55

Анонимен

преди 2 години

Жената която комунистическата гнида болдуин уби, е работила в/у материал за педофилията в холивуд. Пак съвпадение начи, ц-ц-ц-ц.

54

Явор

преди 2 години

Така е. Това е въпрос на отговорност, на съвест и на способност да предвиждаш последствията.

53

Петърчо

преди 2 години

До 59 В случая със сина на Брус Лий който загива по време на заснемане на сцена от Гарванът The Crow не е имало бойни патрони а специално направени халосни патрони от екипа за визуални ефекти. Един от тях засяда в дулото и при следващата стрелба се превръща в снаряд който убива актьора. Така че не е задължително да е имало боен патрон за да стане белята. Друг е въпроса защо не са спазвали процедурата и че някой поне за това трябва да бъде съден. Но Болдуин няма вина.

52

Баш майстора

преди 2 години

Мошенници !!

51

Анонимен

преди 2 години

Глупости на търкалета! Защо на снимачната площадка е попаднал боен патрон? Патроните не вървят с пистолета задължително. Каквото заредиш, това ще изстреля. И друго което прочетох, шрапнели от халосен патрон!? Това пък що за дивотия беше?

50

Анонимен

преди 2 години

За янките ксанакса,прозак и нам си още кво е като за нашенеца ракията....Особено в холивудската лудница .Сигурно ди си изпържили мозъжите.Не,че с ракията е по различно.

49

Вероятности много

преди 2 години

До Анонимен 37. Вероятно мaйкa ти и баща ти са брат и сестра.

48

Анонимен

преди 2 години

До 31 Абе ти като не знаеш английски, кво се пънеш? Смехория.

47

Анонимен

преди 2 години

Абе и тия се не наснимаха на уестърни. Но случката е пълен абсурд. Е защо ттрябва да използват истински оръжия???. Да ги правят с детски играчки. па, па... и готово.

46

Анонимен

преди 2 години

Как може да произвеждат в такава мизерия и хаос? Да бяха поръчали в Бояна и да са биви и здрави!

45

Анонимен

преди 2 години

"Той обясни и че в никакъв случай не е работа на актьора или каскадьора да проверява даденото му оръжие." Сигурно е така. Но въпреки всичко, когато на мен ми дадат бойно оръжие, винаги го проверявам! Патрон по патрон! Стрелял съм много пъти с АК-47. Винаги го пълня сам.Никога няма да стрелям с оръжие, което ми е дал някой друг без да го проверя!

44

?!

преди 2 години

И гранатите ли дето ги хвърляте по филимите са Ви такива ( на късмет и каквото стане ) ?! Те затова хонорарите Ви такива големи , че то да снимаш филм си било 1-ва категория труд , щом не знаеш дали ще се прибереш в къщи след снимки ?!

43

Анонимен

преди 2 години

Болдуин е пълен ***! Още от когато плюваше по Тръмп се видя колко е елементарен! Как така стреляш по хора с бойно оръжие без да погледнеш какво има в пълнителя?Нас ни учеха в казармата че, и празно оръжие не се насочва към човек а, камо ли да натискаш спусъка без да си погледнал с какво стреляш!!***! Жалко за жената!

42

Злобар

преди 2 години

Ле ле ами ако снимаха някой гангстерски филм за мафиоти и стреляха не с пистолети а с автомати , тогава щеше да опустее снимачната площадка.

41

Запомнил

преди 2 години

Да си спомним за гражданската доблест на Ицко Артистчето и разни мисири и ***, когато Сидеров и още двама-трима негови съмишленци бяха "нахлули" в сградата на НАТФИЗ. Сега същите мълчат както за "мерките" на Кацаров, така и за деянието на Алек Болдуин. Впрочем, те мълчаха и когато простосмъртни българи преди 10-12 месеца умираха пред вратите на големи болници в София, защото не се намираше кой да ги погледне.

40

Анонимен

преди 2 години

Обзалагам се, че повечето англосаксонци имат някакъв генетичен бъг, който ги лишава от емпатия. Смятам, че има и други народности лишени от това качество.

39

Анонимен

преди 2 години

Американците и техните огнестрелни оръжия, които по грешка или не, убиват, когото трябва. Гледах отново убийството на Д.Ф.Кенеди. Вижда се огнен блясък от изстрел от упор, докато Джаки се е надвесила над мъжа си, изстрел в лицето, след което главата е деформирана. Срещу Кенеди седи някакъв човек вътре в колата, който не мръдва и като да стреля от нивото на джобовете си. Както и да е. Подмяната на вота за Байдън също стана пред очите на всички.

38

Анонимен

преди 2 години

Жертвоприношение за Холивуд.Поредното.

37

Are begai

преди 2 години

Добре, че не са снимали за Втората световна, че ако оръжейникът подаде вместо халостен, боен снаряд.

36

Анонимен

преди 2 години

Добре, че не са снимали екшън с Рамбо, защото тогава нямаше да остане жив човек в Холивуд.