43

Мислиш ли

преди 6 месеца

Отказах се.Ти го питаш къде?То ти отговаря от кого.Къв е смисъла?Успехи в бизнеса, иначе, но вярвам си наясно,че липсата на периферно зрение, те дефинира като тревопасно, демек жертва, по презумпция.

42

Анонимен

преди 6 месеца

Защооо да светят пак очите? Защооо тревата ми угасна?Аз издрусах всичко до край,Продадох къщатаАз не искам нищо сегаСамо марихуана

41

Лекар

преди 6 месеца

Мислиш ли

40

Ясно

преди 6 месеца

Кон с капаци.Ай, иначе, здрав бъди.Приятна вечер

39

Лекар

преди 6 месеца

Е от такива наркомани

38

Кажи Лекарче

преди 6 месеца

И къде си ги слушал, та да разберем колко точно тежиш. :)

37

Лекар

преди 6 месеца

44 ако не си бил дупе, ще биеш дупище

36

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 40 Прав бях. Всуе се трудя да обяснявам.... Щом твърите, че "нама акъл", как твърдите, че има "авторитет"? Не очаквам отговор. Давам ви друга преспектива, към вашите проблеми...

35

Лекар

преди 6 месеца

Аве Лекарче, абе я ходи си ***, заучени фрази! Колко съм ги слушал такива

34

Така е, не е

преди 6 месеца

Затова пък имам зверски имуниет.Но принципно това, което ти дава споделеното пушене, в чисто житейски план е възможноста бързо да прецениш какъв човек стои пред теб.Споделящ излишъка, търговец , или откровен *** и съответно да отсяваш стойностните.Надявам се оценяваш ползите.И ти здрав бъди и давай добър пример, ако си способен.

33

Лекар

преди 6 месеца

xaxsasбв, абе аз мога и културно да говоря, ама за такива като теб трябва тепанье, не заслужавате да си хабя културата заради вас.

32

Анонимен

преди 6 месеца

До 50+Размяната на херпес симплекс не е доказателство, че познаваш човека.

31

До до района

преди 6 месеца

От тоя бурен драги, е направена хартията, върху която е написана Декларацията за Независимостта.Отглеждането на коноп е било ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, в ранните години от създаването на САЩ. Искаш да отглеждаш царевица може, но задължително и сто декара коноп. Джордж Вашингтон е от най-крупните производители на коноп за времето си..Всичкия такелаж на ветроходната флота, тогава е нямало почти друга е от конопени въжета.Стратегическа суровина.Можеш ли да мислиш или гледаш само ТВ

30

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 34Уважаема Госпожо, отношенията баща - син. в никакъв случай не трябва да са приятелски. Това е схващате, което носи високи оценки в провинциални университети, но не и практическа стойност. А противоположното на това не е "контрол", както твърдите, а авторитет. И от прочетеното съм наясно, че ако сте ме разбрала, то е напълно погрешно

29

50+

преди 6 месеца

съм, пуша трева повече от 30г, тоест пушил съм съм от един фас със повече от 5000 различни човека за тва време, как мислиш колко добре ги познавам.Иначе колегата е прав, има всякакви представители в тази група, както много свестни така и пълни ***. Глупаво е да слагаш всички яйца в една кошница и всички представители на дадена група под един знаменател.Вижда се какво ти е нивото. Инак, жив и здрав да си.

28

до от района Дунав

преди 6 месеца

Вярно е, че са го наричали "гръсти". Също и униформите на армията са се правили от коноп. Разгледайте цените на конопените ризи - едни 100-200 . Имаме толкова пустеещи земи. А това е бурен. Не ме интересуват разни напушалки. Но може хората по селата да правят много пари буквално от нищо. Даже смотаните македонци ще легализират канабиса другата година. Ама нали тука сме моралисти със съдрани ***. Вода гази, жаден ходи.

27

Анонимен

преди 6 месеца

До xaxsasбв Колко познаваш 1000, 2000 или 2? Познаваш в какъв смисъл: често общуваш с тях, знаеш ги по име, правил си секс с тях? Важно е за да се ориентираме. Аман от тролове!

26

от района на Дунава

преди 6 месеца

В България едно време, т.е. 50 - 80 гг. се е отглеждал коноп (гръсти), всакакви видове, та даже някои от тях и са били с упойващ ефект, но (!..) интересно е че през тези времена не е имало хора които да се поддават на наркоманията. Днес когато имам само един син, а той е млад и се отдава не само на жени, но и на други земни удоволствия. Та аз всеки един ден изпитвам страх не само за него, но и за неговото обкръжение - те са млади хора и живото е пред тях! Какво да правя ..?

25

Аве Лекарче

преди 6 месеца

Към марихуаната не се развива физическа зависимост.Всички потребители на алкохол и цигари са много повече наркомани от потребителите на марихуана. Същата присъства от векове във народната фармакопея и спокойно може да бъде дефинирана като билка или лекарство.Фармаиндустрията прогресивно се насочва към използването на CBD . във все повече свои продукти.Отглеждането на марихуана за медицински цели е най-бързо прогресиращия бизнес за последните 5 години, Ти ако си лекар, аз съм цигулар

24

Анонимен

преди 6 месеца

Че то в Люка сите са наркомане. 6 месеца пребивавах там и не видях един читав. Всички са или надрусани или напушени. Същото е и в Холандия. Там направо на улицата се друсат и напушват. Отвратил съм се и от немците. И там наркоманията е с главно Н Само ми е чудно какво търсим ние в този евроге.йски съюз. Да лапат мангизи сеяндурските управници ли. За 32 години неможахме да достигнем стандарта на бай Тошо. А сега подкопохме второто дъно.