М-да

преди 2 години

Домашното насилие може да е не само физическо, но и словесно. Затова не съм сигурен кои са повече жертви на домашното насиие - жените или мъжете.

13

Teo

преди 2 години

Човешки съдби! Да не беше продавал наркотици на улицата, нямаше да стигне до тук. Аз съм щастлив с жена си, дълги години, но просто сме се разбрали, че мрънкането е излишно, а ако започне, защото това и е в кръвта - бързо се напомня. Когато ааз сътворя някоя глупост, си отнасям солта върху главата и това е. Хармония трябва да има, ако тоя човечец е бил системно тормозен, го разбирам! Ама и Господ му е дал знак!

12

Fallschirmspringer

преди 2 години

До Анонимен 2.""Няма нормален човек ,който да изтърпи подобно наказание да седи сам с жена си вкъщи в продължение на месец."Най-вероятно съм находка за Фройд,но обожавам да прекарвам всяка минута със съпругата си.Обичам я,откакто я срещнах преди много години.

11

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН 9 С тези главни букви и Вие изглеждате, като описаното :)

10

Waffen SS

преди 2 години

До под прикритие/// Грешите вижда се,че е специалист по наркотиците , нашият бивш премиер е корифей в тази област ,както и в други подобни.Някакъв Сретан иска да си поговори задушевно с него

9

под прикритие

преди 2 години

Този албанец не се ли казва Румен Радев.

8

АнонимеН

преди 2 години

ИМА ЖЕНИ КОИТО НЕ МЛЪКВАТ! КУПИ ТОВА, КУПИ ОНОВА, НЕКАДЪРНИК, НЕСКОПОСАНИК И ОТНОВО И ОТНОВО И ОТНОВО И ОТНОВО ДОКАТО ГЛАВАТА ТИ НЕ СЕ ПРЪСНЕ :D ОПРЕДЕЛЕНИЕТО ЗА АДА НЕ Е ЗАТВОР! ОПРЕДЕЛЕНИЕТО ЗА АДА Е ЕДНО И СЪЩО НЕЩО ДА СЕ ПОВТАРЯ ОТНОВО И ОТНОВО И ОТНОВО ТОВА Е АДА!

7

АнонимеН

преди 2 години

В ТАЗИ СТАТИЯ ИМА ТОЛКОВА МНОГО ИСТИНА, ЧЕ НЕ Е ИСТИНА! ;)

6

Анонимен

преди 2 години

Истанбулската конвенция го пази.

5

Даам

преди 2 години

Добре, че си имам дългогодишна любовница, та се разсейвам от жена ми. Много добре се отразява.

4

Анонимен

преди 2 години

Шиптърите са по необуздани.Ако я свит не, пак ще е вътре.

3

Анонимен

преди 2 години

Е как затвора е за предпочитане пред това да си с жена си в къщи за повече от месец

2

Анонимен

преди 2 години

Няма нормален човек ,който да изтърпи подобно наказание да седи сам с жена си вкъщи в продължение на месец.