40

Логично!

преди 2 години

За фалшив вирус - фалшив сертификат!

39

Щерю

преди 2 години

Както би казал Шекспир - Има нещо гнило в тия ваксини...

38

Анонимен

преди 2 години

Ами то във всички държави е така. Кунчев сега преболедува щото нему стиска да тества трета доза дето не е плацебо. Някой от партидите са плацебо.

37

Сосидж

преди 2 години

Един познат си изкара фалшив. Разбирам, че не всеки иска да се ваксинира и това си е личен избор, но да бият ваксината в матрака и да дават сертификати е недопустимо. Има хора, които искат да се ваксинират, а тези буквално прахосват материал. Дадоха избор на неваксинираните и пак тарикати. Поне ще има естествен подбор. За минусите, които ще ми лепнете, защото не съм антиваксър- ваксинирах се с файзер и на никой познат нищо не му стана. Само слушам за познат на познат, ама реално няма грам истина

36

Анонимен

преди 2 години

"Към 2 октомври 2021 г. Европейската агенция по лекарствата (EMA) регистрира 26 523 смъртни случая, официално свързани с ваксината, и 2 милиона усложнения, от които 1 милион тежки. Тези цифри представляват само част от наблюдаваните случаи."

35

Вксниран против воля

преди 2 години

Коментарите ви са поляризирани и това говори, че мислите. Обаче, някои от вас мислят грешно по темата за цената на живота. Корупцията естествено я има навсякъде, особено по горите етажи, нали? Но тя е и между тези, които си купуват сертификатите. Фалшивите! Много съм любопитен, какви мисли ще му минат през главата на"ваксиниран", когато го повали вирусът? Дали няма да му треперят гащите? Ами ако загуби "ваксиниран" любим човек? Едва когато дойде до този момент ще се замисли...Бъдете здрави!

34

Анонимен

преди 2 години

До ГРОБАР - Можеш да се самозалъгваш колкото си искаш, но целта на ваксинките е да се намали населението и то няма да бъде намалено с фашливи, а с истински сертификатчета. Ако още не си го осъзнал, никога няма да го осъзнаеш, но това не променя факта, че вече си боцнат. Честито!

33

АнонимеН

преди 2 години

ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СА ТЕЗИ КОИТО НАСТОЯВАТ ХОРАТА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ!

32

ГРОБАР

преди 2 години

Ето от къде са "ваксинираните" умрели.

31

Русия

преди 2 години

Корупцията и подобнити сиги фнесайми от запада.

30

Анонимен

преди 2 години

Сега всички да си забият четвърта игла заради тоя за всеки случай!

29

Анонимен

преди 2 години

Малииии каквиГанювци!!!! никъде по света няма толкова просто племе!!!

28

Анонимен

преди 2 години

А нали трябва да се учим от ЕС )то ,а това нашите докторя продават

27

Ко викаш?

преди 2 години

Българите сме мамели? На всякъде по света стават измами. Българите са супер наивни и глуповати, че да позволяват на собствените ни български се ни петнят името на държавате пред евросъюза в Брюксел. Реално измамите с сертификати в България са доста малко на фона на Гърция и Италия. Както виждате и в Германия ги има. Измами на всякъде стават, въпроса е че хората гледат да си решават проблема сами и не петнят държавата си в Брюксел пред целия ЕС. България сертификатите са истински, измамите малко.

26

Анонимен

преди 2 години

Сами са се прецакали! Той вирусът сертификати не чете. Удря там, където няма антитела. Хем си по гол ***, хем не може да се ваксинираш вече, защото си в системата. Будали!

25

Shark

преди 2 години

Ами принципно принуждването води до точно това.

24

Анонимен

преди 2 години

Нормално има хора които не искат да са част от експеримента

23

z-rock

преди 2 години

А бе, толкова ли е трудно да намерите една снимка от Мюнхен, като за него ще пишете, ами сте тропнали Райхстага от Берлин?!?!

22

дядо йоцо гледа

преди 2 години

До Сарказъм РадомирскиА ти си сигурен, че е германец и е продавал на германци.

21

Сарказъм Радомирски

преди 2 години

Обичам като ми говорят, как германците са най-законопослушната нация и затова са най-успялата... И как трябва да се учим от тях... Научихме се.