85

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 98: Стъпи по-наздраво. Откъде извади това, че никой не искал Кирил Петков и Асен Василев? Разбирам, че това е гербаджийската опорна точка, но дори и в тролването се иска здрав малко разума.

84

Българин

преди 2 години

Тя много е ясно че ще продължат да крадат за кво се натискат за власт

83

Анонимен

преди 2 години

Няма как да стане с фалшиментите на *** и Кокорчо. Никой не ги иска.

82

Ам гъл

преди 2 години

"Продадено " и на всякъде едни и същи Реклами и поканки за" Гласуване "Убеждават ни,, че вече сме ги избрали. Вече и за статисти не ни зимат. Ей тази прекрасна Страна България не случи на Народ и Хора

81

П.К. инк.

преди 2 години

Какво значи "извън"? Тези двамата ли са факторите, които определят какво и как да стане стабилно и работещо БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО? Няма ли СУВЕРЕН НА БЪЛГАРИЯ, та сме опрели до тези "капацитети"? Дано проумеем всички и не се поддаваме на провокации. Да гласуваме и да изберем ПРЕМИЕР, ОБЕДИНИТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ. Да гласуваме и да изберем ПРЕЗИДЕНТ, ОБЕДИНИТЕЛ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, НЕЗАВИСИМО КЪДЕ ЖИВЕЯТ И РАБОТЯТ - В БЪЛГАРИЯ, ИЛИ ПО СВЕТА.

80

до г-н Ю.Павлов

преди 2 години

Г-н П., не бързайте да хвалите БСП, там един от БСТВ охули ген.Радев,нарече го фаш-ист,което вещае разединение и Нинова май ще си. ходи в Крушовица.ПП ще лапне доста хора от БСП,ДБ,ГЕРБ и не се знае къде ще се спре.Хр.И.и Ат.Ат. направиха непростими грешки и ДБ няма да събере голям електорат, още повече с Л.Панов.Герджиков много се разприказва,сипе "селски хули по адрес на Р.Р., а хората не обичат атаки с бутонките напред.Мин.Кацаров пък подрива с действията си кабинета и РР. Нещата са заплетени

79

До 59. Аз

преди 2 години

КАКЬВ ПОЖА СА ЗАПАЛИЛИ ГЕРБ, 6 МЕСЕЦА ГИ ЧЕГЬРТАХА И РАЗЛЕДВАХА И ДАМАДЖАНАТА НИЩО НЕ ДАКАЗА ,КАУНЯ ОТКРАДАХА ПАРИТЕ ЗА ПЬТИЩА ,ИСТОЧИХА ЯЗОВИРИТЕ И КАКВО НИЩО, АКО МАНИПОЛИРА ИЗБОРИТЕ КАКТО СЕ ГЛАСИ ЩЕ ИМА ВОЙНА

78

0

преди 2 години

ПРАВИТВЛСТВО НА ГЕРБ И ПРЕЗИДЕНТ ГЕРДЖИКОВ

77

Андрей Хуйчев

преди 2 години

На синьо зеления от злоба Павлов много му се иска Радев изобщо да не победи .Позовава се на проучнане на Гаръп и сочи грешни резултати.Според проучването Радев печели с около 51 % още на първия тур.

76

Анонимен

преди 2 години

бой по мутрите комунисти от Герб

75

Диана

преди 2 години

Много слепи хора има у нас-особено по "върховете" /нашенските, де-затова и сложих кавичките/. Не мисля, че см.ешни.ци като БСП-харвардските питомци могат да направят нещо друго освен голями бели...Това са нагли хора, които дори не знаят какво точно искат, но се смятат за способни да го направят...Е, то може да излезе патица или змия, но това няма значение-имат си предостатъчно самочувствие, характерно за празните глави /празните класове стърчат в нивата, пълните са наведени надолу!/-БСП е БСП .

74

Удряй

преди 2 години

Удряй, Киро, с теб сме много - номер 25!!! Бой, Киро!

73

Иска ви се, ама няма

преди 2 години

Оставте ги тия палячовци Зализания нарушител на български закони и Ококорения му приятел. Имат партийка с 240 члена по собствени твърдения. Не става!

72

Реалист

преди 2 години

За да се оправи България, но и да стани ВЕЛИКА СИЛА, значи Живко от Варна трябва да бъди издигнат в политиката !

71

АнонимеН

преди 2 години

САМО АКО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ИЗМАМАТА ВЛЕЗНАТ В ПАРЛАМЕНТА!

70

Колко още ?

преди 2 години

Първо Вие идвахте. После изчегъртвахте. Сега ще продължавате промяната.....И тока със 600(шестотин)% нагоре ! Газ парно и бензин 50% засега. Докога ли ще ви търпим ?!

69

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ щял да спечели изборите, ама Радев щял да управлява. Да,ама не .Няма я армията на Варшавския договор.

68

Анонимен

преди 2 години

Кабинет на ПП. Гладна кокошка просо сънува.

67

Анонимен

преди 2 години

Заглавието е манипулативно и подвеждащо. Колкото и да ги тикате напред двете фармасончета обаче, няма да стане тяхното. Славуца искаше с 15% да управлява, тези с 10.

66

Анонимен

преди 2 години

Забравете Възраждане да участва в правителство, което ще въвежда зелени сертификати.