254

само питам

преди 2 години

Защо като си тежко болен от ковит и кажеш, че си ваксиниран не те приемат в болница а тегонят да се лекуваш вкъжи? Вярно ли е, че починали от ковит ваксинирани се пишат, че са починали отдруги ужким придружаващи заболявания, а починали от инфаркт неваксинирани ги пишат починали от ковит?

253

Анонимен

преди 2 години

Ако сега беше открит хероинът, каква щеше да е реакцията на някои хора:-Антихероинистите са против прогреса.-Тези, които не одобряват хероина, трябва да си плащат лечението, ако ги заболи нещо.-Антихероинистите нямат вяра в науката.-Антихероинистите са глупави конспиратори.-Антихероинистите са страхливци, които ги е страх да се боднат с хероин.-Всички трябва да бъдат инжектирани с хероин за да се върнем към нормалността.

252

Анонимен

преди 2 години

Да уважаваме родния Български език! Казва се УДОСТОВЕРЕНИЕ /не сертификат/, драги чуждопоклонници. Може да е зелено, синьо, червено - както Ви е угодно.

251

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните с Астрата през март и април, дали имат някаква защита останала?

250

Анонимен

преди 2 години

българите вярват в държавата по-малко от ромите.

249

Анонимен

преди 2 години

В Германия от май няма случай на тежък ковид. Тогава достигнаха 65% ваксинирани.

248

Анонимен

преди 2 години

13% ли стана процентът на фалшивите сертификати за ваксини? Тези ваксинираните наистина ли са ваксинирани или имат фалшиви сертификати?

247

Смях

преди 2 години

Неваксаните умират само от ковид.Придружаващи заболявания:огнестрелна рана в главата,катастрофа,рак,диабет и всичко,което се сещате!Ваксаните умират от всичко,освен от ваксините:)

246

Анонимен

преди 2 години

Ако си направим един експеримент и срещнем веднага ваксинираните с вируса не знам дали няма да са 50 на 50 че и повече ако изключим ефекта плацебо

245

Анонимен

преди 2 години

От Ковид-19 умират главно хората над 60 години. Колко хора над 60 години живеят в България и колко са имунизираните на тази възраст? Само не включвай в бройката всички български граждани живеещи в чужбина и в твоите паралелни вселени.

244

до 260

преди 2 години

Как пък ще са ваксинирани половината българи? Ти в някаква паралелна вселена ли живееш?

243

Анонимен

преди 2 години

На практика повече от половината хора в България са ваксинирани, а около 10% от заразените и постъпилите в болница са ваксинирани, както и 5-6% от починалите също са ваксинирани.

242

Ваксините

преди 2 години

Не предпазват.Предпазва личния имунитет.Действителността го доказва.Пък ония по телевизията, могат да разправят каквото си искат.

241

Рошко

преди 2 години

Омръзна ми да говорят за ваксините. В Сърбия като се ваксинираха с руски и китайски ваксини имат около 7000 заразени, Русия 37000, Белгия с РНК-6600, Румъния-15000 и т.н. Ваксинирани или не-всички сме под ножа. Като мексиканска вълна е. При едни се вдига, при други пада и така до края на света. Вече си мисля, че е извънземен разум, който ни наказва. Китайците дали крият заразените и починалите или успяха да се справят???

240

...

преди 2 години

Имаме 18% от населението ваксинирани. Като гледам ежедневното разпределение ваксинирани към неваксинирани новозаразени близко следва отношението в населението. Тоест ваксината изобщо не помага за намаляване на разпространението. Сега може ли тогава да обяснят защо го има тоя сертификат? Защо спираме едни хора да посещават места, а други също толкова вероятно да бъдат заразени не ги спираме? На каква база се взимат решения? Очевидно не е научна или статистическа. Май е просто "прави се нещо"!

239

Анонимен

преди 2 години

Как знаете, че умрелите са от ковид? Мислих, че аутопсии не се правят, добри са забранени за умрели с ковид.. Това не е нищо повече от пропагадна и фапшиви новини

238

Анонимен

преди 2 години

Не е ясен процента на ваксинираните в България, защото не е ясно колко са в България и колко в чужбина.

237

Анонимен

преди 2 години

Давай, бластвай яко тая пропаганда! Нито можеш да докажеш, че има заразени или че някога е имало заразени от ковид, нито, че е имало умрели! Давай яко!

236

ДА

преди 2 години

Такава статистика само у нас може да има-87% от заболелите не били ваксинирани!А във Великобритания,където 87% са ваксинирани и има по над 10000 заболели на ден-там какво да кажат!? И само да вметна,че близо 5000 не за заболели,а са ЗАРАЗЕНИ,като дори не знаят!!Установява се ,че са такива сега при масовото тестване.И най-важното,10% са заразените,10%!!!!А иначе бройката е голяма,все едно са 50%

235

А

преди 2 години

другите 13% ваксинирани?