101

Гошо Палатката

преди 2 години

Нали искахме промяна. Ето я и нея. Не съм ви излъгал. Плюс това сега ще резнат заплатата, но не се притеснявайте - ше вдигнат и цените за компенсация.

100

не бойте се

преди 2 години

ся бибитан шъ съ върни и ши упраи всичко,направо с 200 процента като начало.ИдвамЕ!Начело с Жуфку СУжука!Ще внасяме и вода от Турция,като газа,като ел.енергията-я вижте колко е добре!

99

анонимен

преди 2 години

Нормално е да потъваме,щом комунисти са на власт.

98

izh

преди 2 години

Ха, ха. Приватизационния мутрокапитализъм, насочил промишленноста в посока на енергоемки и ниско интелектуални технологии, сега чака тяхното си правителство да отпусне помощи за тока, щото тяхните си търговци го изтъргуваха на пазара на околните държави. Е, не може и на протестъри, и на финансиралите ги, и за нашите да остане резервен ЛЕВ и президента и антуража му да си бетонират властта - и какво? То бюджета на Великобритания да беше - щяха да го опоскат за едно тримесечие

97

до 91

преди 2 години

Ами като сте такъва кадърни предприемачи и работодатели идете си намерете качествени работници в Германия да ви бачкат без пари, *** цъ р в у ле тЕ кр а д л и ви . Щото ние кадърните работници вече си намериха работодатели, които са кадърни образовани бизнесмени, и просто включват разходите за труда в цената, успяват да продават и си плащат и дори са доволни. Не са шкембета и анцузи дето чакат да станат подизпълнител на някой ге р ба джия и се чудят кой да измамят щот са ми ш ки.

96

Ше търпите ,бе ...

преди 2 години

Така е , щом сте си дали *** под наем на Цоциалист-капиталист!ШЕ ВИ КЕЦА , ВИНАГИ "ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА"/ сиреч за себе си/!...Айде да ви е здраве!

95

Що"Да"Вида

преди 2 години

Голяма част бачкат на минимална, легално ли е да се взема под нея нали за това се казва минимална.Как ще вземат от частници свръх печалбата им, това легално ли е в капиталистическа страна в ЕС?Доста страна статия за мене, верно че и сега правилата са врата в полето, ама ако и съвсем официално почнат да не се спазват от самата държава, това бий на анархия, и как въобще може да говорим за легани избори и управляващи, ако няма правила?

94

цоциалист капиталист

преди 2 години

Не е страшно, че режат от заплатите, страшно става като не закарат любовницата на Малдивите или още една година да карат старото Бентли.

93

Анонимен

преди 2 години

Страхотна новина!! Режете кинтите на провинциалистите за да си ходят обратно на село.

92

Циник

преди 2 години

Купете си соларни панели и ветрогенератори. И си издълбайте една шахра дето да ползвате като гравитационна батерия, ако искате ток през ноща, щото на литиево-йонните батерии след няколко години им пада капацитета.

91

Само питам

преди 2 години

Защо не режат от скъпия ток за заплатите?

90

Мунчо

преди 2 години

Супер яко. Първо те задължават да се ваксинираш. Иначе уволнение!После отиваш на работа, работиш и няма заплата 😀😀😀😀😀😀Якоооооо.

89

Анонимен

преди 2 години

не само с бунтове ще ви изметем с капана крадлива с ***

88

Анонимен

преди 2 години

До Работодател Всичко- с времето си. Доста некадърни стиснати работодатели оставихме в миналото, всеки следващ е по-добър. Най-лошите ни работодатели отдавна фалираха. Дай Боже, всекиму каквото си е заслужил.

87

ТРЯБВА

преди 2 години

Трябва да се помогне на Частния Бизнес . За първи път в България няма да има Увеличение от 10% за Държавната Администрация от 1 Януари 2022 - за това е жалейката за Борисов . Малко хора схващат голямата Лъжа на ГЕРБ - ниски Данъци върху Работна Заплата в Частния Бизнес - мислят си че е 10% - напротив , България е Държавата с Най-високи Разходи и Данъци в Частния Бизнес =52% от продукта който се Произвели - в Германия и Швейцария тези Данъци са 40% .За Критиците - има Калкулатори в Нета .

86

до до хп

преди 2 години

Скоро ще се наложи и вие да си търсите работодатели! -)))

85

Анонимен

преди 2 години

До хп - ами не се наемайте бе! Кой ви кара да се наемате!

84

хп

преди 2 години

Скоро Работниците ще плащат на Работодателите си 50% от заплатата си затова, че са били наети на работа! -))))))

83

Работодател

преди 2 години

Ами като ви е несправдлив процента, не съ-работвайте бе, защо съ-работвате? Ходете някдъде другаде да съ-работвате, намерети си други колеги работодатели да съработвате с тях на справедлив процент.

82

Анонимен

преди 2 години

Стоката на пазара на труда не може сама да поличава доходи за да живее и да се изхранва, затова се наема от предприемачи и фирми които я вкарват в експлоатация за да реализират бизнес проекти с цел печалба.