16

Анонимен

преди 2 години

Пълна поквара и деградация на племето при неолибералната демокрация...

15

НЕДОУМЯВАЩ

преди 2 години

Пак пиша....И какво като са заловеи..какво следва вятър и пушилка...КРАДАТ СИ БЕЛИТЕ ПРЕСТИЛКИ....ЯКООО...а къде са службите...или са комбина схеми с горките ПОЛИТИЦИ....А ТЕ КАК СЕ МОЛЯТ.....ГЛАСУВАЙТЕ...АМА ГЛАСУВАЙТЕ...ЩЕ ВИ ОПРАВИМ...И НИ ОПРАВЯТ...С ЦЕНИ ЗАБРАНИ ..ГЕНОЦИД....ЗАПОВЕДИ СРЕЩУ ПРАВАТА НИ....А ТЯХ КОЙ ГИ ИСКА...БАСТААА..БАСТААА..

14

Лошо

преди 2 години

Служебно правителство, мътни води. Дай болнични.

13

Много честен

преди 2 години

Не съм ползвал болнични 15 години . А гледам някои от болнични - направо все едно живи са умрели ... ? Няма правда , няма справедливост...ошушкаха яко Нашата ДЪРЖАВА . Отвсякъде я ръфат и скубят ?! ..................................??????Докога ?

12

Илия

преди 2 години

До ПеткоИмам 34 години трудов стаж и около 30 дни болнични за този период. През това време съм се осигурявал според закона. Имах тежка операция....получих 30 дни болнични. Ще ми трябва период за възстановяване поне още 30 дни според лекарите. Кажи ми Петко в неплатен ли трябва да изляза.... Да си жив и здрав.

11

до 14

преди 2 години

Браво Петко, така трябва. Сменяш тазобедрена става и след една седмица се връщаш на работа! Такива хора като теб са ни липсвали в управлението на държавата.

10

Хайде, хайде

преди 2 години

Сега, заглавието е леко подвеждащо. Понеже съм минал по тоя път, изобщо не става дума за фалшив болничен. Не, че не се издават фалшиви диагнози ама доказването на подобно нещо е практически невъзможно. Обжалва се болничен или ТЕЛК решение, защото имало сгрешен някакъв член или алинея, нещо липсвала запетайка и т.н. Моя ТЕЛК бе обжалван два пъти - и от НЕЛК и от НОИ. И бе препотвърдяван. 1 година и 6 месеца мотане. Взех си парите на куп ама не е това начина.

9

дедо Ви

преди 2 години

Законодателството ни за фалшивите документи и Наказателният Кодекс не са в крак със времето! Необходимо е осъвременяване и завишаване на санкциите! Видно е че хайдутлука става масово явление!

8

Реалист

преди 2 години

За да се оправи България, но и да стани някаква ВЕЛИКА СИЛА, значи Живко от Варна трябва да бъди издигнат в политиката !

7

МустафЪ Карадайкоолу

преди 2 години

Не мозе да баде!

6

Радой

преди 2 години

"Народа го ограбвали,ограбвали,ограб. И озлобявали,озлобяв. озлобяв. Да плаща откъде. И за да покрие, започна да краде. Но вече без да се крие

5

фермер

преди 2 години

Тридесет години не съм имал болнични. Така е при частника. Спестил съм на държава милиони от бюджета и. И все недоволна от частниците.

4

Анонимен

преди 2 години

То се краде яко ,но защо никой не връща парите или да,е затвора като има доказателство или арест повдигане на обвинения и на другия ден съда ги освобождава )така е от 30 г.

3

Анонимен

преди 2 години

12 години тишина по време на Боко тиквуна. А сега взеха да ги изчегъртват. Нещо коментар?

2

Анонимен

преди 2 години

1 милиард разграбиха айдуците приближени ба Тиквеника от подръжка на пътища

1

Анонимен

преди 2 години

Я, какви неща са се случвали по Боково време. Я да видим сега тролчетата калинки какво пак ще кажат и как ще извъртят нещата