27

Анонимен

преди 2 години

Новото е, че проверяват дали сертификата ти не е фалшив. Ако е редовен, ставаш равен с германзите.

26

Рено

преди 2 години

Защо злобеете-да не би в Германия,препълнена от пришълци от Азия, да се живее по-добре,ходили сме преди 10-15 години и там беше съвкем нормално и спокойно,обиколили сме цяла Европа,но в Германия не сме ходили оттогава-харесвам я и ми е мъчно ,че се промени,както и Франция,с изключение на юг!

25

неваксиниран

преди 2 години

Зор ми е да ходя в Германия! С какви пари като ги нямам? Който има пари - да му мисли! На мен по-голяма грижа е как ще си плащам парното тази зима, а не дали ще ме слагат под карантина в Германия! Ако щат в Бухенвалд да затварят българите там, все ми е тая!Добре че времето е топло засега и дано не дигнат парното..

24

ха ха

преди 2 години

Веднага обяснявам за 24 кое е новото, а именно-ако НЕ си ваксиниран отиваш в карантина за 10 дни, която може да прекъснеш с нов тест едва на 5 ден. Ако си ваксиниран-вкарваш в порала сертификата и карантината отпада-веднага в момента като качиш сертификата. Това означава напрактика, че турист, които не е ваксиниран или пък който отива да върши работа в командиравка за 5 дни може да забрави за Германия засега. Сега ясно ли ти е? Четенето с разбиране ти куца.

23

Анонимен

преди 2 години

То и до сега си има тестове за пътуване ! Кое е ново ? Или да има сензация в скапаните Беге медии

22

Анонимен

преди 2 години

Хм. . Жалко. Ще трябва да иставим малкия на бавачка за седмицата. Щеше да е хубаво, да дойде с нас до Берлин. . . Ама карай! Ще му направим снимки :)

21

Я

преди 2 години

.... ДС в България постигна временнен успех, като успя да затрудни излизането на българите зад граница. Скоро и същинския успех: първо да ви докарат до бедност, която няма да ви позволи да имате пари, за да го правите, а ако и това не помага пак ще започнат да стрелят по нежелаещите да останат в комунистическия рай (както беше преди 89та).

20

Дедо

преди 2 години

Кое е новото ???

19

До 20 СМЕХ....

преди 2 години

Са ха ха ха ха аааххх ! Колко болен ! Ваксината ти е повредила и без това повредения от ежедневното дрогиране мозък ! Между другото се чувствам супер в немско

18

СМЕХ....

преди 2 години

ЗА ПРОКАЖЕНИТЕ ОТ К-19-----ГОТИНАТА ЕВРОПА Е ЗАТВОРЕНА....ХАХАХААААА....САМО СИБИР ШЕ ВИ ПРИЕМА ВЕЧЕ!!!!

17

СМЕХ....

преди 2 години

Като ви е страх от ваксините-- ХОДЕТЕ СИ НА СЕЛО....ТАМ Е НАЙ- БЕЗОПАСНО И ЕВТИНО....!

16

...

преди 2 години

Проф.Момеков за ваксините: Страхът на хората зависи от тяхното IQ...

15

Белгия

преди 2 години

Нищо не се е променило и преди бяха същите изисквания. Стига сте мачкали психиката на хората.

14

dmx

преди 2 години

Идеята е да не се пътува много и това е правилно. Тука приемаме всякакви чужденци и ето ви поредната вълна от ковид. Вместо да си играем на локдауни, трябва да ограничим международния туризъм временно и ще подобрим показателите

13

Да

преди 2 години

опасни сме, защото не им ходим по гайдата...и не изпълняваме разпорежданията за самоубийство...

12

Анонимен

преди 2 години

Изолацията тепърва предстои,но само за антиваксъри.

11

Анонимен

преди 2 години

До 12 АнонименЧуувствам се супер в немско. Яд ли те е ? За да влезеш в мол няма никакъв зелен сертификат. яд ли те е ?

10

Анонимен

преди 2 години

До 7 МИРОСтига си се напъвал бе другарю Гербер Ваксарски. Радев е новия ни президент така, че успокой топката . От това напъване само можеш да са испуснеш в копринените си бледо розови дамски гащичките

9

Анонимен

преди 2 години

И какъв е проблема. Българите в Германия нали не искат да ни виждат, били сме га ньовци. Тъкмо. Освен това са мега преуспяли всички. Да платят по един билет на родата и да ги поканят в замъците дето живеят на гости. Защо ще идват на бедната софричка на ***?

8

Анонимен

преди 2 години

тези ограничения и в момента са в сила. защо сплашвате хората бе смешници. това е ако пътуваш и ще оставаш в германия.