109

Анонимен

преди 2 години

Зимата идва и тая почна да загрява.

108

Алекс

преди 2 години

Най-накрая Урсула затопли,че само с перки и слънчеви панели няма да стане.АЕЦ е най-екологичния базов източник на електроенергия.Дано следващото правителство построи АЕЦ Белене.

107

От 124

преди 2 години

Да се чете "стабилно захранени мощности"

106

До 122

преди 2 години

Хубаво е човек като пише нещо, преди да го постна да помисли дали има смисъл...производството не е само да печеш банички...трябват стсбилно забранени мощности, което само с ВЕИ изглежда неясно как ще се постигне!

105

Анонимен

преди 2 години

България няма нужда от тези енергии.Тя е крайна територия с пустеещи зони и малобройно население,географски удобна за водене на война.Върхушката ни продава и предава отдавна.Всичко е на доизживяване.

104

анонимен

преди 2 години

В Европа се нуждаем да разработим научно и прецизно навлизане на ВЕИ енергията. Няма друго бъдеще ,освен всички форми на възобновяема енергия. Да се прецизира и енергоемкостта в бита и производството,санация на сгради. Съхранение на ВЕИ добитата енергия,когато ни трябва,да ползваме запасите. Това е пътя. Другото е минало,история.

103

Василис Карас

преди 2 години

Зелен чорап, зелена тиква (от Банкя), зелен сертификат, зелена енергия, зелени брюкселски зелки....кой каквото ще да ви разправя - става въпрос за пари. Предимно зелени.

102

нека СЕГА

преди 2 години

"Червената СНАХА" с КРИВАТА оСТА,госпожа "YES" да ВЪзСТАНОВИ ЧЕТИРИТЕ МАЛКИ ЕНЕРГОБЛОКА НА аецА "козлодуЙ" дето ги оНИЩОЖИ ЗАРАДИ СКАПАНИЯт е.с.,а като не може да ХОДИ В ЗАТВОРА!!!ОМРЪЗНА НИ ДА ГЛЕДАМЕ ПРЕДАТЕЛИ,КРАДЦИ и НЕГРАМОТНИ МОШЕНИЦИ ДА СЕ РАЗХОЖДАТ из държавата и ДА НИ "ДАВАТ" акъл който ПРИ ТЯХ ИЗОБЩО ЛИПСВА!!!ВИЗИРАМ банкенския ГАМЕН,ЗАРАДИ КОЙТО СИ СЪСИПАХМЕ ДЪРЖАВАТА!!!!

101

Сатир

преди 2 години

До Green H-energy за ЕС Въпроси за ученици: колко тежи един килограммол водород, какво пространство заема при нормални условия, какво е водородна корозия. Ако учениците знаят отговора, ще знаят и всички проблеми. Старци като мен знаят как преди 30-4г. за подобни блянове похарчиха едни пари и никакъв резултат.

100

Анонимен

преди 2 години

Сетиха се, след като цяла Европа пламна и европейците ще трябва да платят три пъти по-скъп ток, че то всъщност ядрената енергетика трябвала. Само дето АЕЦ не се строи за 3 месеца или година, строи се за по 10 години. Т.е. има да чакаме да паднат цените някога.

99

Кой пречи

преди 2 години

От Русия заявиха че първата тръба на СП 2 е напълнена и се чака разрешение на Германия газта да тръгне?!

98

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

След като усвоиха пари за зелени сънища колкото 150 ядрени централи, разбраха че са направили колосална т ъпня !

97

Анонимен

преди 2 години

Мерси за отговора 2 трилиона за скъпи зелени Гретски глуп ости

96

Green H-energy за ЕС

преди 2 години

Приливите и отливите на Пенжинския залив, Охотско море вливат всеки 24 часа вода колкото е дебита на река Дон за 25 години. Цялата енергия на Дон за 25 години концентрирана в 24 часа. Русия започва стоителството на приливна електростанция - турбината се върти и при прилив и отлив - ще бъде 100 пъти по-мощна от Чернобил, поне 25 пъти по-мощна от новите. 100% зелена енергия, нула CO2. Русия няма нужда от ток, станцията ще поизивежда безплатно течен водород, около 5 милиона, 1 трилион приходи годишно за Русия, и този водород ще тече по газопроводите за ЕС за да си правят там зелената сделка.

95

Анонимен

преди 2 години

Да ще спреш да купуваш руска газ и ресурси ,но в някой друг живот.

94

Анонимен

преди 2 години

1.8 трилиона евро похарчиха Урсула и комисарите в ЕК. 1.8 трилиона евро за развитие на зелени енергии - вятърни мелници и солани панели. Резултата - енергийна криза и енергиен колапс на ЕС.

93

Анонимен

преди 2 години

Никой не ги харчи, прибират се по предназначение.

92

Анонимен

преди 2 години

Какво правим ако някой орел си свие гнездо високо в планината на някоя вятърна мелница? Какво казват защитниците на правата на животните?

91

Анонимен

преди 2 години

Аз попитах и къде и кой харчи парите от въглеродните емисии ,които плащаме десетки години и кой контролира това????????

90

Анонимен

преди 2 години

То навсякъде в Европа е пълно с морета и високи планини, слънце и вятър за разполагане на соларни панели и вятърни мелници които ще доставят изобилие от енергия и ще спрем да купуваме газ от Русия.