219

Георги Ковачев

преди 2 години

Вярно е - не е задължителна. Само дето за много хора вариантите са или ваксина, или да си търсят друга работа.

218

Анонимен

преди 2 години

тези мерки не целят да направят ваксинацията задължителна за населението....................................а само леко принудителна.

217

Анонимен

преди 2 години

Принуждавате хората да се ваксинират с ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН ПРОДУКТ. Сърдете се на себе си.

216

Коприва

преди 2 години

Днес посягат на хляба на хората, утре на децата им! Народе... (В. Левски)

215

Анонимен

преди 2 години

Китайският вирус влиза само в молове , театри и кина и сгради над 300 кв м. Вирусът НЕ ВЛИЗА в банки , аптеки и хранителни магазини под 300 кв. м . Всеки който се е ваксинирал е защитен от китайският вирус и е по човек от останалите .

214

Бальк

преди 2 години

Жалко имах някакво доверие в този кабинет - сега ще го платя с новите цени на тока , парното , зел сертификат и хляба от -2 лвКакто при борисов

213

Ralica

преди 2 години

Как можа да изтърсиш тази глупост. От тук нататък сте пълна нула за мен и загубихте всякакво уважение и подкрепа.

212

Вьзмутен

преди 2 години

Напьлно сьгласен сьм - щом са ваксинирани значи ваксината ги предпазва и трябва да не бьдат приемани в болница за да не заемат легла от които нямат нужда - а лечение вкьщи сьс чаиче и аспирин като всяка лека настинка

211

ДОЛУ РАДЕВ

преди 2 години

Никой от ваксинираните не може да даде гаранция ,че до 10 г няма да го започнат разни опасни болести ---ефекта и провокирането към заболявания които може би никога е нямало да се случат НЕ Е ИЗСЛЕДВАН защото се бързаше като минат 10 г и всичко е наред -- тогава ДА сега е скок във тъмото да кажем 50 / 50 ! дано да няма такова нещо но до този момент НЕ Е ИЗКЛЮЧЕНО ! За това предимно за младите не трябва да се бърза ,а за деца хептен ! Защо не ваксинират предимно възрастни над 65--70 г не ми е ясно

210

ДОЛУ РАДЕВ

преди 2 години

Възраждане обешава премахване на СЕРЕТИФИКАТА и локдауните и преразглеждане на отношеията със половонеотрална Европа !

209

kris

преди 2 години

Предлагам да се отказва лечение и хоспитализация на всички ваксинирани! Те имат ''правилните'' антитела - ваксината изцяло ги предпазва от тежко протичане, хоспитализация и см+рт! Ние данъкоплатците вече платихме веднъж от джобовете си техните ваксини! Няма да им плащаме и лечението! Ваксината ги пази! Въпреки нея са заразени? Въпреки нея са зле? Симулират!

208

Японец

преди 2 години

Слушайте Магъров и драскайте глупости по форумите. Токио има само 41 нови случая на КОВИД за днес. Да, ама японците бяха ***, ваксинираха се и вече забравиха за КОВИД. Умниците на източна Европа тепърва ще влеят пари в погребалните агенции.

207

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 237 "Не на черният сертификат и никога повече позволяване за повторното му въвеждане и отнемане на свободата ни..Оставете ни ние сами да се грижим за здравето си вие го правехте достатъчно" Ами, нали това направиха,бе другарю, оставиха ви досега да "се грижите за здравето си" (и тук трябва да се каже, че в този конкретен случай и за здравето на ближния)? Вие се провалихте с гръм и трясък. Затова сега се налага друг да се погрижи, защото вие не сте способни да решите проблема.

206

Анонимен

преди 2 години

Не на черният сертификат и никога повече позволяване за повторното му въвеждане и отнемане на свободата ни..Оставете ни ние сами да се грижим за здравето си вие го правехте достатъчно

205

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 228 "къде ги намират тея от цру тея пионки газунки." Винаги ме е забавлявало как русофилите се опитват да пробутват кестерметата на ДС за хора на Запада. Абе, другарЕ, не разбрахте ли, че са ви очевидни лъжите. Радев, Янев и Рашков са си комунистчета със съвеЦка школовка и минало пар-екселанс.

204

fact

преди 2 години

ко рече? Фанахме мишката у капана и не целим да я убиваме?че защо тогава си дадохме трудъ да направим капана и да купи сиренето?

203

Анонимен

преди 2 години

Потърсете в Ютуб видеото "Свобода по протокол"

202

Земи се гръмни

преди 2 години

Какъв измислен генерал си бе бок. Лук.

201

факт

преди 2 години

мерките ви не стават за нищо бе янЕФ . закъсняхте с 2-3 месеца , сега само отвличате вниманието до изборите . крепите се на едно косъмче да не у летите в ямата . явно това ше стане след изборите , още на 15_ти .

200

Анонимен

преди 2 години

тоя никаквец с карираната ризка, че и с още по карирана връзка, че и с костюм. селско кестерме, да беше заел копчетата цв цв на републиканецот. къде ги намират тея от цру тея пионки газунки... да им правят и курсчета по етикет, обличане, говорене както правят на истинските агенти. нашите агенти като демокрацията ни, менте. пу...