30

далаверата Белене

преди 2 години

Агент Гоце от Сирищник, Румен Петков(пикаещият във фонтани), пелтека Д.Стойнев, "дългият инкасатор" Румен Овчаров, бившия червен министър Петър Димитров и Явор Куюмджиев плачат за затвора във връзка с далаверите около Белене, защото откраднаха милиони, а не построиха нищо. И сега отново точат лиги за нова руска АЕЦ за да могат да крадат отново милиарди от бедния български народ.

29

Анонимен

преди 2 години

Както турците са въвеждали всякакви такси, данъци, ангария на българския народ, така сега Брюкселската империя ни въвежда такси и ни краде и ни е поробила в собствената ни територия.

28

Анонимен

преди 2 години

Този защо не е в затвора???? Питам и Гешев и Смешев и всички путку у правосъдната система???

27

До24

преди 2 години

Ами нали за това скача Полша защото и се месят във вътрешните работи

26

Анонимен

преди 2 години

Ние сме роби в собствената ни държава..........Вижда се, че сме под Европейско робство...............Членството се превръща в робство................Борбата за свобода ще започне от Полша, Чехия, Унгария.

25

Анонимен

преди 2 години

Ово е диверсификация.........Ово е либерализация........Ово е европеизация и американизация.........."Криворазбраната европеизация".

24

Анонимен

преди 2 години

пак ли опряхме до стари комунистически крадци да дават акъл на народа.

23

Анонимен

преди 2 години

Европа ни продава скъпо собствения ни ток..........................Европейският съюз ни продава скъпо газът, който минава през нашите земи и нашите тръби............Забранява ни да го купуваме евтино............

22

Анонимен

преди 2 години

Абе хора опомнете се и ги насметете тия какъв е тоя дърт крадец да го канят по студията няма ли млади хора експерти или те са по чужбина

21

Бсп е в будна кома..

преди 2 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.

20

МНЕНИЕ

преди 2 години

Овчаров е експерт , ама ГЕРБерите решиха да крадат пари на едро .Ако беше се случил проекта Белене и Големия Шлем на Първанов и Овчаров , пичове и пички вярвайте ми - България щеше да е по-богата от Швейцария . Но пустите крадци на Борисов ни е.. м .. . Сега както винаги Гърция ще стане Център на Енергията в ЕС - Откраднаха ни Проектите (продадоха ги наши *** политици ) - Гърция в момента изгражда проект за високоволтов кабел през Средиземно Море до Египет - в Сахара ще има ВЕИ - 100% КПД.

19

Анонимен

преди 2 години

Тоя що не е в затвора?

18

.

преди 2 години

Осъзнавате ли какво ви казват??? има договор токът от АЕЦ да бъде изнесен, който не може да бъде разтрогнат, но поне могат да вземат получените пари и с тях да платят скъпия ток на дружествата у нас!!! Нямам думи!!!

17

истина е

преди 2 години

Тоз от преди 10 год. трябваше да е в затвора !

16

Анонимен

преди 2 години

Членството в Европейския съюз много ни отне........Но ще почакаме Полша, Чехия и Унгария първи да излязат или да спрат да изпълняват диктатът на Запада и Брюксел, тогава и ние ще ги последваме.

15

Анонимен

преди 2 години

До кога бивши провалени и подсъдими министри ще ни дават съвети как да се оправи България, като те я заробваха?1

14

Яжте пасти

преди 2 години

Абе, аз да ви кажа, от много тарикатлък и да не разсърдиме началниците от ЕС и НАТО, сме всички в Съюза на това дередже.

13

Анонимен

преди 2 години

И ся ко ? Зеления ток хубав ли е ? А членството в ЕС кво ви донесе освен по високи цени и корупция невиждана в зялата ни история заради еврофондовете ? Някой от вас взе ли еврофонд ? Щото вие ще ги плащате.

12

Анонимен

преди 2 години

Както сега България страда от т.н. Американски централи, така ще страда от частната АЕЦ Белене. Никой частник няма да продава на народа евтин ток. Ще изнася и ще станем енергийно бедни, като не можем да контролираме енергетиката си................Народът е предупредил: "Вода гази, жаден ходи"............"Ток ще газим, без ток ще стоим"............Ще станем страна от Третия свят и в енергетиката........

11

Анонимен

преди 2 години

Виж кво бе, Р.Овч.! Вие не трябваше да се доближавате дори до политиката отново, глей кво ста'а!