410

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 426:Кефи ме как лъжеш безочливо

409

Анонимен

преди 2 години

Супер - да напуснат. Те и без това болшинството са некадърни баби.

408

435

преди 2 години

Изискването за сертификат се оказа, че не нарушава правата на хората. Не знам защо медиите у нас си мълчат за тая новина, по запитване от Прага.

407

хм

преди 2 години

Има учители на 68 ,на 70, на 72 години.На тези години не може да се преподава качествено, каквито и да са били като по-млади. Държат ги, защото са близки с директорите,макар да е известно, че качеството им на работа не е на ниво.Тоест почти не преподават,а само фигурират в час.В училище има и много работещи пенсионери от непедагогическия персонал- домакини,хигиенисти и др. Защо не освобождават местата за млади хора? Кой е казал, че няма кандидати?

406

Qanon

преди 2 години

Скоро на шайката свят ше им се завие!

405

Иванова

преди 2 години

До Влак GT И къде ще отидат ,да не ги приемат на бюрото по труда.И от ресторантите се прищят да напускат -ОК ,да видим къде ще отидат.Аз знам ще си направят ваксина и ще си седнат на г*зовете.Лекари не останаха ,измряха ...да лекуват хора ,които не мислят с главите си .

404

Натали

преди 2 години

Каквото и да си говорим учениците са основните разпространители на заразата. Не спазват мерки, постоянно са в близък контакт, за тях сертификат не се изисква, не се спират.

403

Анонимен

преди 2 години

Следва да обявят говоренето против ваксините за престъпление и да ни наложат задължителна ваксинация, нищо че производителите не носят на практика никаква отговорност и подобни "мерки" нарушават Конституцията.

402

Влак GT

преди 2 години

Щели да напуснат?!---Направо да ги изгонят, ето къде бил ключа от бараката.

401

анонимна

преди 2 години

До Анонимен 433Aко наистина сте учител в която и да е гимназия или селско училище,няма как да не знаете,че в момента вакцинираните учители са между 35 и 40%.20% твърдо заявяват,че няма да се вакцинират при никакви обстоятелства.Това е официалната статистика на министерството.В нашата престижна математическа гимназия вакцинираните са 11%,но останалите в по-голямата си част са преболедували.

400

Каракольо

преди 2 години

Как так щели да напуснат бе аланколу? Това да не ти е концерт по желание? Бой с жилави пръчки и обратно в класната стая!

399

Анонимен

преди 2 години

Учител съм във френска престижна гимназия. Не сме задължени да сме ваксинирани, нито пък трябва да се тестваме. Иначе има зелени сертификати за достъп до всички останали обществени места в страната. Това, че не сме задължени, не значи, че не се ваксинирахме-93% от преподавателите били ваксинирани според министерството. При нас, от 50 преподаватели само една не е, тя по принцип си е от тези, които гласуват за крайната десница, те така....

398

Анонимен

преди 2 години

Какъв свят обитаваме? Каква цивилизация направихме? Учители да вземат по-малко от бармани? ВИНОВНИ СА ВСИЧКИ ХОРА! За пиячка пари давате, но образованието там някак трябва да е безплатно и децата да ходят там в някакво училище па каквото научат. Милиони бири изпити - прочетени книги = 0. Учителите постигат резултати на мускули. Не могат да понесат И това. БЕЗХАРАКТЕРНИ ХОРА = БЕДНА ДЪРЖАВА.

397

Реалността

преди 2 години

И понеже за сега не могат да боцкат учениците дай да обвиним учителите!!!!!!

396

Реалността

преди 2 години

До българин: Учителите бяха на работа от 1.09 на работа!!!!! Защо тогава нямаше заразени???? След 15.09 се започна!!!! Отиди в някое училище и влез в един час и виж къде е учителя...с маска и на разстояние А учениците 20-30 и особено в междучасията са като свободни електрони....и почти не спазват нищо!!!!! Влез в градския транспорт,метрото и виж как спазват мерките!!!! И ако малко поне вденеш кой е виновен за разпространението и защо първо тях ги затвориха!!!!!!

395

33

преди 2 години

Подкрепа е една терористична организация!Зачената е като такава и такав си остава!

394

Анонимен

преди 2 години

До Краси - Науката не е религия, за да вярваш в нея. Науката трябва да доказва твърденията си. Можеш да вярваш в Бог, но не можеш да вярваш в мнението на който и да е представител на науката. Те са длъжни да доказват твърденията си. Доказано е, че ваксините нито предпазват от боледуване, нито от смърт. Ето това е научно твърдение, което е доказано. Другото е за шамани. Щаманите място нямат в науката. Естествено ти няма как да ги осъзнаеш тези неща, защото са нужни поне 2 мозъчни клетки. У лево!

393

Анонимен

преди 2 години

До Алтерниращ веганист - Бии си ваксините и не се опитвай да мислиш. И без това не ти се получава, а информацията от телевизията сме я чували всички. Папагали не са ни нужни. Отивай в зоопарка да папагалстваш.

392

БЪЛГАРИН

преди 2 години

До РеалносттаВсеизвестно е,че повечето учители са връзкари...И като седнат на топлото местенце мърдане няма.В училищата е пълно с хора,които отдавна трябва да се пенсионират, но заради големите заплати и следващото по-добро пенсиониране те не се пенсионират.А това,че някои млади не издържат и напускат - това е добре,защото явно те не са за тая работа.УЧИТЕЛСТВОТО Е ПРИЗВАНИЕ, ТО НЕ Е ЗА ВСЕКИ !!!Колкото до ваксинирането, нека си зададем въпроса : Колко ученици може да зарази един болен учител?

391

Анонимен

преди 2 години

щели да напуснат, дали...такова нищоправене трудно се намира за тези пари...напускайте ве, така и така не се преподава...барем да знаем защо...