513

ВОЙНИ, ГЛАД, БОЛЕСТИ

преди 2 години

"Другаря", Кацаров, да излезе и да разясни като медик на българското общество за проекта на Световната здравна организация наречен "ЗЛАТНИЯ МИЛИАРД!". За участието на СЗО в разработката на ваксина с цел която да контролира раждаемостта и намаляване на числеността на населението на планетата. Тези "проектанти" на света, сами поставили се в ролята на "бог" ще решават съдбата на човечеството. "Мъдреците" казват: "На планетата трябва да останат само един милиард, само няколко държави, а за другите..

512

ЗА КОЕТО ГОВОРИШ !

преди 2 години

До СОФИЯ ПЛАЧЕ - 549! Не само София плаче, плаче цяла България още от 1944 г., плаче от насилие, репресии, концлагери, убийства, от грабежи и отнемане на лична собственост...! БКП е партия забранена със закон за 45- годишното си политико-криминално управление и да избяга от наказателна отговорност се преименува на БСП...! Много са греховете, но да спрем до тук, полето за писане няма да ни стигне. Както казва народа: "Всяка крушка си има опашка!". Те, докараха България до това дередже...

511

...КОЕ Е ЧИСТО !

преди 2 години

ДО МЯРКА ЗА ЗДРАВЕ - 539 ! Правилно, най вече да се консумира ПТИЧЕ месо - то е като контейнер натъпкано с всички всевъзможни антибиотици и лекарства стимулиращи растежа на малките пилетата - от дребосъчета за 10-дни стават на 2кг кокошки! "Ядеш и ревеш!", няма да имаме нужда да се ваксинираме - в тяхното месо се съдържа ваксината срещу Ковид-19! Отправи съвета, предложението си към "другаря" Кацаров, и ще му решиш проблема с ваксинирането...! Замърсена планета - вода, почва, въздух...

510

СОФИЯ ПЛАЧЕ

преди 2 години

ИМАМЕ АКТИВнА ДИВЕРСИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ С ЦЕЛ ДОКАЗВАНЕ НА НЕКАДЪРНОСТА НА ПОДСТАВЕНИ НА ВЛАСТ СЛЕД СВАЛЯНЕ НА ПРАХОСАЛИЯ СТОТИЦИ МИЛИАРДИ Ограбвани от народа кървави левове БОРИСОВ..НАПОМНЯ СЕ ЧЕ НЯмА УВОЛНЕНИ от доказано престъпни министерства и ведомства вкл участници в ликвидацията на БЪлгарския народ служители..Съучастниците на БОрисов прахосват милиарди активно по отработени престъпни схеми по оперативни програми..

509

ВЪРВЕТЕ СИ !

преди 2 години

***, нали се пишехте за много можещи и знаещи и плюехте когато г-н Борисов управляваше - изкарахте цялото правителство некадърно, лаехте отстрани като бесни *** за кокал, а днес когато имате възможността да сте на неговото място и да приложите "уменията" си, се оказа, че сте абсолютни некадърници! За 7-дем месеца създадохте хаос в държавата - икономическа и политическа криза, потъпкахте закони и конституция, човешки права, правото на труд, правото на свободно предвижване....! Време е...

508

Комшия

преди 2 години

Съд за този за престъпно нехайство. За 6 месеца какво свърши? НИЩО ПОЛЕЗНО.

507

Бай Гроздан

преди 2 години

Ваксинирах се,за да се движа свободно навсякъде из страната,а и ваксиниран този е на път да ме ограничи.Ще има да си мечтаем ваксинираните за държави като Германия и Италия с пълни стадиони.

506

Анонимен

преди 2 години

кацаров, ОСТАВКА!!!!

505

Анонимен

преди 2 години

Кацаров, дръвник такъв! Гледаш ли си интервюто от април месец какво тогава говореше за пандемията???

504

Fenb

преди 2 години

Причината за високата смъртност в БГ принципно, и от ковид е прозаична - нивото на медицинското обслужване е плачевно! Личните лекари абдикирах и се скриха като мишоци - "лекуват" пациенти с ковид по телефона!!! Без снимки, без кръвни изследвания, ей така...съответно голям процент от тези лекувани (сам минах по този път) се влошават след 8-9 ден и отиват в болница...Ако има адекватно лечение още от ден първи, в пъти ще намалеят смъртните случаи!

503

Анонимен

преди 2 години

Много си прав само една поправка. Мазничко си трябва. правилната пропорция на омега 3 и омега 6 мазнини. Животински мазнини, рибно олио, зехтин, орехово олио. Хидрогенираните олеа като слънчогледово, репица, соя, т.нар. зеленчуково са причината за болестите на сърдечно съдовата система. ЗА ВСИЧКО ДРУГО СИ ПРАВ. И малко медитация/молитва вместо телевизор преди лягане. Телевизора направо през джамека или с еднопосочен транспорт до парламента.

502

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА Кацаров. Подписах петицията. Ходете си с мир. Хората ще огладнеят и озвереят. Когато нямаме какво да дадем на децата си за ядене и ги гледаме как мизерстват на тъмно и студено няма да имаме какво да губим. Окупационният корпус в харизаните бази няма да ви спаси. Ходете си с мир!

501

Случаен минувач

преди 2 години

Кацаров - ОСТАВКА! Махай се! Или искаш и ти да ядеш бой като просветния министър? Има петиция в Интернет за твоето махане, вече 5 000 човека са я подписали! Нямаш право да насаждаш фашизъм!

500

Анонимен

преди 2 години

Пфайзер е с изтекъл срок на годност, но Кацаров кара хората да се ваксинират с ваксините с изтекъл срок на годност. ОСТАВКА И ЗАТВОР!!!

499

Ваксинирайте се, бе

преди 2 години

Като те спрат да работиш и да живееш нормално, къде ще ходиш ? Ваксинрих се принудително, но дано да получа имунитет.

498

Анонимен

преди 2 години

Харесва ли ви тиранията на Сатанинския Нов Световен Ред Ковид-19? Ако, "Не", утре, неделя, 14 часа, пред пилоните на НДК - София, Национален Поход на Свободата!!!

497

Уво 24.12.2021.

преди 2 години

Утре следобед Кацаров ще бъде уволнен, за да се спаси имиджа на Рсдев! Късно е либе за китка - нищо не може да спаси Радев. Цените хвърчат, фирми фалират заради локдауна и скъпия ток, хората *** - *** е виновен!!!Кой *** би гласувал за втори мандат на този този!?

496

Анонимен

преди 2 години

Тъжно! Две години върви тази измама с Ковид вируса.А вируси винаги е имало и ще има.АМА НАЙ ГОЛЕМИЯТ Е НЕВЕЖЕСТВОТО НА ХОРАТА И ТОВА ЧЕ СА СПРЕЛИ ДА СЕ РАЗВИВАТ - ДУХОВНО!!Да стоят и да ги лъжат управляват и убиват всячески и те се подчиняват. Е! Това е Новият световен ред. Жалко за хората неосъзнати и невежи материални немислещи духовно бедни. Тези които не живят в Бога.

495

Анонимен

преди 2 години

"Единствената алтернатива" е шут на насилената "промяна", агента президент и ако може пак да стъпим на крака! Както преди тази бъркотия. Вървяхме напред, с кусури, къде ги няма, но вървяхме напред. Сега сме в батак! Як!

494

Анонимен

преди 2 години

Локдаун! Локдаун!, викаше баба Кера, като вкарваше овцете в кошарата!